Jump to content

TNT2 Model 64 & Vista

serpico75

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Καλησπέρα.

Ψάχνω drivers για Vista για την κάρτα NVidia TNT2 Model 64. Στο site βέβαια έχω κοιτάξει. Δεν υπάρχουν.

Κάποια βοήθεια?

Ευχαριστώ!

πάρε μια ASUS A9250/TD 128MB AGP8X TV-OUT DVI RETAIL στα 32 ευρώ κ κάνε την δουλειά σου άνετα...έχω όμως τρομερή περιέργεια να μάθω την σύνθεση του υπολογιστή σου+ με xp το pc 8α παρουσίαζε λογικά "παγώματα"

(απ'ότι καταλαβαίνω έχεις CPU 1,3-1,7Ghz, 256-512mb rdram/so-dimm/ddr1 k 60-80gb hard disk),τα vista είσαι σίγουρος ότι θα τα αντέξει?

Αληθεια για το υπολοιπο hardware βρηκες οδηγους?

Πάντως παιζει και να αναγνωρίστουν απ τα Vista ως generic devices και να παιξουν μια χαρα αλλά χωρίς Aero εννοείται λογω vga.

Όπως λέει και ο soulclaimer, νομίζω ότι τα Vista έχουν build-in οδηγούς για τόσο παλιά GPU's και γενικά για παλαιό hardware.

Όσο για τις απαιτήσεις του συστήματος, νομίζω ότι χωρίς aero θα παίξουν σε αυτή την κάρτα...

Σϊγουρα θα είναι χωρίς Aero.

P4 2.00GHz

768 RAM

Seagate ATAPI 160G

Θα χρειαστεις ομως ακομα ενα GB ραμ για να είσαι ανετος.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.