tsif Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 17, 2007 #1 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 17, 2007 Είπα και εγώ να ξαναγεμίσω τα μελάνια του εκτυπωτή ...... και προς μεγάλη μου έκπληξη ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΕΚΤΥΠΩΣΩ ΤΙΠΟΤΑ.....:022: :022: :022: :022: Μόλις πάω να εκτυπώσω κάτι μου βγάζει το εξής μύνημα ... Υπάρχει κάποια λύση ??? ή να πάω να αγοράσω τα γνήσια ??
tsif Ιούλιος 18, 2007 Author #3 Ιούλιος 18, 2007 Αυτό που είναι παράξενο είναι οτι ενώ ξαναγέμισα τα 3 απο τα 5 μελάνια τώρα αναγνωρίζει μόνο 1 (ξαναγεμισμένο) και τα άλλα 4 (2 κανονικά και 2 ξαναγεμισμένα ) δεν τα βλέπει καθόλου.. Εβγαλα τον εκτυπωτή drivers κτλ .... του ξαναέκανα εγκατάσταση αλλά τπτ..... θα τον πάω μια βόλτα σε άλλο pc ... Ελπίζω να μην "τίναξε τα πέταλα "..... :p :p :p
didymos Ιούλιος 18, 2007 #4 Ιούλιος 18, 2007 Υπάρχουν συμβατά no-name μελάνια για PIXMA τα οποία είναι σφραγισμένα και στα μισά λεφτά από τα γνήσια.Επομένως, ποιος ο λόγος να γεμίζετε τα παλιά μελανοδοχεία και να ρισκάρετε τη ζωή του εκτυπωτή σας;
tsif Ιούλιος 18, 2007 Author #5 Ιούλιος 18, 2007 Αν θες να πείς τα @work δεν είναι και ότι καλύτερο ποιοτικά...
tsif Ιούλιος 18, 2007 Author #6 Ιούλιος 18, 2007 Τελικά πήρα ένα σετ γνήσια και δούλεψε......Κάπου άκουσα για ένα reset της EEPROM του εκτυπωτή ..... έψαξα αλλά δεν βρήκα κάτι αν κάποιος έχει κάτι στα υπ όψην...
panoc Ιούλιος 18, 2007 #7 Ιούλιος 18, 2007 Υπάρχουν συμβατά no-name μελάνια για PIXMA τα οποία είναι σφραγισμένα και στα μισά λεφτά από τα γνήσια.Επομένως, ποιος ο λόγος να γεμίζετε τα παλιά μελανοδοχεία και να ρισκάρετε τη ζωή του εκτυπωτή σας; θα συμφωνισω καθοτι τα εχω δοκιμασει, ειναι χαλια ποιότητα ειδικά γιοα φωτογραφίες και κρατανε φανερα πιο λίγο απο τα γνησια. Τελικά πήρα ένα σετ γνήσια και δούλεψε......Κάπου άκουσα για ένα reset της EEPROM του εκτυπωτή ..... έψαξα αλλά δεν βρήκα κάτι αν κάποιος έχει κάτι στα υπ όψην... τελος καλό ολα καλα
tsif Ιούλιος 18, 2007 Author #8 Ιούλιος 18, 2007 Τελος καλό ....απλα τα 65Ε δεν τα υπολόγιζα για εδώ αλλά για ramτέλος πάντον:090: :090: :090: :090:
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.