Jump to content

Yψηλές θερμοκρασιες

Vassilis789

Recommended Posts

Καλησπερα !

Εχω μια "καυτη" απορια ..

ο Cοre2 Ε6300 που εχω ειναι φυσιολογικο να ανεβαζει 55ρια ? Ρωτησα στο μαγαζι που το αγορασα και μου ειπαν απλα "δεν ξερω

και δεν μπορω να σου πω τιποτα" σαφεστατο... Η πλακα ειναι οτι το 53 το εχει με το προγραμμα "speedfan" ενω με το προγραμμα θερμοκρασιας της Μ/Β εδειχνε 60+ συνεχεια ! :074: :074: :074:

Καλυτερα να αλλαξεις ψυκτρα και θερμοαγωγιμη και να μην αφησεις της μανα τους πανω. Σιγουρα θα δεις διαφορα θερμοκρασιας (ειναι και καλοκαιρι και αυτο δεν ειναι και ιδιαιτερα ευχαριστο για το pc)

Ευχαριστω για την ανταποκριση και Καλως σας βρηκα !

Η ψυχτρα ειναι η "μαμα" .

Οπως ειπα και στο προηγουμενο post, 53ρι δειχνει το προγραμμα "speedfan" με το προγραμματακι που ειχε το M/B <Asus P5B-VM> εδειχνε 60+ και οσον αφορα το Μ/Β εκει η θερμοκρασια χτυπαγε 45ρια για πλακα ! :074: :074: :074:

τα M/Β τι τιμες αναφορας εχουν περιπου ?

και εγώ με την stock περίπου τέτοιες θερμοκρασίες έχω...γύρω στους 52...απο τότε που έποιασε καλοκαίρι έχω ανέβει περίπου 10 βαθμούς!

Και εγω μια απο τα ιδια. Απο εκει που ηταν 36-37 τωρα παει για την πλακα 45-46

απο το BIOS ? καλη ιδεα . υπαρχει μηπως καποια εντολη για να δω το hardware monitor ενω δουλευω στον υπολογιστη ? :105:

Και ερ. 2ο .. υπαρχει καποιο προγραμμα για ρυθμιση της ταχυτητας του fan απο τον χρηστη ?

Μα πώς γινεται το hardware monitor να δειχνει 65,7 στο cpu και 55 στο MB ενω το speedfan να δινει 55 και 42 αντιστοιχα ? :074: :074: :074: το ανεμιστηρακι , αν και απο το μαγαζι μου ειπαν οτι "πιανει" μεχρι 20000 σ.α.λ δεν παει πανω απο 3000 !

φιλε tactical, εχω την version 4.28 kai δεν φαινεται απο που να ρυθμισω την ταχυτητα του fan ?

ερ.#3 αν και υπαρχουν 2 ανεμιστηρακι <1 του επεξ. και 1 για το σκληρο> το speedfan δειχνει μονο 1 , και το ΒΙΟΣ 1 βλεπει.

:074: :074: :074: :074: :074:

Αν έπιανε 20.000 τότε θα μετατρεπόταν σε ιπτάμενο δίσκο.

Η ταχύτητα ρυθμίζεται από τα βελάκια εκεί που λέει CPU: % και Chassis: %.

Καταρχήν τα ανεμιστηράκια που η τροφοδοσία τους είναι συνδεδεμένη στο τροφοδοτικό μπορούν να ρυθμιστούν μόνο αν έχουν δικό τους διακόπτη ή μέσω πάνελ. Τα ανεμιστηράκια που η τροφοδοσία τους είναι πάνω στη μητρική ανιχνεύονται μόνο αν η συγκεκριμένη παροχή ρεύματος έχει και sensor, συνήθως μόνο οι τροφοδοσίες cpu και chipset το έχουν, το ίδιο και για το bios.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.