Aligator21 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 7, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 7, 2005 Δεν ήξερα σε ποιά κατηγορία αρμόζει, εαν δεν είναι η θέση του εδώ ας το μετακινήσουν οι Mods. Κάποτε, είχα στείλει ένα e-mail στην forthnet να δώ εαν ο κόμβος τους στην περιοχή μου υποστίριζε το πρωτόκολο V.92. Ούτε κι εγώ το θυμόμουνα μέχρι πριν λίγο Προχθές λοιπόν, το διαβάσανε!!!!!!!!!!!! YEA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! -----Original Message-----From: Alexandros Terrasas [mailto:ater@forthnet.gr] Sent: Saturday, February 05, 2005 9:06 PM To: Κατσούλης Ιωάννης Subject: Read: V.92 This is a receipt for the mail you sent to <internet-support@forthnet.gr> at 15/3/2004 1:49 μμ This receipt verifies that the message has been displayed on the recipient's computer at 5/2/2005 9:06 μμ Μουαχαχαχαχ προσέκτε τις ημερομηνίες! Τρομερή εξυπηρέτηση! :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chris2004 Φεβρουάριος 7, 2005 #2 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 7, 2005 Τους έχω στείλει και εγώ και με έχουν γράψει πάμπολες φορές στα @@ τους. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tsunami Φεβρουάριος 10, 2005 #3 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 10, 2005 Χα δεν σε έχουνε γράψει!Στο φυλάνε δώρο για το γάμο σου βρε!Μην ανησυχεις.ΑΡΓΑ η γρηγορααα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.