Jump to content

τροφοδοτικο με 8πινη στα 60 ευρο

Koprodogis

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

φιλαρακι αγορασε τωρα με τις προσφορες του πλαισιο την DFI LANPARTY UT ICFX3200-T2R/G

πάνω της θα μπει ένας 4300,2χ 512 ocz gold 667 και μια 8400gs ή 2400pro καρτα γραφικων,οπτικα και 3 δισκοι.

πιστευω με 400-450watt ειναι μια χαρα,να αναφερω οτι δεν θα γινει κανενα overclocking και η κυρια χρηση ειναι κατεβασμα και ταινιες.

ολα τα παραπανω πως θα γινει να κοστισουν μεχρι 60 ευρο??

και επιπλεον θελω να εχει και μια 8πινη για την μητρικη, η καημενη λεει θα λειτουργησω και με μια 4 πινη:022: αλλα αφου ειναι να παρει και νεο τροφοδοτικο ας παρει με 8πινη.

ειδα μερικα που κυκλοφορουν αλλα συμφωνα και με τις προτασεις σας δεν....

δεν συμφωνουμε για πειτε καμια γνωμη,το κακο ειναι οτι εχει χτυπησει ηδη hi score ο φιλος μου και δεν δινει πανω απο 60 ειδα το SEASONIC S12II-430 αλλα ακομα και αυτα τα 10 παραπανω δεν τα δινει ο φιλος μου

καλο θα ηταν να δωσει πολλα παραπανω για αγορα τροφοδοτικου γιατι ενα φτηνο μπορει να σου κοστισει πολυ περισσοτερα σε ενα pc και γιατι ως γνωστον ειναι απο τα σημαντικοτερα parts ενος pc και δεν αξιζουν 60 ευρω

εγω το γνωριζω αυτο που λες και στου αδερφου μου πηρα ενα hec cougar διαβαζοντας τα λεγομενα του δοκτορ candyman αλλα τι να κανουμε μερικοι απλα δεν τα δινουν και ας ξερουν τι μπορει να τους βρει

να ρωτησω τι γινεται αν βαλω τετραπινη αντι για 8πινη,στο manual λεει γινεται οτι ειναι και αυτο δυνατο και δειχνει και τον τροπο τοποθετησης.απλα αναφερει οτι θελει 8πινη για παραπανω ρευμα στον επεξεργαστη(ιντελ 4300 εχω).λετε να παω σε κανα themaltake 470 με 4πινη??

Εγω δεν ξερω πολλα πραγματα απο τροφοδοτικα αλλα καλυτερα βρες με 8πινη για να εισαι σιγουρος.Τωρα ας απαντησει και καποιος αλλος που ξερει.

(που σε ρε Candyman??)

E μα θες αρκετά watt, θες 8πινη τροφοδοσία board, θες να είναι σοβαρό τροφοδοτικό και θες να δώσεις και 60 ευρώ;

Ε συγνώμη αλλά δεν γίνονται αυτά.

Ή θα αποφασίσει ο φίλος σου να δώσει λεφτά ή ας πάρει ότι βρει, έτσι κι αλλιώς τροφοδοτικά 500άρια κάτω από 80 ευρώ είναι όλα της πλάκας.

Η καλό και σοβαρό τροφοδοτικό ή καθόλου.

Ειναι τραγικό πάντως πως μερικοί άνθρωποι δίνουν 5-6 κατοστάρικα για pc και τσιγκουνεύονται 20-30 ευρώ παραπάνω για τροφοδοτικό που είναι ΠΟΛΥ σημαντικό part του pc μας. Αλλά από την άλλη δίνουν π.χ. 20 ευρώ έξτρα για μια aftermarket ψύκτρα cpu αντί να βάλουν την στοκ για να κάνουν o/c!

Τι να πω...

να ρωτησω τι γινεται αν βαλω τετραπινη αντι για 8πινη,

θα δουλεψει

λετε να παω σε κανα themaltake 470 με 4πινη??

ουτε για αστειο αυτο το τροφοδοτικο, 10Ε παραπανω και πας σε seasonic / heroichi.

εαν δεν εχει τωρα 10Ε τοτε περιμενε μεχρι να εχει.

τι να κανουμε candyman καποιοι δεν τα δινουν,ο φιλος μου ηθελε ενα οικονομικο μηχανημα για εργασιες και κατεβασμα,για κατι τετοιο πραγματικα βρισκω υπερβολη να δοσει καποιος 100 ευρο για τροφοδοτικο οταν στοιχιζει το πολυ 350 το υπολοιπο μηχανημα.

τεσπα για την ιστορια τελικα αγορασαμε το seasonic to 430watt.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.