Jump to content

προτασεις για κουτι ?

squid

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

.

Eνα κουτι που να μπορει να παρει 6 δισκους 3.5" αλλα να μην ειναι τερας διαστασεων, οσο συμμαζεμενο γινεται, να μην ειναι gamer look αλλα Pro (να μην ειναι και τελειως "στεγνο" οπως αυτο http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=1&category=15&product=959839 αλλα κομψο Pro οπως π.χ. http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=1&category=15&product=929859&tab=specs ). Να εχει αερισμο και στην περιοχη των δισκων, και να ειναι αθορυβο .... Και ΑΝ ερχεται με δικο του τροφοδοτικο, αυτο να ειναι τουλαχιστο 500W

.

βασικά το παλικάρι δε ζήτησε κ τίποτα εξωφρενικό, εδώ μέσα κατα καιρούς έχουμε ζητησει πράγματα για πολύ συγκεκριμένα γούστα κ πιστεύω καλά κανουμε αλλά ο squid δε ζήτησε δα κ κανένα Mousepad όπυ το χέρι στηρίζεται ανέμεσα σε 2 στήθη γυναικών

@στο θέμα πάνω φίλε δεν είχα σκοπό να ποστάρω αλλά κανα stacker ίσως σου κάνει δουλειά, εγώ το armor εχω αλλά είναι αρκετά gaming style για σενα νομίζω(plexy κ ιστορίες μπλε)

και να ψήνει και καφέ!!!!

αν κανει εσπρεσσο δε θα λεγα οχι :040:

(εκτος απο τις συνεχεις ερωτησεις και τα περιεργα που ρωταω επισης ειμαι γνωστος πιστευω εδω για την .... πληθωρικοτητα στις επιθυμίες μου :040:

Και πολυ καλα κανεις.

Αν και δε νομιζω οτι ανταποκρινεται στις συγκεκριμενες απαιτησεις σου, για πληθωρα δισκων και αφθονο χωρο ριξε μια ματια στο Chieftech του Media pc της υπογραφης μου.

Dellman πες στον ανθρωπο ακριβως το μοντελο ρε...:p

κι εγω σου προτεινω το Chieftec midi (που το Πλαισιο το λεει λανθασμενα full)

με 6 θεσεις για σκληρους δισκους αεριζομενους και με την πιο εργονομικη τοποθετηση,

Νομιζω στο site ειναι αυτο, αλλα καλυτερα να το τσεκαρεις απο κοντα πρωτα.

κι εγω τα ιδια κριτηρια με σενα ειχα και κατεληξα σε αυτο.

Full θα ειναι αχρηστο, τζαμπα ο χωρος πανω απο το τροφοδοτικο και τα 6 dvd επισης αχρειαστα

Ανεμιστηρες θα βαλεις μονος σου 1*120 και εως 5*92, αθορυβους βεβαια

και τροφοδοτικο επισης μονος σου

ΕDIT: για την ακριβεια, ειναι super midi

post-11-1442174718,7195_thumb.jpg

post-11-1442174718,8046_thumb.jpg

post-11-1442174719,0876_thumb.jpg

κι εγω σου προτεινω το Chieftec midi (που το Πλαισιο το λεει λανθασμενα full)

με 6 θεσεις για σκληρους δισκους αεριζομενους και με την πιο εργονομικη τοποθετηση,

Νομιζω στο site ειναι αυτο, αλλα καλυτερα να το τσεκαρεις απο κοντα πρωτα.

κι εγω τα ιδια κριτηρια με σενα ειχα και κατεληξα σε αυτο.

Full θα ειναι αχρηστο, τζαμπα ο χωρος πανω απο το τροφοδοτικο και τα 6 dvd επισης αχρειαστα

Ανεμιστηρες θα βαλεις μονος σου 1*120 και εως 5*92, αθορυβους βεβαια

και τροφοδοτικο επισης μονος σου

α ναι εννοειται, σε 5.25" το ΠΟΛΥ δυο οπτικα να βαλω, οποτε δε με χαλαει να μην εχει χωρο εκει, απο την αλλη ομως ισως ο εξτρα χωρος 5.25 θα μπορουσε να χρησιμοποιηθει για να μπουν ας πουμε δυο 3.5" δισκοι σε παθητικες ψυκτρες 5.25 (ιδιως εαν δεν εχει χωρο για 6 δισκους 3.5") ή να χρησιμοποιηθει για εισαγωγη εξτρα αερα ψυξης μεσα στο κουτι (stacker style bezels)

Σιγουρα προτιμω να βαλω εγω τους ανεμιστηρες και το PSU

παω τωρα να δω τις προτασεις , ευχαριστω παιδια

Και πολυ καλα κανεις.

Αν και δε νομιζω οτι ανταποκρινεται στις συγκεκριμενες απαιτησεις σου, για πληθωρα δισκων και αφθονο χωρο ριξε μια ματια στο Chieftech του Media pc της υπογραφης μου.

Dellman πες στον ανθρωπο ακριβως το μοντελο ρε...:p

Εγώ πρέπει να ξέρω το μοντέλο σου :033: chieftek ba

Σοβαρο μοντελο εγραψες...:p

Να με ρωταει καποιος: Τι κουτι εχεις φιλε?

