Jump to content

DS4 Μνήμες

Philosopher

Recommended Posts

Καλησπέρα σε όλους!! Καλως σας βρηκα αρχικα μιας και ειναι το πρωτο μου post.

Σκεφτομαι να παρω μνημες για το m/b μου ενα gigabyte ds4 και μαλιστα λεω για 2G. Μου είπε ενας φίλος να βαλω 2 Kingston HyperX 1G στα 800Mhz.

Οπως εχω διαβασει η DS4 προτιμαει τα 5αρια σε χρονους αρα απο αυτο το θεμα ειμαστε καλημενοι.

Το ζητημα ειναι οτι με λιγα παραπανω χρηματα πας σε κιτακι, βεβαια και δυο τετοιες μου ειπε ειναι "σαν" κιτακι μιας και θα βρουμε κοντινους αριθμους παραγωγης. Το αλλο θεμα ειναι οτι δεν εχω και πολυ καλη εμπειρια με τις Kingston γιατι ηδη φοραω και με ταλαιπωρησε καπως για να παιξει σωστα :p

Εσεις τι λετε θελω κατι σιγουρο και με προοπτικες εξελιξης :p:P

Καλησπέρα φίλε μου και καλώς ήρθες.Οι μνήμες που θα πάρεις θα υποστούν Overclocking ή θα παίζουν default?Στη δεύτερη περίπτωση θα πρότεινα να πάρεις όποιο kit βρείς πιο φθηνό.Δεν είναι ανάγκη να είναι Kingston..

Εγώ έχω πάρει 4*1Gb Crucial pc6400 από Πλαίσιο με τσιπάκια D9DKX που είχε προτείνει παλιότερα κι ο TASOS.Απλά κοίτα να έχουν serial που να τελειώνει σε .16FD.Είναι άψογες ακόμη και στα 500 με 4-4-4.Τιμή είχαν 114ευρώ το kit αν θυμάμαι καλά.

Εγώ έχω πάρει 4*1Gb Crucial pc6400 από Πλαίσιο με τσιπάκια D9DKX που είχε προτείνει παλιότερα κι ο TASOS.Απλά κοίτα να έχουν serial που να τελειώνει σε .16FD.Είναι άψογες ακόμη και στα 500 με 4-4-4.Τιμή είχαν 114ευρώ το kit αν θυμάμαι καλά.

Kαλα θυμασαι τοσο ειχουν οι μνημες.Και αυτες εδω ειναι καλες μνημες

http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.553002

Βασικα σκεφτουν να παω σε τπτ OCZ αλλα ακουω οτι εχει αρχισει και χαλαει το καλο ονομα που ειχε :p

Οι Geil απο την αλλη φαινονται σα πολυ καλη λυση 5αρια, 1000Mhz και lifetime εγγυηση τι αλλο να ζητησεις :p αρκει να μην εχω προβληματα ασυμβατοτητας!!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.