Jump to content

Θέλω να κάνω αλλαγή

pliktras

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Έχω αυτή την κάρτα

http://www.eshop.gr/show_per.phtml?id=PER.516209

την οποία πήρα απο το eshop.

Όμως λόγο ενος προβλήματος της την πήγα πίσω.Μου είπαν οτι και καλα θα την ελέγξει οτεχνικός και αν έχει όντως πρόβλημα θα την αλλάξη

Εγω την κάρτα πριν μια βδομάδα την πήρα 166€ (πως πέφτου οι τιμές ε?...)

Μπορώ να ζητίσω να μου την αντικατασ΄τισουν με αυτήν ή δεν γίνεται

http://www.eshop.gr/show_per.phtml?id=PER.510573

Ακόμα ούτε που με νοι΄ζει αν θα μου δώσουν τα ρέστα.Ας τα κρατίσουν αρκει να μου δώσουν αυτη την κάρτα γίενται??

εδιτ- μπορώ και πρόβλημα να μη βρουν αν είναι σε άριστη κατάσταση η κάρτα να ζητίσω την αλλαγή της με αυτή που λέω ?

• Replies 43
  • Created
  • Last Reply

Αν η πρώτη κάρτα έχει πρόβλημα, μπορείς να ζητήσεις πιστωτικό για να αγοράσεις κάτι άλλο.

ΑΝ ΘΕΣ ΕΣΥ σου την αντικαθιστούν, αν όχι κόβεις πιστωτικό και πας για αγορά άλλης.

Αν δεν εχει πρόβλημα, ΜΠΟΡΕΙ να στην αλλάξουν (αν θέλουν οι ίδιοι ή αν τους "ψήσεις") αλλά αφού έχεις ανοίξει συσκευασία δεν είναι υποχρεωμένοι (δεν είμαι 100% σίγουρος αλλά νομίζω έτσι είναι, ας βοήθησει αν κάποιος ξέρει περισσότερα).

Αν εχει προβλημα και εισαι εντος εγγυησης θα στην αντικαταστησουν με καινουργια ιδια και μονο αν δεν υπαρχει η ιδια στο σιτε τοτε θα σου δωσουν πιστωτικο να αγορασεις κατι αλλο της ιδιας αξιας ή ακριβοτερο.

Οπως πολυ σωστα ειπε ο Candyman αν εχει ανοιχτει η συσκευασια που πλεον εχει, δεν προκειται να στην αλλαξουν ετσι απλα (Δεν ειναι ΠΛΑΙΣΙΟ που παιρνει μεταχειρισμενα και τα ξαναπουλαει)

Αν εχει προβλημα και εισαι εντος εγγυησης θα στην αντικαταστησουν με καινουργια ιδια και μονο αν δεν υπαρχει η ιδια στο σιτε τοτε θα σου δωσουν πιστωτικο να αγορασεις κατι αλλο της ιδιας αξιας ή ακριβοτερο.

Φίλε didicola, εγώ προσωπικά έχω αλλάξει κάτι που χάλασε εντός εγγύησης με πιστωτικό παρόλο που υπήρχε σε στοκ (επέμενα λίγο αλλά δεν μου είπανε όχι). Συγκεκριμένα ήταν ένα watercooling kit.

Νομίζω ότι εφόσον η κάρτα έχει πρόβλημα, το να του την αλλάξουν με άλλη κάρτα (εννοώ άλλο μοντέλο και όχι με ίδιο μοντέλο με αυτήν που επεστράφη) δεν θα του το αρνηθούν (δεν παίρνω και όρκο, πάντως εγώ το έχω κάνει άρα γιατί να μην το κάνει και άλλος?).

Συνηθως η αντικατασταση του προιοντος με διαφορετικο γινεται εφοσον προηγηθουν κανα δυο αλλαγες και δεν λυθει το προβλημα!

