NGF Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 6, 2007 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 6, 2007 Οκ τρεχω το βραδυ ενα memtest86 3.x (μια φορα ειχα ξανατρεξει παλια αλλα για δεκα λεπτα οποτε...). Ετρεξε για 8 ωρες και 53 λεπτα. Τα λαθη που βρηκε ειναι 716. Δεν εχει φαει κλοκαρισμα ολα default. Μα τι γινεται? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Greek Ιούλιος 6, 2007 #2 Κοινοποίηση Ιούλιος 6, 2007 Επιασαν οι ζέστες...... Link to comment Share on other sites More sharing options...
NGF Ιούλιος 6, 2007 Author #3 Κοινοποίηση Ιούλιος 6, 2007 Τι θα πει αυτο? Link to comment Share on other sites More sharing options...
tristeno1416003162 Ιούλιος 6, 2007 #4 Κοινοποίηση Ιούλιος 6, 2007 Ότι έχει μεγαλύτερες θερμοκρασίες περιβάλλοντος άσχετα με όσους ανεμιστήρες έχεις από πάνω κτλ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
NGF Ιούλιος 6, 2007 Author #5 Κοινοποίηση Ιούλιος 6, 2007 Α οκ απλος γιατι αλλο καταλαβα στην αρχη.Θα το βαλω στην καταψυξη και μετα θα ξανακανω ενα memtest86 να δω τι θα βγαλει :046: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Greek Ιούλιος 6, 2007 #6 Κοινοποίηση Ιούλιος 6, 2007 Αυτό ακριβώς. Από την στιγμή που η εξωτερική θερμοκρασία έχει ανέβει τουλάχιστον 7-10 βαθμπύς μέσα στο κουτί θα έχει ανέβει περίσσότερο ειδικά αμα τις στρεσάρεις με αποτέλεσμα να να έχουν πρόβλημα . Δοκίμασε να ανοίξεις το κουτί και να τρέξεις πάλι να δεις αν θα υπάρχει διαφορα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
NGF Ιούλιος 6, 2007 Author #7 Κοινοποίηση Ιούλιος 6, 2007 Με ανοιχτο ειμαι ηδη. Οποτε καλυτερα να μην το κλεισω Link to comment Share on other sites More sharing options...
lordelesar Ιούλιος 6, 2007 #8 Κοινοποίηση Ιούλιος 6, 2007 Έχεις κανένα ανεμιστήρι να τις φυσάει?Για κοίτα και τις ρυθμίσεις του bios, μπορεί να έχει λάθος timmings ή να δίνει λιγότερο ρεύμα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
JimmyFox Ιούλιος 6, 2007 #9 Κοινοποίηση Ιούλιος 6, 2007 Κακώς το έχεις ανοιχτό. Ουσιαστικά έτσι δεν έχεις airflow. Link to comment Share on other sites More sharing options...
NGF Ιούλιος 6, 2007 Author #10 Κοινοποίηση Ιούλιος 6, 2007 Οκ θα το δω παιδια και σημερα το βραδυ ξανα memtest με κλειστο κουτι Link to comment Share on other sites More sharing options...
ultraex2005 Ιούλιος 6, 2007 #11 Κοινοποίηση Ιούλιος 6, 2007 χτυπησα ενα xtc cooler απο plaisio το χωσα πανω απο τις μνημες 15 βαθμουςκατω .....αντε γεια ζεστη αν και ειναι για ocz βολευει σε ολες Link to comment Share on other sites More sharing options...
NGF Ιούλιος 6, 2007 Author #12 Κοινοποίηση Ιούλιος 6, 2007 Εγω εχω μια spectec (καπως ετσι,μαμα) και μια kingston. Αξιζει να δοκιμασω το cooler? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cyber_Cookie Ιούλιος 6, 2007 #13 Κοινοποίηση Ιούλιος 6, 2007 Αξιζει να δοκιμασω το cooler?Αν θες να είσαι ομορφος και νοικυρεμένος.Αλλιως μια ghetto λυσηείναι να βάλεις ενα οποιδηποτε φανακι, χρησιμοποιώντας την φαντασία σου για να το στερεώσεις.Εγώ το χω με λαστιχάκια για μαλλια.(ευγενικη προσφορα της sister) Link to comment Share on other sites More sharing options...
NGF Ιούλιος 7, 2007 Author #14 Κοινοποίηση Ιούλιος 7, 2007 Ε δεν νομιζω να κανει την ιδια δουλεια το φαν. Ισως παω αργοτερα για το cooler Link to comment Share on other sites More sharing options...
backgroundman Ιούλιος 7, 2007 #15 Κοινοποίηση Ιούλιος 7, 2007 Την περίπτωση να υπάρχει πρόβλημα με τις μνήμες δε τη σκεφτηκε κανείς ??Αν δεν έχει κάνει OC και δεν έχει ανεβάσει Volts γιατι να θέλουν ανεμιστήρα οι μνήμες.Τι μνήμες έχεις (ταχύτητα) ?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
thanos21unoDK Ιούλιος 7, 2007 #16 Κοινοποίηση Ιούλιος 7, 2007 Τελικα τωρα τι εκανες εβαλες air cooling?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
NGF Ιούλιος 7, 2007 Author #17 Κοινοποίηση Ιούλιος 7, 2007 Τρεχουν στην εξωφρενικη ταχυτητα των 166 mhz (167 δειχνει το cpu-z). Η kingston παει μεχρι 200 αλλα επειδη δεν μας κανει τη χαρη η spectek να τρεξει τοσο πεφτει και η kingston. Link to comment Share on other sites More sharing options...
backgroundman Ιούλιος 8, 2007 #18 Κοινοποίηση Ιούλιος 8, 2007 Τρεχουν στην εξωφρενικη ταχυτητα των 166 mhz (167 δειχνει το cpu-z). Η kingston παει μεχρι 200 αλλα επειδη δεν μας κανει τη χαρη η spectek να τρεξει τοσο πεφτει και η kingston.Άρα είσαι με DDR-333. Δε νομίζω οτι είναι θέμα θερμοκρασίας, εκτός αν έχεις ανεβάσει Volts καταλάθως απο το BIOS. Μάλλον έχεις πρόβλημα με τις μνήμες.Δοκίμασε να αφήσεις μόνο το ένα dimm και να τρέξεις memtest86+ για να βρείς πιο dimm έχει το πρόβλημα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
NGF Ιούλιος 8, 2007 Author #19 Κοινοποίηση Ιούλιος 8, 2007 Ναι σωστα DDR... Δεν εχω παιξει ποτε με τασεις και τετοια και overcloking γιατι το δικο μου Pc δεν ειναι πολυ για τετοια. Τωρα θα προσπαθησω να ξανακανω memtest συντομα γιατι εχω και αλλα προβληματα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.