Jump to content

Απορία για dual channel σε μνήμες ram

BUSM

Recommended Posts

Έχω μία απλή απορία. Σε ένα pc που η μητρική του υποστηρίζει τη λειτουργία dual channel στις μνήμες, αυτές θα πρέπει, εκτός από το να έχουν τα ίδια χαρακτηριστικά να είναι και της ίδιας εταιρείας για να δουλέψει το dual channel ; Κατά τη γνώμη σας είναι όντως πιο αποτελεσματικό από την απλή λειτουργία στις μνήμες; Ευχαριστώ εκ των προτέρων για τη βοήθεια!!!

Για να αποφύγεις ασυμβατότητες και άλλα περίεργα, το καλύτερο είναι να πάρεις 1 κιτάκι που να προορίζεται για αυτό το σκοπό, δηλαδή να περιλαμβάνει 2 μνήμες που να είναι ακριβώς ίδιες.

Οκ παιδιά ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια. Η μητρική μου είναι η ASUS A7N8X - DELUXE. Απλά έχω ήδη μία μνήμη και θέλω να πρεοσθέσω άλλη μία. Γι'αυτό σας ρώταγα αν πρέπει να είναι από την ίδια εταιρεία.

@takis 7

Προφανώς θα εννοείς ίδια chip-άκια στις μνήμες.

@BUSM

Η διαφορές δεν είναι μεγάλες, αλλά λίγο να κερδίζεις από δω και λίγο από εκεί τότε υπάρχει μια διαφορά...

@viper τα κιτάκια πιο πολύ βγαίνουν για να αντιδρούν το ίδιο και οι δύο μνήμες. Ναι συμφωνώ πως το πιο σίγουρο είναι να είναι κιτάκι η μνήμη, αλλά και διαφορετική να είναι θα δουλέψει εκτός από σπάνιες περιπτώσεις. Ακόμα και διαφορετική σε ταχύτητα να είναι η μια και εκεί δεν υπάρχει πρόβλημα. Απλά η γρήγορη θα πέσει στη ταχύτητα της αργής.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.