soundfxstudio Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 4, 2007 #1 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 4, 2007 Αγαπητοί φίλοιΕνδιαφέρομε να αντικαταστήσω το παλιό μου CRT monitor στον Η/Υ με μια LCD-Tηλεοπτικό δέκτη με δυνατότητα σύνδεσης (D-SUB) με τον Η/Υ.Τί προβήματα θα συναντίσω ειδικά με τα μάτια μου σε τόση κοντινή απόσταση?Τεχνικά χαρακτηριστικά μοντέλο: SAMSUNG LE23R86BD23” WIDE1366x768450cd4000:18ms160 V / 160H3xHDMI2xSCARTPC In D-SUBCOMPOSITES-VIDEOCOMPONENT2x3 WattsDVB-THD ReadyΟι απαίτησης μου όταν χειρίζομαι τον Η/Υ είναι λίγο από όλα, κάνω μοντάζ εικόνας σε DVD, μιξάζ σε τραγούδια, mp3 CD-R, βλέπω καμία ταινιούλα DVD,PlayStation3, PC Games (ελάχιστα). Κάθομαι 8ώρες στο Η/Υ όχι συνέχομενα.Ποια πιστεύετε ότι θα είναι τα μείον που θα συναντήσω τώρα ή στο μέλλων με τα Windows Vista έχοντας LCD Τηλεόραση αντί για PC Monitor?Απλα δέν ξέρω τι προβλήματα θα συναντήσω στο περιβάλλον Microsoft Office και σε σελίδες internet (γενικά στης γραμματοσειρές) .Ετσι το να έχω μια 23" σε απόσταση σχεδον 1 μέτρο απόσταση θέαση θα μου "πεταχτούν" τα μάτια έξω.ΕυχαριστώSa-LE-23R86BD-det.bmp
soundfxstudio Ιούλιος 4, 2007 Author #2 Ιούλιος 4, 2007 Ποία από τα παρακάτω TFT LCD Monitors να προτιμήσω αν δεν επιλέξω την SAMSUNG LE23R86BD (Τηλεόραση) πού αναφέρω παρακάτω.Ενδιαφέρομαι να έχουνε τουλάχιστον τα παρακάτω χαρακτηριστικά:Size: 22” WideBrightness: 300cd > aboveContrast Ratio: 2000:1 > aboveResponse Time: 5 ms < downViewing Angle: 170 H , 170 VResolution: 1680 x 1050Connectors: D-Sub, DVI-D, HDMI, Component VideoMultimedia: Compatible HDCP για DVI υπόδοχή(Playback signal HD-DVD & BlueRay-DVD)AV/TV: HD ReadyCompatible: Windows VistaΚόστος: 350 έως 450 εύρωMonitors:1. LG 226WA-SN ή LG 226WA-WN2. SAMSUNG SyncMaster 226BWΑν έχετε κάποιο μόνιτορ υπόψη με τις παραπάνω υποδοχές και με αξιοπρεπείς λοιπά στοιχεία του είμαι ανοιχτός σε προτάσεις.Ευχαριστώ.
dellman Ιούλιος 4, 2007 #3 Ιούλιος 4, 2007 Eγώ θα αγόραζα μια καλή 22άρα συν ένα tvbox για την tv και φυσικά πας για τη samsung
Tony_Montana1442169189 Ιούλιος 4, 2007 #4 Ιούλιος 4, 2007 Κοίτα το μάτι δεν το ξεγελάς...Να πας να τις δεις... και να κρίνεις μόνος σου.Σίγουρα με το μονιτορ δεν θα έχεις κανενα πρόβλημα.Σχεδον όλα τα video 16:9 είναι (εφόσον βλέπεις ταινίες),οπότε οι wide θα σε βολέψουν καλύτερα.Εμένα δεν με βολεύουν οι τηλεοράσεις στο pc.Βεβαια δεν έχω δοκιμάσει με LCD και μεγάλες αναλύσεις.Νομίζω οτι την καλύτερη λύση στην είπε ο dellman.Tωρα για πιο μοντέλο δεν ξέρω να σου πω.Επιμένω ξανά. να πας να τις δεις και να πάρεις οποια σου αρέσει πιο πολύ.
Cyber_Cookie Ιούλιος 4, 2007 #5 Ιούλιος 4, 2007 Εγω θα ελεγα, αν υπαρχει χώρος,Ενα λογικου μεγέθους μονιτορ για να κανεις ανετα τις δουλειές σου στο PC και μια τηλεοραση για ολα τα υπολοιπα.Νομίζω πως ετσι, θα εχεις μεγαλύτερη εργονομία και το σημαντικότερο, λιγότερους πονοκεφάλους.
cabrinha Ιούλιος 5, 2007 #6 Ιούλιος 5, 2007 Eγώ θα αγόραζα μια καλή 22άρα συν ένα tvbox για την tv και φυσικά πας για τη samsungEνα εξωτερικο tv tuner τι ποιοτητα θα προσφερει σε σχεση με μια τηλεοραση?Σχετικα με τo μονιτορ το 22αρη της samsung δεν ειναι ολα με πανελ απο την samsung. Παντως διαβασα οτι τα καινουργια θα ειναι ολα με το καλο το πανελ.
soundfxstudio Ιούλιος 5, 2007 Author #7 Ιούλιος 5, 2007 Εγώ να πάρω τελικά μόνιτορ……αλλά δεν έχω διαβαση και καλα λόγια στα διαφορα site για τις TV Tuner cards.Αν πάω για TV Tuner cards μία από τις παρακατω είναι στην λίστα μου, τι άποψη έχετε?TERRATEC: CYNERGY HYBRID T USB XS (Analog & Digital TV)TERRATEC: CINERGY HT PCI (Analog & Digital TV)Αλλά όπως γράφει και ο "Cabrina":"Eνα εξωτερικο tv tuner τι ποιοτητα θα προσφερει σε σχεση με μια τηλεοραση?"Οσο για TV Box το μόνο αξιόλογο ειναι αυτο της:"AVerMedia" TVBOX 9 ειναι μόνο αναλογικός και οχι DVB-T. Ψάχνω και για αναλογικό και ψηφιακό δέκτη.
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.