Arxagelos Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 5, 2007 #1 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 5, 2007 Ρε παιδια παω να κανω register στο ebay και συνεχεια μου βγαζει error, υποψιάζομαι οτι δίνω το τηλεφωνο λαθος. έχω δοκιμάσει: +30********** 0030********** (+30) (0030) και παει λεγοντας. εκτος και αμα γραφω κατι αλλο λαθος. HELP!:022:
Arxagelos Ιούλιος 5, 2007 Author #3 Ιούλιος 5, 2007 μετα απο μερες!!!! τωρα μολις το βρήκα! συμπληρωνα ενα ενα τα κενα και κολλησε στο email!!! θελει γερμανικο (.de) και δεν μπορω να καταλαβω γιατι!:115: οταν βαζω @yahoo.de ξεκολλαει και παει παρακατω!
Arxagelos Ιούλιος 5, 2007 Author #4 Ιούλιος 5, 2007 αλλο κολλημα τωρα, μου ζηταει Bestätigungscode και δεν το βρήσκω στο eimal που στείλανε! δεν καταλαβαίνω και γρι γερμανικα! τι πραγματα ειναι αυτα! :105:
Stelaras Ιούλιος 5, 2007 #5 Ιούλιος 5, 2007 Γιατι γραφτηκες στο Γερμανικο ???Στο ebay.co.uk πρεπει να γραφτεις .
Arxagelos Ιούλιος 5, 2007 Author #6 Ιούλιος 5, 2007 τι να κανω μονο στο γερμανικο βρισκω πολλα πραγματα για το Audi. px στο ebay.co.uk μου βγαζει 70 items found ενω στο γερμανικο πανω απο 1200
Stelaras Ιούλιος 5, 2007 #7 Ιούλιος 5, 2007 τι να κανω μονο στο γερμανικο βρισκω πολλα πραγματα για το Audi.Μα αυτο δεν εχει καμμια σχεση . Ανεξαρτητα το που θα γραφτεις , εχεις προσβαση σε ΟΛΟΚΛΗΡΟ το ebay του κοσμου .
Arxagelos Ιούλιος 5, 2007 Author #8 Ιούλιος 5, 2007 Μα αυτο δεν εχει καμμια σχεση . Ανεξαρτητα το που θα γραφτεις , εχεις προσβαση σε ΟΛΟΚΛΗΡΟ το ebay του κοσμου .οχι ο κωδικος του .com δεν κανει για το .deτωρα που εκανα register στο .de μου δινει δινατοτητα να μπω στα παρακατω ebay.*Dies sind die Allgemeinen Geschäftsbedingungen (im Folgenden: "AGB") für die Nutzung der Websites eBay.de, eBay.at, eBay.ch, eBayshops.de, eBayshops.at, eBayshops.ch, eBaymotors.de, eBaymotors.at, eBaymotors.ch sowie aller zu diesen Domains gehörenden Subdomains (im Folgenden insgesamt: "eBay-Website").
ranger Ιούλιος 5, 2007 #9 Ιούλιος 5, 2007 μόλις έκανα login στο .de με τα στοιχεία μου από το .com και βλέπω και κανονικότατα το ιστορικό μου κτλ από το .com
Stelaras Ιούλιος 5, 2007 #10 Ιούλιος 5, 2007 οχι ο κωδικος του .com δεν κανει για το .deτωρα που εκανα register στο .de μου δινει δινατοτητα να μπω στα παρακατω ebay.*Dies sind die Allgemeinen Geschäftsbedingungen (im Folgenden: "AGB") für die Nutzung der Websites eBay.de, eBay.at, eBay.ch, eBayshops.de, eBayshops.at, eBayshops.ch, eBaymotors.de, eBaymotors.at, eBaymotors.ch sowie aller zu diesen Domains gehörenden Subdomains (im Folgenden insgesamt: "eBay-Website").Εγω ειμαι γραμμενος στο Αγγλικο και μπαινω κανονικα σε ολα αυτα που γραφεις επανω .
Arxagelos Ιούλιος 5, 2007 Author #11 Ιούλιος 5, 2007 δεν ξερω τι κολλημα εχει φαει η εφαρμογή εγγραφης και κολλαει στο email μου, "comingcurse@yahoo.com" και δεν προχωραει. Αμα βαλω το γερμανικο που εφτιαξα τωρα όμως ξεκολλαει η εγγραφη αλλα τα βγαζει γερμανικα! τρεχα γυρευε. Δοκίμασα και κωδικο ενος φιλου μου και εμπαινε μονο στο γερμανικο και οχι στο αγγλικο. τι να πω δεν ξερω.....
Stelaras Ιούλιος 5, 2007 #12 Ιούλιος 5, 2007 Μα δε δεχεται mail απο hotmail , yahoo κλπ κλπ .Δεν εχεις καποιο αλλο οχι free ?
Arxagelos Ιούλιος 5, 2007 Author #14 Ιούλιος 5, 2007 δεν ξερω εσας γιατι μπαινει του φιλου μου που εκανε register στο γερμανικο δεν τον βάζει στο αγγλικο με τον ιδιο κωδικο, τωρα μολις το δοκιμασε και δεν μπαινει!
outlaw Ιούλιος 5, 2007 #15 Ιούλιος 5, 2007 Για να δεις Γερμανικά listings πρέπει να επιλέγεις στο search, worldwide αποτελέσματα και όχι European;)....για ένα περίεργο λόγο με το European δεν εμφανίζει listings Γερμανών sellers.
ranger Ιούλιος 5, 2007 #16 Ιούλιος 5, 2007 δεν ξερω εσας γιατι μπαινει του φιλου μου που εκανε register στο γερμανικο δεν τον βάζει στο αγγλικο με τον ιδιο κωδικο, τωρα μολις το δοκιμασε και δεν μπαινει!ίσως γιατί το .com είναι το universal...
Arxagelos Ιούλιος 5, 2007 Author #17 Ιούλιος 5, 2007 αληθεύει οτι ο κωδικος για ενεργοποίηση έρχεται ταχυδρομικός???? εχουμε μπερδεψει τα μπουτια μας με τα ebay! θα χασω και την δημοπρασία!
outlaw Ιούλιος 5, 2007 #18 Ιούλιος 5, 2007 Όχι....εκτός κι αν μπερδεύεις το paypal verification που έρχεται στην κάρτα υπό την μορφή χρέωσης.
Arxagelos Ιούλιος 5, 2007 Author #19 Ιούλιος 5, 2007 μου ζηταει "Bestätigungscode" κωδικο λογικα και μαλλον ερχεται με το email αν καταλαβα! ελα ντε που δεν το βρισκω στις 17 σελιδες email που στειλανε οι γερμαναραδες! τι ανωμαλαρες ειναι αυτοι ρε!:098:
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.