sotiris Φεβρουάριος 7, 2005 #21 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 7, 2005 Αρχική απάντηση από totally_wired Τα είδη εκτός φαγητού είναι ποιοτηκότατα Όσο αφορά τα φαγόσημα δεν ξέρω απο ποιότητα αλλά γενικά τα παγωτά ΤΟΥ LIDL ΕΙΝΑΙ ΑΠΙΘΑΝΑ... Τέλος συχνά τρώω και την paellia του lidl η οποία είναι πεντανόστιμη... μήπως δουλεύεις στο lidl? Link to comment Share on other sites More sharing options...
unstoppable Φεβρουάριος 7, 2005 #22 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 7, 2005 Αρχική απάντηση από sotiris σοβαρά? το χεις δοκιμάσει? Ετσι λενε, δεν εχω δοκιμασει Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aias Φεβρουάριος 7, 2005 #23 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 7, 2005 εμενα μου αρεσουν τα μπισκοτα με την σοκολατα...Στην τελικη νομιζετε οτι πληρωνεις ακριβα ειναι και καλο??Τα φθηνα προιοντα εχουν και μεγαλη καταναλωση αρα ανανεωνονται γρηγορα.Που ξερω ποσα χρονια τα εχουν στα ραφια τα supermarket? Link to comment Share on other sites More sharing options...
sotiris Φεβρουάριος 7, 2005 #24 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 7, 2005 μάλιστα μάλιστα, άντε με βλέπω να ξανακαταθέτω σε supermarket μετά το blueksy που χα πάρει στα carrefour. μ@λακία με τα supermarket είναι ότι πας για ένα πράγμα και φεύγεις με 10:hehe: Link to comment Share on other sites More sharing options...
daospi Φεβρουάριος 7, 2005 #25 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 7, 2005 Μια φορά πήρα ένα home cinema(ηχεία 5.1 μόνο) από τα lidl με 200 ευρώ και απογοητεύτηκα.Τα υπόλοιπα πάντως ηλεκτρονικά είδη του,είναι αρκετά καλά για αυτά τα λεφτά που δίνεις... Link to comment Share on other sites More sharing options...
schumifer Φεβρουάριος 8, 2005 #26 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 8, 2005 Υπάρχει και η ιστοσελίδα του καταστήματος. Ένας λόγος που δεν έχω ποτέ πρόβλημα να αγοράζω από Λιντλ και Καρφούρ είναι ότι άμα πας πίσω έα προϊόν δεν ρωτάνε τίποτα απλά σου δίνουν τα λεφτά σου Link to comment Share on other sites More sharing options...
mefistofelis Φεβρουάριος 8, 2005 #27 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 8, 2005 Εψαξα την σελιδα αλλα δεν ειδα πουθενα κατι σχετικο.Αν το ειδε καποιος ας δωσει ενα λινκ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
morius Φεβρουάριος 8, 2005 #28 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 8, 2005 Παίδες έχω μία απορία,γιατί όλα περί υπολογιστών δεν έρχονται Καλαμάτα:cry: Και πιο παλιά που είχε φέρει κάτι keyboard kai mouse δεν είχαν έρθει :mad: Αι βούτατο ρε Στέλιο Link to comment Share on other sites More sharing options...
LordOfRings Φεβρουάριος 8, 2005 Author #29 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 8, 2005 πηγα πριν λιγο ,,, γραφουν οτι ειναι WD ,, τους εχουν κρυμένους μεσα σήμερα.. ρωτησα και μου είπαν οτι ειναι μονο για το συγκεκριμενο καταστημα ,, παω να τον κτυπισω,, Link to comment Share on other sites More sharing options...
LordOfRings Φεβρουάριος 8, 2005 Author #30 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 8, 2005 αα εχουν 36μηνες eγγύηση και εχουν μεινει μονο 2-3 κομμάτια , Link to comment Share on other sites More sharing options...
mefistofelis Φεβρουάριος 8, 2005 #31 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 8, 2005 δεν παιζω τσατσια....Θελω και εγωωωωωωωωω Link to comment Share on other sites More sharing options...
LordOfRings Φεβρουάριος 8, 2005 Author #32 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 8, 2005 μερικες φωτογραφίες. . . Link to comment Share on other sites More sharing options...
dpresv Φεβρουάριος 8, 2005 #33 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 8, 2005 quote:Αρχική απάντηση από totally_wired Τα είδη εκτός φαγητού είναι ποιοτηκότατα Όσο αφορά τα φαγόσημα δεν ξέρω απο ποιότητα αλλά γενικά τα παγωτά ΤΟΥ LIDL ΕΙΝΑΙ ΑΠΙΘΑΝΑ... Τέλος συχνά τρώω και την paellia του lidl η οποία είναι πεντανόστιμη... πάντως η κοκα-κόλα του μπορώ να πάω στοίχημα ότι είναι διαβρωτική για το ήπαρ, τον σπλήνα και το έντερο! μιλάω γιά την freeway cola, ίσως κάνω λάθος και να την έχει το dia αυτή, πάντως είναι εντελώς σάπια! Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekfragma Φεβρουάριος 8, 2005 #34 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 8, 2005 ε πες μας και τι δισκο εχουν τελικα μεσα.........αμα ειναι 250αρης γουεστερν ενα τετοιο κουτακι στα 149ευρω ειναι τρελααααααα Link to comment Share on other sites More sharing options...
spc Φεβρουάριος 8, 2005 #35 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 8, 2005 Αρχική απάντηση από totally_wired Τα είδη εκτός φαγητού είναι ποιοτηκότατα Όσο αφορά τα φαγόσημα δεν ξέρω απο ποιότητα αλλά γενικά τα παγωτά ΤΟΥ LIDL ΕΙΝΑΙ ΑΠΙΘΑΝΑ... Τέλος συχνά τρώω και την paellia του lidl η οποία είναι πεντανόστιμη... Κατατοπιστικότατο το Mini-Review σου Link to comment Share on other sites More sharing options...
LordOfRings Φεβρουάριος 8, 2005 Author #36 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 8, 2005 δεν ανοιγει εχει κατι αστεράτες βίδες . . τον αναγνωρίζει ως WD2500 JB :T: Link to comment Share on other sites More sharing options...
blade_pan Φεβρουάριος 8, 2005 #37 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 8, 2005 Eιναι 250wd με πραγματικη χωρητικοτητα 232,δηλαδη σαν τον δικο μου εξωτερικο...Ειναι ακριβως ιδιος λοιπον αλλα επειδη το κουτι λεει απ'εξω wd και εχει και κατι λαμπακια,τον πληρωσα 100%παραπανω... Απαραδεκτο Τι εξοδους εχει? Link to comment Share on other sites More sharing options...
LordOfRings Φεβρουάριος 8, 2005 Author #38 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 8, 2005 xm , usb2 μονο Link to comment Share on other sites More sharing options...
blade_pan Φεβρουάριος 8, 2005 #39 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 8, 2005 Λογικο....αλλα 150 κατω λογω ελλειψης firewire και 1 usb2 ειναι πολλα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
LordOfRings Φεβρουάριος 8, 2005 Author #40 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 8, 2005 τον ειχε 150 με έκπτωση . κανονικα ειχε 200 .. ο δικος σου ειναι πολύ καλύτερoς λογικα .. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.