Jump to content

AMD 4600+ with M2N32-SLi Deluxe SOS!!!!!!

Orb

Recommended Posts

πχ ας πούμε..

Στο need for speed pro street & στο Colin macrae to dirt με ανάλυση 1280Χ720

και στα 2 (γιατί από εκεί και πάνω παίζει μεν αλλά σέρνεται)

όταν παίζω ειδικά όταν έχει πολλά γραφικά π.χ άλλα αμάξια δίπλα ή σκιές πολλές αρχίζει και πάει καρέ καρέ ..δεν ξέρω αν μπορώ να γίνω κατανοητός ..

α επίσης να πω ότι το λειτουργικό είναι Vista32

Η καρτα φταιει και οχι γιατι εχει προβλημα αλλά γιατί

It hasn't enough silicon to run it smoothly. :p

Απλά μειωσε ανάλυση ή/και ρυθμίσεις ποιότητας.

Αυτό θέλω να αποφύγω ..το να μην κατεβάσω ανάλυση και χαλάσω την ποιότητα...αλλά από ότι καταλαβαίνω... οτι και να κάνω (ψύξη overclock) δεν γίνεται τίποτα έτσι?

Να ρωτήσω και κάτι άλλο ρε παιδιά... άμα βάλω άλλη μια ίδια κάρτα με SLI γίνεται δουλειά? ή είναι δώρο άδωρο?

τριχες, πας σε καλυτερη καρτα για σοβαρες δουλειες.

νομιζω το πλαισιο εχει την 8600gt στα 79 ευρο σιγουρα θα πας

πολυ καλυτερα με λιγοτερα χρηματα αλλιως 220 ευρο και 8800gt 512

και εισαι σιγουρος 100% αλλα ας μας απαντησουν καποιοι που εχουν sli

8600gt

Mε sli εγώ με 2 8600GT, στο σύστημα της υπογραφής μου, πολύ ευχαριστημένος. Βέβαια είναι πουσαρισμένες. Ενδεικτικά, 9600 περίπου 3dmark 06, αλλά και πρακτικά, στα περισσότερα games, τα frames ανεβαίνουν πολύ, σε κάποιες περιπτώσεις αγγίζουν και το 80-90%.

• 7 months later...

sorry που ξεθάβω το θέμα αλλά είναι ακριβώς η περίπτωση μου.

μπορεί κάποιος να μου πει ποιες ακριβώς είναι οι ρυθμίσεις μέσω BIOS για να βάλω μικρότερο divider στη μνήμη ή τουλάχιστον να μένει σταθερή η συχνότητα στη μνήμη και να ανεβαίνει μόνο ο επεξ?

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.