Jump to content

Ο ΠΙΟ ΑΘΟΡΥΒΟΣ ΦΟΡΗΤΟΣ

SirGeorge

Recommended Posts

Παιδιά, έχει υπόψη του κανείς πιο είναι ο πιο αθόρυβος φορητός Η/Υ, δηλαδή ακόμα και το

ανεμιστηράκι να δουλεύει, να μην ακούγεται καθόλου?

Ρωτάω γιατί έδωσα έναν Acer με Α64 σε έναν πελάτη μου και τώρα θέλει να του πάω έναν άλλον γιατί λέει ότι κάνει θόρυβο!

Αθορυβα ειναι μονο τα παλια λαπτοπ που ειχαν επεξεργαστες που δεν χρειαζοντουσαν καν ανεμιστηρακι(Ρ2-Ρ3).Νομιζω οτι δεν υπαρχει λυση σε αυτο το προβλημα.Κι εγω καποιες φορες που εχει ησυχια σπαζομαι με το δικο μου με P4-3.06HT.

Αρχική απάντηση από jdrogas

Νομιζω οτι δεν υπαρχει λυση σε αυτο το προβλημα.Κι εγω καποιες φορες που εχει ησυχια σπαζομαι με το δικο μου με P4-3.06HT.

Υπάρχει λύση: Πλατφόρμες Centrino με επεξεργαστες Pentium-M ULV και απαραιτήτως χωρίς High End κάρτες γραφικών.

jdrogas, μη συγκρίνουμε τα περιττώματα με τα σοκολατάκια, έχεις δηλαδή τον Ρ4 σου σαν μέτρο σύγκρισης για ησυχία; ΟΠΟΥΔΗΠΟΤΕ έχω δει/ακούσει Ρ4 σε φορητό, κάνει σαν desktop. Η λύση για αθόρυβες λύσεις είναι λιτές υλοποιήσεις Centrino.

Συγγνωμη αλλα ο ανθρωπος ρωτησε για AMD 64 αρα οχι για mobile η centrino.Νομιζω οτι εισαι εκτος θεματος.

Τωρα για τα περιττωματα φιλαρακι μπορει εμενα να μου αρεσουν,περιττωματα μπορουσα να αγορασω περιττωματα πηρα.

Γινε λιγακι πιο ευγενικος δεν βλαπτει :flower:

Αρχική απάντηση από jdrogas

Συγγνωμη αλλα ο ανθρωπος ρωτησε για AMD 64 αρα οχι για mobile η centrino.Νομιζω οτι εισαι εκτος θεματος.

Τωρα για τα περιττωματα φιλαρακι μπορει εμενα να μου αρεσουν,περιττωματα μπορουσα να αγορασω περιττωματα πηρα.

Γινε λιγακι πιο ευγενικος δεν βλαπτει :flower:

α) δε ρωτάει για a64

β) οι p2, p3 δεν ήταν a64 (:p) άρα κι εσύ εκτός θέματος ήσουν...

γ) κι εγώ πλατφόρμα centrino προτείνω...

α)δεν ξεκαθαριζει αν θελει Α64 η οχι .... λεει πως εδωσε εναν Α64 και θελει να δει μηπως υπαρχει κατι αλλο σε αθορυβο

β)αν θελεις αθορυβο πας σε τεχνολογια Mobile ειτε Centrino (το καλυτερο σαυτη την κατηγορια) είτε Α64 Mobile ομως ...

γ)κοιτας για καλες υλοποιησεις και κορυφαιες μαρκες ωστε να εχεις το καλυτερο σεταρισμα και τα καλυτερα υλικα ...

οποτε κοιτα για sony-toshiba και μετα fujitsu siemens .....

Αρχική απάντηση από Voudas [Σήμερα, στις 13:44]

α) δε ρωτάει για a64

β) οι p2, p3 δεν ήταν a64 (:p) άρα κι εσύ εκτός θέματος ήσουν...

γ) κι εγώ πλατφόρμα centrino προτείνω...

Απλα λεω οτι ο ανθρωπος εδωσε Α64 αρα μιλαει για επεξεργαστες desktop και οχι mobile.

Φυσικα και δεν λεω οτι οι Ρ2 ηταν Α64.

Αν καταλαβα λαθος ζητω συγγνωμη αλλα υπαρχουν και τροποι.

κοιτα προφανως αν ηθελε να παει σε μακ θα το ελεγε η θα το εκανε εξ αρχης... και θεωρω πως πλεον ειναι λιγο ξεπερασμενο να θεωρουμε τους μακ ως κατι 'ανατρεπτικο' ή ξεχωριστο ή καλυτερο ... περασαν εκεινες οι εποχες ....

Αρχική απάντηση από abarth [Σήμερα, στις 12:52]

κοιτα προφανως αν ηθελε να παει σε μακ θα το ελεγε η θα το εκανε εξ αρχης... και θεωρω πως πλεον ειναι λιγο ξεπερασμενο να θεωρουμε τους μακ ως κατι 'ανατρεπτικο' ή ξεχωριστο ή καλυτερο ... περασαν εκεινες οι εποχες ....

Μάλλον πρέπει να διαβάσετε και ακόμα μερικές δοκιμές από έμπειρους χρήστες PC που αποφάσισαν να δοκιμάσουν την πλατφόρμα Mac (ας πούμε φωτιζόμενα πληκτρολόγια σε laptop-ποιός είχε το πρώτο?, ας πούμε για αυτόματη ρύθμιση φωτεινότητας οθόνας--ποιός φορητός το έχει? και πολλά άλλα που θα τα δείτε ΠΡΟΣΕΧΩΣ σε pc)

Τώρα για τον θόρυβο.

Πολλά Watt = πολύς θόρυβος. Οπότε μονόδρομος οι χαμηλής κατανάλωσης επεξεργαστές.

P4, A64 ξεχάστε τους.

Pentium M, transmeta και τέρμα.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.