Jump to content

Προβλημα με prixma 4300

tsif

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Είπα και εγώ να ξαναγεμίσω τα μελάνια του εκτυπωτή ...... και προς μεγάλη μου έκπληξη ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΕΚΤΥΠΩΣΩ ΤΙΠΟΤΑ.....:022: :022: :022: :022:

Μόλις πάω να εκτυπώσω κάτι μου βγάζει το εξής μύνημα ...attachment.php?attachmentid=16558&d=1184710837

Υπάρχει κάποια λύση ??? ή να πάω να αγοράσω τα γνήσια ??

post-3234-1442174724,7007_thumb.jpg

Αυτό που είναι παράξενο είναι οτι ενώ ξαναγέμισα τα 3 απο τα 5 μελάνια τώρα αναγνωρίζει μόνο 1 (ξαναγεμισμένο) και τα άλλα 4 (2 κανονικά και 2 ξαναγεμισμένα ) δεν τα βλέπει καθόλου..

Εβγαλα τον εκτυπωτή drivers κτλ .... του ξαναέκανα εγκατάσταση αλλά τπτ.....

θα τον πάω μια βόλτα σε άλλο pc ...

Ελπίζω να μην "τίναξε τα πέταλα ".....:p :p :p :p :p :p

Υπάρχουν συμβατά no-name μελάνια για PIXMA τα οποία είναι σφραγισμένα και στα μισά λεφτά από τα γνήσια.

Επομένως, ποιος ο λόγος να γεμίζετε τα παλιά μελανοδοχεία και να ρισκάρετε τη ζωή του εκτυπωτή σας;

Αν θες να πείς τα @work δεν είναι και ότι καλύτερο ποιοτικά...

Τελικά πήρα ένα σετ γνήσια και δούλεψε......

Κάπου άκουσα για ένα reset της EEPROM του εκτυπωτή ..... έψαξα αλλά δεν βρήκα κάτι αν κάποιος έχει κάτι στα υπ όψην...

Υπάρχουν συμβατά no-name μελάνια για PIXMA τα οποία είναι σφραγισμένα και στα μισά λεφτά από τα γνήσια.

Επομένως, ποιος ο λόγος να γεμίζετε τα παλιά μελανοδοχεία και να ρισκάρετε τη ζωή του εκτυπωτή σας;

θα συμφωνισω καθοτι τα εχω δοκιμασει, ειναι χαλια ποιότητα ειδικά γιοα φωτογραφίες και κρατανε φανερα πιο λίγο απο τα γνησια.

Τελικά πήρα ένα σετ γνήσια και δούλεψε......

Κάπου άκουσα για ένα reset της EEPROM του εκτυπωτή ..... έψαξα αλλά δεν βρήκα κάτι αν κάποιος έχει κάτι στα υπ όψην...

τελος καλό ολα καλα :)

Τελος καλό ....απλα τα 65Ε δεν τα υπολόγιζα για εδώ αλλά για ram

τέλος πάντον:090: :090: :090: :090:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.