Jump to content

7600GS ερώτηση.

Duncan11442169203

Recommended Posts

Εγω εχω μια Albatron 7600GS και δεν θελει κάποια εξτρά τροφοδοσία :033:

Είναι PCIx βέβαια .....!

το pcie παρεχει περισσοτερα ρευμα απο οτι το agp και δεν χριαζετε εξτρα τροφοδοσια.

ουτε η δικη μου pcie 7600GS εχει εξτρα βυσμα. :)

Ακριβώς. Οι AGP δεν μπορούσαν να τραβήξουν όσο ρεύμα έχουν την δυνατότητα να τραβάνε οι pci-ex.

Εδώ πέρα μία 6600 AGP που έχω στο μικρό pc, παίρνει έξτρα τροφοδοσία 4-pin!

Φανταστείτε όμως ότι η παλιά καλή 9800PRO στα 256bit σε AGP δούλευε χωρίς έξτρα τροφοδοσία.

αν και βγαινουμε off topic φαντασου επισης οτι η καταναλωση της ηταν πολυ μικροερη της 7600gs οπως επίσης και οι επιδοσεις της.

Φανταστείτε όμως ότι η παλιά καλή 9800PRO στα 256bit σε AGP δούλευε χωρίς έξτρα τροφοδοσία.

Λάθος. Και η 9800 PRO σε AGP ήθελε έξτρα τροφοδοσία.

To ίδιο και η ακόμη παλιότερη της η 9700 PRO της οποίας ήμουν κάτοχος.

Ενδιαφέρομαι να αγοράσω την gigabyte ή την Club3d 7600GS (agp) από τα multirama.Στην είκονα που έχει το site της multirama για την CLUB3D μου φαίνεται ότι δεν θέλει επιπλέον τροφοδοσία.Το τροφοδοτικό μου είναι 350Watt και δεν έχει βύσματα molex.Επίσης έχω Cpu P4 2,2 512ΜΒ έναν HDD 80GB,ένα DVD-ROM και ένα CD-RW.To PSU θα την αντέξει?

Ενδιαφέρομαι να αγοράσω την gigabyte ή την Club3d 7600GS (agp) από τα multirama.Στην είκονα που έχει το site της multirama για την CLUB3D μου φαίνεται ότι δεν θέλει επιπλέον τροφοδοσία.Το τροφοδοτικό μου είναι 350Watt και δεν έχει βύσματα molex.Επίσης έχω Cpu P4 2,2 512ΜΒ έναν HDD 80GB,ένα DVD-ROM και ένα CD-RW.To PSU θα την αντέξει?

Μην κοιτας τις φωτογραφιες. Μπορει να μην ειναι καν 7600GS αυτη στη φωτογραφια.

Molex, αποκλειεται να μην εχει το τροφοδοτικο σου εκτος αν εννοεις οτι τα χρησιμοποιεις ολα ηδη)

molex%20connect.jpg

Την αντέχει, αλλά θα είναι οριακά. Στο παλιό μου σύστημα είχα σε 350 τροφοδοτικό P42.4, 2 HDD, 1 DVD-RW και 6800GT με 1 GB μνήμη και δούλευε. Απλώς επειδή θα είναι κοντά στο όριο παίζει ρόλο και η ποιότητα του τροφοδοτικού. Αν έχεις κακό κομμάτι μπορεί να σου δημιουργήσει πρόβλημα, το πιθανότερο όμως είναι να είσαι εντάξει με τα 350W.

Για να μην ανοίγω άλλο τόπικ, έχω ένα tagan 480, 24 πιν, αν αναβαθμίσω σε καινούργια πλατφόρμα με pci και βάλω καμία 8600 (λέμε τώρα) θα χρειάζεται επιπλέον τροφοδοσία με μολεξ ή κάποιο pci, για να ξέρω...Θενκς.

Για να μην ανοίγω άλλο τόπικ, έχω ένα tagan 480, 24 πιν, αν αναβαθμίσω σε καινούργια πλατφόρμα με pci και βάλω καμία 8600 (λέμε τώρα) θα χρειάζεται επιπλέον τροφοδοσία με μολεξ ή κάποιο pci, για να ξέρω...Θενκς.

κατα 120% θελει ενα εξαπινο φισακι για PCI-E οπως φαινεται και στην φωτο

post-2444-1442174725,2085_thumb.jpg

Την αντέχει, αλλά θα είναι οριακά. Στο παλιό μου σύστημα είχα σε 350 τροφοδοτικό P42.4, 2 HDD, 1 DVD-RW και 6800GT με 1 GB μνήμη και δούλευε. Απλώς επειδή θα είναι κοντά στο όριο παίζει ρόλο και η ποιότητα του τροφοδοτικού. Αν έχεις κακό κομμάτι μπορεί να σου δημιουργήσει πρόβλημα, το πιθανότερο όμως είναι να είσαι εντάξει με τα 350W.

Τελικά αγόρασα την CLUB3D 7600GS και το τροφοδοτικό την αντέχει.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.