Jump to content

Βοήθεια με scanner της Primax!!

forthnet

Recommended Posts

Παίδες μετά από πάρα πολύ καιρό χρειάζομαι την πολύτιμη βοήθειά σας!!

Έχω ένα scanner :067:ColoradoD600-36bit της Primax(του 2ου παγκοσμίου πολέμου) και μετά από αρκετό καιρό σκέφτηκα να το θέσω ξανά σε λειτουργία.

Το θέμα είναι ότι δε βρίσκω το cd με τους drivers!!:021:

Αν κάποιος από εσάς-πιο ψαγμένος-ξέρει κάνα site που να μπορώ να κατεβάσω το cd,ας κάνει ένα post με το link μπας και δώ άσπρη μέρα!

Ευχαριστώ εκ των προτέρων!

Τους έχω εγώ.

Δεν υπάρχουν για XP (νομίζω αν θυμάμαι καλά) αλλά των 2000 παίζουν άψογα. Θα ψάξω να τους βρω και θα σε ενημερώσω.. Οκ?

ΟΚ,φίλε μου.Το ξέρω ότι δεν υπάρχουν για ΧΡ αλλά για να δουλέψει το scanner χρειάζεται ένα αρχειάκι και οι drivers από το cd.

ΟΚ,φίλε μου.Το ξέρω ότι δεν υπάρχουν για ΧΡ αλλά για να δουλέψει το scanner χρειάζεται ένα αρχειάκι και οι drivers από το cd.

Στο δικό μου σύστημα δεν θέλανε τίποτε άλλο εκτός από installation των Win 2000 drivers.

Όταν λες 'αρχειάκι', μήπως εννοείς το twain32.dll ?

Here you are: http://www.driverskit.net/freedownload/Scanner/Primax/Scanner_Colorado_D600_36bit_Direct_9600_099/Scanner_Colorado_D600_36bit_Direct_9600_099/get14803.html?

Αν δεν μπορείς να τους λάβεις για κάποιο λόγο τους έχω κι εγώ. Αν είναι στείλε μου με pm το email σου να σου τους στείλω. ;)

Υ.Γ. Είναι το "p36_ennt.exe" και δεν νομίζω να χρειαστείς drivers από το CD. Απλά από το CD είναι παλαιότεροι.

Αυτοί κάνουν δουλειά πάντως! Δεν θυμάμαι αν περιλαμβάνουν launcher δικό τους. Αν δεν έχουν θα κάνεις twain import από κάποιο πρόγραμμα (π.χ. Photoshop).

Αυτό το αρχειάκι έχω κι εγώ.Εν πάσει περιπτώσει,το κατέβασα αλλά δε δουλεύει το scanner αν δε βάλω και τους παλιούς.Μου βγάζει ένα μήνυμα να ελέγξω αν είναι συνδεδεμένο κτλ.Αυτό δεν το βγάζει όταν βάλω και τους παλιούς και μετά βάλω το "p36_ennt".Αλλά δε βρίσκω το cd!

Here you are: http://www.driverskit.net/freedownlo...get14803.html?

Αν δεν μπορείς να τους λάβεις για κάποιο λόγο τους έχω κι εγώ. Αν είναι στείλε μου με pm το email σου να σου τους στείλω.

Υ.Γ. Είναι το "p36_ennt.exe" και δεν νομίζω να χρειαστείς drivers από το CD. Απλά από το CD είναι παλαιότεροι.

Αυτοί κάνουν δουλειά πάντως! Δεν θυμάμαι αν περιλαμβάνουν launcher δικό τους. Αν δεν έχουν θα κάνεις twain import από κάποιο πρόγραμμα (π.χ. Photoshop).

Παίδες το ίδιο αρχειο του έστειλα κι εγώ, αλλά δεν του κάνει...

Αυτό το αρχειάκι έχω κι εγώ.Δε δουλεύει το scanner αν δε βάλω και τους παλιούς.Μου βγάζει ένα μήνυμα να ελέγξω αν είναι συνδεδεμένο κτλ.Αυτό δεν το βγάζει όταν βάλω και τους παλιούς και μετά βάλω το "p36_ennt".Αλλά μου λείπει το cd!

Σας ευχαριστώ πάντως!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.