pliktras Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 12, 2007 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 12, 2007 Επειδή έχω το γνωστό πρόβλημα με την κάρτα μου και επειδή κε΄γετε και βγένει το μήνυμα vpu recover γύρω απο την υποδοχή που μπένει το καλώδιο για να πάρει ρεύμα η καρτα κθώς και οι πυκνωτες απο ΄γυρο του.Θέλω μια πάααρα πολύ αποτελεσματική ψύκτρα και δεν με νοιάζει σχεδον καθόλου ο θόρυβος που κάνει.Έχω καταλήξει εδώ:http://www.eshop.gr/show_per.phtml?id=PER.912206 μαζί με αυτά http://www.eshop.gr/show_per.phtml?id=PER.700463ή αυτό εδω μόνο του :http://www.eshop.gr/show_per.phtml?id=PER.650577Έχετε να προτίνετε κάτι άλλο.Είναι αυττα΄συμβατά με την gecube x1950pro pci-e μου? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jonas Ιούλιος 12, 2007 #2 Κοινοποίηση Ιούλιος 12, 2007 Εχω τη vf900cu σε 7900gs και ειμαι ευχαριστημενος (10 με 20 βαθμους κατω).Μπορω να σου πω οτι περιλαμβανει ψυχτρες για τις μνημες καθως και ρυθμιστη για τον ανεμιστηρα που τον βαζεις εξω απο το κουτι...στη συσκευασια γραφει οτι ειναι συμβατο με x1900 και απο οσο κοιταξα ισχυει και για x1950 Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikchris Ιούλιος 12, 2007 #3 Κοινοποίηση Ιούλιος 12, 2007 Να μην παρεις καμια - να πας πισω την καρτα ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΙ ΝΑ ΣΟΥ ΤΗΝ ΑΛΛΑΞΟΥΝ Link to comment Share on other sites More sharing options...
pliktras Ιούλιος 12, 2007 Author #4 Κοινοποίηση Ιούλιος 12, 2007 Το είδα λίγο αργά το μήνυμα σου καθως προχώρισα σε αγορά της zalman( μη βαρας έκανα βλακία μεγάλη).Έγινε χαμός εκει στο κατάστημα πήραν τηλέφωνα κάτω στην εταιρία και άκρη δεν βρέθηκε.Δεν θα ήθελνα να προσωρίσω και να μπλέξω με δικαστικα οπώτε υποχωρό στα ψέματα τους.Αλλα αν δω πως με την ψύκτρα πάλι το πρόβλημα παραμένει ως έχει τότε η Ανδρεου δημητρίου 10 θα γίνει ο ταφος του καταστήματος eshop στην Ξάνθη(να πω πάντως πως στο κατάστημα το παιδιά είναι εξερετικό και ευγενέστατο- ασχετο αλλα τεσπα)Επίσης φίλε μου έχεις δίκιο έπρεπε να τους κάνω πλύ μεγαλύτερο καυγά αλλα.....αλλα!ΤεσπαΡίχτε μια ματιά στην zalman έχει μέσα ψυκτράκια για τις μνήμες, και πήρα και ένα έξτρα πακετάκι ψυκτράκια για μνήμες (κάρτας γραφικών) για να τις βάλω πάνω στο κύκλωμα τροφοδοσίας της κάρτα.Μαζί με τα 2x12cm fans του κουτιού λέτε να γίνει η δουλειάΤουλάχιστων ευχιθήτε μου να πάνε όλα καλα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
cabrinha Ιούλιος 12, 2007 #5 Κοινοποίηση Ιούλιος 12, 2007 Το είδα λίγο αργά το μήνυμα σου καθως προχώρισα σε αγορά της zalman( μη βαρας έκανα βλακία μεγάλη).Έγινε χαμός εκει στο κατάστημα πήραν τηλέφωνα κάτω στην εταιρία και άκρη δεν βρέθηκε.Δεν θα ήθελνα να προσωρίσω και να μπλέξω με δικαστικα οπώτε υποχωρό στα ψέματα τους.Αλλα αν δω πως με την ψύκτρα πάλι το πρόβλημα παραμένει ως έχει τότε η Ανδρεου δημητρίου 10 θα γίνει ο ταφος του καταστήματος eshop στην Ξάνθη(να πω πάντως πως στο κατάστημα το παιδιά είναι εξερετικό και ευγενέστατο- ασχετο αλλα τεσπα)Επίσης φίλε μου έχεις δίκιο έπρεπε να τους κάνω πλύ μεγαλύτερο καυγά αλλα.....αλλα!ΤεσπαΡίχτε μια ματιά στην zalman έχει μέσα ψυκτράκια για τις μνήμες, και πήρα και ένα έξτρα πακετάκι ψυκτράκια για μνήμες (κάρτας γραφικών) για να τις βάλω πάνω στο κύκλωμα τροφοδοσίας της κάρτα.Μαζί με τα 2x12cm fans του κουτιού λέτε να γίνει η δουλειάΤουλάχιστων ευχιθήτε μου να πάνε όλα καλα...Οσο βρισκουν ατομα που υποχωρουν τοσο θα συνεχιζουν να το κανουν. Μην το αφηνεις ετσι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pliktras Ιούλιος 12, 2007 Author #6 Κοινοποίηση Ιούλιος 12, 2007 Οτι και να πείτε έχετε δίκιο δικιά μου η καρα-βλακία... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.