Tresure Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 19, 2007 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 19, 2007 Λοιπόν παιδιά ακούστε πως έχει η όλη κατάσταση, έχω ένα laptop hp pavilion8122ea και στο συγκεκριμένο μοντέλο έχω κάρτα γραφικών ΑTI MOBILITY RADEON X600 128mb και ήρθε η στιγμή που πρέπει να κάνω update τα drivers της κάρτας γραφικών έλα μου ντέ όμως που δεν τα έχει στο official site της εταιρίας τα έχει βασικά αλλά μη λειτουργίσιμα, μήπος παίζει κανένα άλλο site για να τα κάνω update γιατί έχω αγακτίσει. ;(Υ.Γ Κάτι ίσως σημαντικόε είχα vista για δοκιμή και έβαλα xp ενώ το μηχάνιμα είχε ως αρχικ'ο λειτουργικό xp έπειτα έβαλα vista και τώρα ξαναέβαλα τα xp.Ευχαριστώ εκ των προτέρων όσοι πιστοί προσέλθετε Link to comment Share on other sites More sharing options...
manik Ιούλιος 19, 2007 #2 Κοινοποίηση Ιούλιος 19, 2007 DH Mobility Modder.NET is your friend. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tresure Ιούλιος 20, 2007 Author #3 Κοινοποίηση Ιούλιος 20, 2007 ευχαριστώ πάρα πολύ:033: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.