και να απανταω: Το BA της Chieftech...:D

Εχε χαρη που ειναι πρακτικοτατο και οπως το θελω, γιατι απο ονομα πασχει.:)

Λοιπον ...

η διαταξη των δισκων φαινεται οτι θελω να ειναι ετσι οπως ειναι στο Chieftec του Σακη http://www.pctechnology.gr/vbull/vb/attachment.php?attachmentid=16514&d=1184349961

Δεξια των δισκων, στη προσοψη του κουτιου υπαρχουν ανεμιστηρες σε ολο το υψος της στηλης των δισκων? υπαρχουν αρκετα κενα στα φατνια των δισκων και αναμεσα στους δισκους (αν φουλαρει η στηλη, πχ με 6 δισκους σε αυτη την περιπτωση) ωστε να περναει το ρευμα αερα?

Στην εμφανιση μου τα χαλαει λιγο αυτο το κουτι, αν τα μεταλικα του οβαλ ητανε ισως μαυρα ....

• casetek 1022 : κοντα επεσε αλλα δε μου αρεσε το design (το χοντρο ασημι πλαισιο και πολυ σχαρα)
  • antec nine hundred : gamer
  • antec p160 : gamer
  • antec p190, p180, p182 : λεει (αλλα ακριβο)
  • τα Lian Li φαινονται στις φωτο πολυ καλα. PC-G70 : πολλά 5.25, πολυ ψηλο, αν ειχε με 4 ή 2 5.25 θα ητανε τελειο
  • Lian Li PC-S80 : αυτο φαινεται καλο, 5 δισκοι ?

Lino mαλλον ειναι Chieftec Bravo family?

επισης μου αρεσε το design σε αυτα τα δυο

http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=1&category=15&product=936634

http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=1&category=15&product=845701

Δεξια των δισκων, στη προσοψη του κουτιου υπαρχουν ανεμιστηρες σε ολο το υψος της στηλης των δισκων? υπαρχουν αρκετα κενα στα φατνια των δισκων και αναμεσα στους δισκους (αν φουλαρη η στηλη, πχ με 6 δισκους σε αυτη την περιπτωση) ωστε να περναει το ρευμα αερα?

ναι , δες την 1η φωτο, ο 1ος ανεμιστηρας ειναι στο υψος των floppy.

ΕDIT: oι ανεμιστηρες ειναι στο πλαι του κουτιου και φυσανε τους δισκους απο πισω, οχι στην προσοψη του κουτιου. δες την 1η φωτο. Δες και στο κουτι του Linoυ πως ειναι οι ανεμιστηρες. Το ιδιο σε full ειναι, με 8 σκληρους, 6 dvd, αλλα και πολυ μεγαλυτερο υψος.

εχει ενα κενο μεταξυ των δισκων, δες τους δυο μεσαιους δισκους, δεν ειναι πολυ αλλα ειναι αρκετο.

To sunbeam που ειδες ειναι εσωτερικα σαν αυτο--> 00003wr8.th.jpg και χωραει 5 σκληρους. Σε μεγεθος ειναι μαζεμενο και η κατασκευη του τουλαχιστον στην υλοποιηση της coolermaster ειναι ποιοτικοτατη. Το κουτι στην φωτογραφια ειναι το coolermaster centurion.

wow , ευχαριστω παιδια :) Λοιπον αυτη η διαταξη της chieftec με τα φουρφουρια στο πλαι και τους δισκους να συνδεονται απο τα πλαγια πρεπει να ειναι η καλυτερη λυση ... νομιζω αυτη τη λυση την εχω δει και σε αλλη εταιρια αλλα ποια .. χμμμμ .. :017:

Αν ημουν Αμερικη θα σκεφτομουν σοβαρα αυτο : http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16811129017 , 90 euro ...

Ξεχασα να πω οτι το PC ειναι για workstation στη δουλεια.

.

To sunbeam που ειδες ειναι εσωτερικα σαν αυτο--> 00003wr8.th.jpg και χωραει 5 σκληρους. Σε μεγεθος ειναι μαζεμενο και η κατασκευη του τουλαχιστον στην υλοποιηση της coolermaster ειναι ποιοτικοτατη. Το κουτι στην φωτογραφια ειναι το coolermaster centurion.

Βλεπω ενα χυμα φουρφουρι ή κανω λάθος? :033:

Μακριά από sunbeam ...

E Tάκη????/

Sunbeam???

:πuke:

Μιαφορα υποχρεωθηκα να στησω pc καποιου πιτσιρικα και ειδα και επαθα.:D

Χειριστη ποιοτητα λαμαρινας και οχι μονο.Βεβαια "τσαμπα" πραμα ηταν αλλα προφανως δεν ανηκει στην κατηγορια που θελει ο φιλος squid.:)

και κατι ασχετο, το λογοτυπο του SilverStone τουλαχιστο ετσι οπως φαινεται στο link που εδωσα, θυμιζει Silicon Graphics, ψαρωτικο :050:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.