Philosopher Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 3, 2007 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 3, 2007 Καλησπέρα σε όλους!! Καλως σας βρηκα αρχικα μιας και ειναι το πρωτο μου post. Σκεφτομαι να παρω μνημες για το m/b μου ενα gigabyte ds4 και μαλιστα λεω για 2G. Μου είπε ενας φίλος να βαλω 2 Kingston HyperX 1G στα 800Mhz. Οπως εχω διαβασει η DS4 προτιμαει τα 5αρια σε χρονους αρα απο αυτο το θεμα ειμαστε καλημενοι. Το ζητημα ειναι οτι με λιγα παραπανω χρηματα πας σε κιτακι, βεβαια και δυο τετοιες μου ειπε ειναι "σαν" κιτακι μιας και θα βρουμε κοντινους αριθμους παραγωγης. Το αλλο θεμα ειναι οτι δεν εχω και πολυ καλη εμπειρια με τις Kingston γιατι ηδη φοραω και με ταλαιπωρησε καπως για να παιξει σωστα Εσεις τι λετε θελω κατι σιγουρο και με προοπτικες εξελιξης :P Link to comment Share on other sites More sharing options...
deadlock7 Ιούλιος 3, 2007 #2 Κοινοποίηση Ιούλιος 3, 2007 Καλησπέρα φίλε μου και καλώς ήρθες.Οι μνήμες που θα πάρεις θα υποστούν Overclocking ή θα παίζουν default?Στη δεύτερη περίπτωση θα πρότεινα να πάρεις όποιο kit βρείς πιο φθηνό.Δεν είναι ανάγκη να είναι Kingston.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Philosopher Ιούλιος 3, 2007 Author #3 Κοινοποίηση Ιούλιος 3, 2007 Σε πρωτη φαση θα μεινουν ως εχουν αλλα το overclocking το εχω στα σχεδια μου ιδιως τωρα που σκεφτομαι να παω σε Conroe (Τωρα τρεχω σε απλο διπλοπυρηνο). Link to comment Share on other sites More sharing options...
deadlock7 Ιούλιος 3, 2007 #4 Κοινοποίηση Ιούλιος 3, 2007 Εγώ έχω πάρει 4*1Gb Crucial pc6400 από Πλαίσιο με τσιπάκια D9DKX που είχε προτείνει παλιότερα κι ο TASOS.Απλά κοίτα να έχουν serial που να τελειώνει σε .16FD.Είναι άψογες ακόμη και στα 500 με 4-4-4.Τιμή είχαν 114ευρώ το kit αν θυμάμαι καλά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
thanos21unoDK Ιούλιος 3, 2007 #5 Κοινοποίηση Ιούλιος 3, 2007 Εγώ έχω πάρει 4*1Gb Crucial pc6400 από Πλαίσιο με τσιπάκια D9DKX που είχε προτείνει παλιότερα κι ο TASOS.Απλά κοίτα να έχουν serial που να τελειώνει σε .16FD.Είναι άψογες ακόμη και στα 500 με 4-4-4.Τιμή είχαν 114ευρώ το kit αν θυμάμαι καλά.Kαλα θυμασαι τοσο ειχουν οι μνημες.Και αυτες εδω ειναι καλες μνημες http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.553002 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Philosopher Ιούλιος 4, 2007 Author #6 Κοινοποίηση Ιούλιος 4, 2007 Βασικα σκεφτουν να παω σε τπτ OCZ αλλα ακουω οτι εχει αρχισει και χαλαει το καλο ονομα που ειχε Οι Geil απο την αλλη φαινονται σα πολυ καλη λυση 5αρια, 1000Mhz και lifetime εγγυηση τι αλλο να ζητησεις αρκει να μην εχω προβληματα ασυμβατοτητας!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.