Jump to content

Οι ram με αφησαν χωρις μαλλια!

NGF

Recommended Posts

Οκ τρεχω το βραδυ ενα memtest86 3.x (μια φορα ειχα ξανατρεξει παλια αλλα για δεκα λεπτα οποτε...). Ετρεξε για 8 ωρες και 53 λεπτα. Τα λαθη που βρηκε ειναι 716. Δεν εχει φαει κλοκαρισμα ολα default. Μα τι γινεται?

Αυτό ακριβώς. Από την στιγμή που η εξωτερική θερμοκρασία έχει ανέβει τουλάχιστον 7-10 βαθμπύς μέσα στο κουτί θα έχει ανέβει περίσσότερο ειδικά αμα τις στρεσάρεις με αποτέλεσμα να να έχουν πρόβλημα . Δοκίμασε να ανοίξεις το κουτί και να τρέξεις πάλι να δεις αν θα υπάρχει διαφορα.

Αξιζει να δοκιμασω το cooler?

Αν θες να είσαι ομορφος και νοικυρεμένος.

Αλλιως μια ghetto λυση

είναι να βάλεις ενα οποιδηποτε φανακι, χρησιμοποιώντας την φαντασία σου για να το στερεώσεις.

Εγώ το χω με λαστιχάκια για μαλλια.(ευγενικη προσφορα της sister)

Την περίπτωση να υπάρχει πρόβλημα με τις μνήμες δε τη σκεφτηκε κανείς ??

Αν δεν έχει κάνει OC και δεν έχει ανεβάσει Volts γιατι να θέλουν ανεμιστήρα οι μνήμες.

Τι μνήμες έχεις (ταχύτητα) ??

Τρεχουν στην εξωφρενικη ταχυτητα των 166 mhz (167 δειχνει το cpu-z). Η kingston παει μεχρι 200 αλλα επειδη δεν μας κανει τη χαρη η spectek να τρεξει τοσο πεφτει και η kingston.

Τρεχουν στην εξωφρενικη ταχυτητα των 166 mhz (167 δειχνει το cpu-z). Η kingston παει μεχρι 200 αλλα επειδη δεν μας κανει τη χαρη η spectek να τρεξει τοσο πεφτει και η kingston.

Άρα είσαι με DDR-333. Δε νομίζω οτι είναι θέμα θερμοκρασίας, εκτός αν έχεις ανεβάσει Volts καταλάθως απο το BIOS. Μάλλον έχεις πρόβλημα με τις μνήμες.

Δοκίμασε να αφήσεις μόνο το ένα dimm και να τρέξεις memtest86+ για να βρείς πιο dimm έχει το πρόβλημα.

Ναι σωστα DDR... Δεν εχω παιξει ποτε με τασεις και τετοια και overcloking γιατι το δικο μου Pc δεν ειναι πολυ για τετοια. Τωρα θα προσπαθησω να ξανακανω memtest συντομα γιατι εχω και αλλα προβληματα

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.