SirGeorge Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 7, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 7, 2005 Παιδιά, έχει υπόψη του κανείς πιο είναι ο πιο αθόρυβος φορητός Η/Υ, δηλαδή ακόμα και τοανεμιστηράκι να δουλεύει, να μην ακούγεται καθόλου?Ρωτάω γιατί έδωσα έναν Acer με Α64 σε έναν πελάτη μου και τώρα θέλει να του πάω έναν άλλον γιατί λέει ότι κάνει θόρυβο! Link to comment Share on other sites More sharing options...
jdrogas Φεβρουάριος 7, 2005 #2 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 7, 2005 Αθορυβα ειναι μονο τα παλια λαπτοπ που ειχαν επεξεργαστες που δεν χρειαζοντουσαν καν ανεμιστηρακι(Ρ2-Ρ3).Νομιζω οτι δεν υπαρχει λυση σε αυτο το προβλημα.Κι εγω καποιες φορες που εχει ησυχια σπαζομαι με το δικο μου με P4-3.06HT. Link to comment Share on other sites More sharing options...
aristos87 Φεβρουάριος 7, 2005 #3 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 7, 2005 Εγώ έχω το acer με τον certino 1.5 και δεν δουλεύει καν το ανεμιστιράκι.... μόνο οταν παίζω η τρέχω κάτι πολύ βαρύ..... Αλλά και πάλυ ειναι τρομερά αθόρυβο... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chosen Φεβρουάριος 7, 2005 #4 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 7, 2005 Αρχική απάντηση από jdrogasΝομιζω οτι δεν υπαρχει λυση σε αυτο το προβλημα.Κι εγω καποιες φορες που εχει ησυχια σπαζομαι με το δικο μου με P4-3.06HT. Υπάρχει λύση: Πλατφόρμες Centrino με επεξεργαστες Pentium-M ULV και απαραιτήτως χωρίς High End κάρτες γραφικών.jdrogas, μη συγκρίνουμε τα περιττώματα με τα σοκολατάκια, έχεις δηλαδή τον Ρ4 σου σαν μέτρο σύγκρισης για ησυχία; ΟΠΟΥΔΗΠΟΤΕ έχω δει/ακούσει Ρ4 σε φορητό, κάνει σαν desktop. Η λύση για αθόρυβες λύσεις είναι λιτές υλοποιήσεις Centrino. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jdrogas Φεβρουάριος 7, 2005 #5 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 7, 2005 Συγγνωμη αλλα ο ανθρωπος ρωτησε για AMD 64 αρα οχι για mobile η centrino.Νομιζω οτι εισαι εκτος θεματος.Τωρα για τα περιττωματα φιλαρακι μπορει εμενα να μου αρεσουν,περιττωματα μπορουσα να αγορασω περιττωματα πηρα.Γινε λιγακι πιο ευγενικος δεν βλαπτει :flower: Link to comment Share on other sites More sharing options...
voudas Φεβρουάριος 7, 2005 #6 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 7, 2005 Αρχική απάντηση από jdrogas Συγγνωμη αλλα ο ανθρωπος ρωτησε για AMD 64 αρα οχι για mobile η centrino.Νομιζω οτι εισαι εκτος θεματος. Τωρα για τα περιττωματα φιλαρακι μπορει εμενα να μου αρεσουν,περιττωματα μπορουσα να αγορασω περιττωματα πηρα. Γινε λιγακι πιο ευγενικος δεν βλαπτει :flower: α) δε ρωτάει για a64 β) οι p2, p3 δεν ήταν a64 () άρα κι εσύ εκτός θέματος ήσουν... γ) κι εγώ πλατφόρμα centrino προτείνω... Link to comment Share on other sites More sharing options...
