Jump to content

Aγορά ddr2 2X1 gb ποιές ??

tsif

Recommended Posts

Καιρός να πάω και εγώ στα 2 γίγα .... λοιπόν αρχίζοντας το ψάξιμο .....

Τα χρήματα που διαθέτω είναι ΜΑΧ 180 Ε

θέλω οι μνήμες να πιάνουν τα 1000 με timings λιγότερα του 4-4-4-8 (όχι τίποτα, αλλά να ρίξουμε και κανενα bench......)

περιμένω προτάσεις ....

Αγορά απο το e-shop λόγο πιστωτικού αλλά αμα υπάρχουν τπτ καλές και απο πλαίσιο δεν λέω ΟΧΙ .......

Ευχαριστώ προκαταβολικά...

Y.Γ: Θα ήθελα όποιος απαντήσει να έχει δουλεψει πάνω σε όμοιες μνήμες...

Βλέπω ότι τις έχεις ..... 5-4-4-9 ?? δεν μπορείς να δώσεις παραπάνω ρεύμα να πάνε καλύτερα ??

Γενικότερα τί λένε οι 1000άρες ??

τα χρήματα δεν είναι απαγορευτικά..

Σε 1000Μhz αλλά με 5-5-5-15 υπάρχουν οι SUPERTALENT T1000UB1G5 1GB DDR2 PC8000 1000MHZ με 119 ευρώ το 1gb.

http://www.eshop.gr/show_per.phtml?id=PER.554153

Υπάρχουν και οι CRUCIAL BL2KIT12864AL804 BALLISTIX TRACER 2GB με 4-4-4-12 αλλά είναι στα 800Mhz.

http://www.eshop.gr/show_per.phtml?id=PER.554118

Σε κιτ δύσκολα θα βρείς 1000άρι που να παίζει σε 4-4-4-12 πέρα από ένα δυο. Π.χ. οι Cellshock που λες.

Τώρα για τις shellsock δεν ξέρω προσωπικά το πόσο καλές μνήμες είναι, αυτό το ξέρουν οι διάφοροι o/cers εδώ μέσα.

Τώρα αν παίξεις με timings οκ. Αλλά δύσκολα μπορεί κάποιος να σου πεί "πάρε την τάδε 800άρα μνήμη και θα φτάσει με o/c στα 1000".

Καλύτερα να πάρεις χιλιάρες να είσαι σίγουρος και να παίξεις με timings να δεις πόσο (και αν) θα κατέβουν. Νομίζω είναι η καλύτερη λύση... :)

Εδώ έχει ένα ωραίο συγκριτικό, που έχει και τις Cellshock που λες...

http://www.pctechnology.gr/vbull/vb/showthread.php?t=32208&garpg=6

Πάνε και καλύτερα απλά δε θέλω να δώσω πολύ τάση (καλά τα D9 αλλά ψοφάνε και εύκολα..). Εξάλλου για 24/7 και με 5άρια να τις τρέχεις δε βλέπεις διαφορά.

Οι συγκεκριμένες 1000άρες φοράνε D9GKX και είναι πολύ καλές!

Εδώ έπαιξε ο hipro5 (με 975X) και πιο συμβατικά ένας άλλος.

Σε review που πραγματοποιησαμε στο τελος Μαιου οι OCZ Reaper HPC2 8500 τα καταφερνουν καλα με 4-4-4-8 στα 1000 και πολυ παραπανω Mhz.

Πιθανον εχουν περιθωρια και για πιο σφιχτα timings στα 1000Mhz που θες, αλλα τα 4-4-4-8 ειναι σιγουρα και ΣΤΑΘΕΡΑ οπως φανηκε στο review.

Η τιμη τους τοτε αρκετα υψηλη αλλα ΑΝ τις βρεις με τα σημερινα δεδομενα, θεωρω οτι ειναι μεσα στον προυπολογισμο σου. Εχε τες υποψην σου.;)

Δύσκολη περίπτωση .... είσαι αρκετά απαιτητικός :033:

Ειδικά στα timings.

Tελικά απο ότι λές παρακάτω δεν είμαι :p

Πιθανόν να σε ενδιαφέρουν και αυτές....

http://www.overclockers.gr/vbull/showthread.php?t=33999

Πλέον έχουν μόνο 107 ευρώ τα 2GB.

Από επιδόσεις ... 1066 Cas 4-4-4-8 @ 2.3volt

Αυτές είναι ΜΑΛΙΣΤΑ value for money είχα δει το thread σου αλλά το είχα ξεχάσει...

Cellshock 1000 ή τις reaper

Βασικά δεν θα μπορέσω να βγώ παραπάνω απο τα 160Ε

οπότε θα πάω σε αυτές που λέει ο ΤΑΣΟΣ (και ελπίζω να πάνε όλα καλά )

για τις Team Xtreem dark 1066MHz ξέρουμε τι φοράνε πάνω ???? Δεν είναι μια ΤΙΜΙΑ λύση στα 160Ε ?? για χιλιάρες+ ??

Περιμένω απάντηση καίγομαι.....

Πήγα στο πλαίσιο να πάρω τις 1000 crucial αλλά ΤΕΛΙΩΣΑΝ και μετά απο ενα τηλ που έκανα μου είπαν ότι δεν θα τις ξαναφέρουν.....(τουλάχιστο σύντομα).

ομοίος δεν υπάρχουν ούτε οι 800άρες crucial...:022: :022:

Οπότε μάλλον θα πάω απο e-shop να πάρω τιε 800άρες που ελπίζω να έχει ακομα............

αλιώς θα περιμένω 2 βδομάδες (με 512ΜΒ αυτά έμειναν......) μπας και πάρω τις 1000 cell shock:( :(

• 1 month later...
  • 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
Βλέπω ότι τις έχεις ..... 5-4-4-9 ?? δεν μπορείς να δώσεις παραπάνω ρεύμα να πάνε καλύτερα ??

Γενικότερα τί λένε οι 1000άρες ??

τα χρήματα δεν είναι απαγορευτικά..

ναι ναι ρευμα

3 σετ απεβίωσαν 2 teamgroup και 1 supertalent

Δίνετε ρευμα παραπανω ειδικα σε DDR2-3 (όπως λένε και εδώ τα παλικαρια), αλλα οταν τις παίρνετε στο χερι μην παραπονιέστε

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.