Παντως αν επιμεινει ο φιλος μπορει να ζητησει να μην παρει το ιδιο και απλα να δωσει διαφορα να παρει πιο ακριβο

Συνηθως η αντικατασταση του προιοντος με διαφορετικο γινεται εφοσον προηγηθουν κανα δυο αλλαγες και δεν λυθει το προβλημα!

Πιθανώς. Βασικά κι εμένα το watercooling είχε χάλασει 2η φορά όταν έγινε αυτό που ανέφερα.

Παντως αν επιμεινει ο φιλος μπορει να ζητησει να μην παρει το ιδιο και απλα να δωσει διαφορα να παρει πιο ακριβο

Ο pliktras την αγόρασε 166 ευρώ. Τώρα η τιμή είναι 112 για την κάρτα που είχε πάρει και 122 για αυτήν που θέλει. Αν τον πιστώσουνε 112 τότε θα πληρώσει παραπάνω. Αλλά η διαφορά τιμής (από 166 σε 112) είναι μεγάλη. Εμένα μου είχανε πιστώσει ελαφρώς λιγότερα χρήματα από όσο το είχα αγοράσει το watercooling, αλλά περισσότερο από ότι κόστιζε όταν το επέστρεψα.

Το λέω γιατί κανονικά αν τον πιστώσουνε 166 (ή και λιγότερα αλλά παραπάνω από 122) τότε δεν χρειάζεται να πληρώσει έξτρα.

Κατάλαβες τι εννοω (γιατί τα έγραψα και λίγο μπερδεμένα);

μακάρι ρε παιδιά γιατί άλλα ακουγα για την gecube και αλιώς μου βγήκε.

Λίγο χαζό αυτό αλλα για να τους πιέσω να μου την αλάξουν τι να τους πω?Έχετε καμιά ιδέα?

Επίσης αν τν αλλάξουν την msi να πάρω με το τερ΄στιο σύστημα ψύξης ή την κλασική sapphire.Αν πάρω sapphire να πάρω με hdmi ή χωρίς?

Ευχαριστώ για το ενδιαφερν

Λίγο χαζό αυτό αλλα για να τους πιέσω να μου την αλάξουν τι να τους πω?Έχετε καμιά ιδέα?

Πές τους ότι διάβασες διάφορα review και αναφέρουν για προβλήματα και ότι θες άλλη μάρκα (παραμύθι κανονικό), επίσης μπορείς να πεις ότι η κάρτα ζεσταινότανε πολύ και θες άλλη με καλύτερο σύστημα ψύξης... και λοιπές τέτοιες παπάντζες. Βάλε την ευρηματικότητα σου μπρος και πες τους 5 παραμύθια...

Κανάς άλλος καμιά ιδέα;;;

@pliktras: καλή τύχη.

Πιθανώς. Βασικά κι εμένα το watercooling είχε χάλασει 2η φορά όταν έγινε αυτό που ανέφερα.

Ο pliktras την αγόρασε 166 ευρώ. Τώρα η τιμή είναι 112 για την κάρτα που είχε πάρει και 122 για αυτήν που θέλει. Αν τον πιστώσουνε 112 τότε θα πληρώσει παραπάνω. Αλλά η διαφορά τιμής (από 166 σε 112) είναι μεγάλη. Εμένα μου είχανε πιστώσει ελαφρώς λιγότερα χρήματα από όσο το είχα αγοράσει το watercooling, αλλά περισσότερο από ότι κόστιζε όταν το επέστρεψα.

Το λέω γιατί κανονικά αν τον πιστώσουνε 166 (ή και λιγότερα αλλά παραπάνω από 122) τότε δεν χρειάζεται να πληρώσει έξτρα.

Κατάλαβες τι εννοω (γιατί τα έγραψα και λίγο μπερδεμένα);

Από ότι ξέρω αν το πάς πίσω και είναι να σε πιστώσουν σε πιστώνουν με την τρέχουσα τιμή του προϊόντος και όχι με αυτή μου την πήρες ήτοι 112 ευρά.