abarth Φεβρουάριος 7, 2005 #7 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 7, 2005 α)δεν ξεκαθαριζει αν θελει Α64 η οχι .... λεει πως εδωσε εναν Α64 και θελει να δει μηπως υπαρχει κατι αλλο σε αθορυβοβ)αν θελεις αθορυβο πας σε τεχνολογια Mobile ειτε Centrino (το καλυτερο σαυτη την κατηγορια) είτε Α64 Mobile ομως ...γ)κοιτας για καλες υλοποιησεις και κορυφαιες μαρκες ωστε να εχεις το καλυτερο σεταρισμα και τα καλυτερα υλικα ...οποτε κοιτα για sony-toshiba και μετα fujitsu siemens ..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Suedehead Φεβρουάριος 7, 2005 #8 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 7, 2005 Pentium M all the way Link to comment Share on other sites More sharing options...
SirGeorge Φεβρουάριος 7, 2005 Author #9 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 7, 2005 Δεν είναι ανάγκη να είναι Α64, αλήθεια ο centrino είναι επεξεργαστής? Link to comment Share on other sites More sharing options...
jdrogas Φεβρουάριος 7, 2005 #10 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 7, 2005 Αρχική απάντηση από Voudas [Σήμερα, στις 13:44] α) δε ρωτάει για a64 β) οι p2, p3 δεν ήταν a64 () άρα κι εσύ εκτός θέματος ήσουν... γ) κι εγώ πλατφόρμα centrino προτείνω... Απλα λεω οτι ο ανθρωπος εδωσε Α64 αρα μιλαει για επεξεργαστες desktop και οχι mobile. Φυσικα και δεν λεω οτι οι Ρ2 ηταν Α64. Αν καταλαβα λαθος ζητω συγγνωμη αλλα υπαρχουν και τροποι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
antonisk7 Φεβρουάριος 7, 2005 #11 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 7, 2005 Ας πάρει Apple Mac ibook ή powerbook , απλά ότι ποιο αθόρυβο έχω ακούσει Link to comment Share on other sites More sharing options...
abarth Φεβρουάριος 8, 2005 #12 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 8, 2005 κοιτα προφανως αν ηθελε να παει σε μακ θα το ελεγε η θα το εκανε εξ αρχης... και θεωρω πως πλεον ειναι λιγο ξεπερασμενο να θεωρουμε τους μακ ως κατι 'ανατρεπτικο' ή ξεχωριστο ή καλυτερο ... περασαν εκεινες οι εποχες .... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vagouridis Φεβρουάριος 8, 2005 #13 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 8, 2005 Αρχική απάντηση από SirGeorge Δεν είναι ανάγκη να είναι Α64, αλήθεια ο centrino είναι επεξεργαστής? Καλος ειναι.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
tristeno1416003162 Φεβρουάριος 8, 2005 #14 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 8, 2005 Αρχική απάντηση από abarth [Σήμερα, στις 12:52] κοιτα προφανως αν ηθελε να παει σε μακ θα το ελεγε η θα το εκανε εξ αρχης... και θεωρω πως πλεον ειναι λιγο ξεπερασμενο να θεωρουμε τους μακ ως κατι 'ανατρεπτικο' ή ξεχωριστο ή καλυτερο ... περασαν εκεινες οι εποχες .... Μάλλον πρέπει να διαβάσετε και ακόμα μερικές δοκιμές από έμπειρους χρήστες PC που αποφάσισαν να δοκιμάσουν την πλατφόρμα Mac (ας πούμε φωτιζόμενα πληκτρολόγια σε laptop-ποιός είχε το πρώτο?, ας πούμε για αυτόματη ρύθμιση φωτεινότητας οθόνας--ποιός φορητός το έχει? και πολλά άλλα που θα τα δείτε ΠΡΟΣΕΧΩΣ σε pc)Τώρα για τον θόρυβο.Πολλά Watt = πολύς θόρυβος. Οπότε μονόδρομος οι χαμηλής κατανάλωσης επεξεργαστές.P4, A64 ξεχάστε τους.Pentium M, transmeta και τέρμα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.