Τους πήρα τηλ. ζήτησα την αλλαγή και μου είπαν πως θα την στείλουν κάτω (που κατω κ αι εγω δεν ξέρω) και θα ζητήσουν πίστωση.Αν γίνει δεκτή μπορώ να πάρω ότι θέλω.

Μακάρι να γίνει δεκτή

Όσοι έχετε πάρει απο eshop πόσο καιρό κάνουν περίπου για να ολοκληρωθε΄θι τελος πάντων η διαδικασία αυτή?

(Candyman το ψεματάκι έπιασε!!!thanks):)

Όσοι έχετε πάρει απο eshop πόσο καιρό κάνουν περίπου για να ολοκληρωθε΄θι τελος πάντων η διαδικασία αυτή?

Σε εμένα σε όλες τις περιπτώσεις πήρε 2-3 εργάσιμες μάξιμουμ.

(Candyman το ψεματάκι έπιασε!!!thanks)

;)

α μακάρι γιατι μου λενε 10 μέρες θέλουν για να ελεγξουν την κάρτα και μετά βλέπουμε....

ας ελπίζω λοιπόν πω θα έχω σε λίες μέρες το pc μου

Thanks και πάλι

Από ότι ξέρω αν το πάς πίσω και είναι να σε πιστώσουν σε πιστώνουν με την τρέχουσα τιμή του προϊόντος και όχι με αυτή μου την πήρες ήτοι 112 ευρά.

Οπως πολυ σωστα ειπε ο φιλος dimisd οταν πιστωνεται ενα προιον πιστωνεται με την τρεχουσα αξια οποτε αν τελικα εγκριθει πιστωτικο στο ονομα του φιλου πλικτρα θα εχει 112€ να χαλασει και καποια να προσθεσει να παρει για να παρει κατι ακριβοτερο.

Τους πήρα τηλ. ζήτησα την αλλαγή και μου είπαν πως θα την στείλουν κάτω (που κατω κ αι εγω δεν ξέρω) και θα ζητήσουν πίστωση.Αν γίνει δεκτή μπορώ να πάρω ότι θέλω.

Απο βορεια Ελλαδα εισαι?

Εαν παρεις πιστωτικο τοτε αυτο καταλαμβανει ολοκληρη την αξια του αγορασμενου προιοντος. Οποιαδηποτε αλλη χαμηλοτερη απο της αγορας πιστωση ειναι παρανομη.

Εχω την εντυπωση οτι υπαρχει νομος για κατι που αγοραζεις και δεν σε καλυπτει (νομιζω και να το χεις ανοιξει δεν υπαρχει προβλημα) μεσα σε καποιο χρονικο διαστημα γυρω στις 2 εβδομαδες που μπορεις να το επιστρεψεις απο κει που το πειρες ειναι νομος απο την Ε.Ε.!

Ό,τι νόμος και να υπάρχει τα online καταστήματα εφαρμόζουν το 10 μέρες επιστροφή από την ημερομηνία παραλαβής και χωρίς να έχει ανοιχτεί ή δοκιμαστεί το προϊόν.

Αυτή είναι η πραγματικότητα, τα υπόλοιπα είναι εξαιρέσεις.

Ανοιγμενο μπορει να επιστραφει μεσα σε 15 ημερες. Οχι ομως να εχουμε καταστρεψει την συσκευασια.

Ανοιγμενο μπορει να επιστραφει μεσα σε 15 ημερες. Οχι ομως να εχουμε καταστρεψει την συσκευασια.

Μπα, άλλαξαν τακτική;

Διότι τελευταία φορά που είχα πάει στο eshop (πριν μήνες) ο υπάλληλος μου είχε πει ηδονικά: μόνο αν δεν έχει ανοιχτεί ισχύει το 10ήμερο.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.