Jump to content

Sapphire 2900XT 512MB ή ZOTAC 8800GTS 640MB ???

apotsi

Recommended Posts

• Replies 75
  • Created
  • Last Reply

Βλέπω κάτι εκπτώσεις και μου βγήκαν τα μάτια εξω

Albatron 7900 GT 256 MB 199,00 €---> 70,00 €

οτι πρέπει για απλα games ε??

Core 2 Duo 4300 108,00 €--> 60,00 €

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Αυτο εβλεπα και εγω. Χ1950 με 90 ευρω! Και πριν 2 εβδομαδες πηρα καινουργια καρτα:033:

Χωρίς να έχω κάνει benchies, στο Dirt, η κάρτα απλά πετάει.... 1680x1050 όλα high και 4x ΑΑ, το παιχνίδι όχι απλά είναι playable, αλλά και απολαυστικότατο...

OC πώς γίνεται, γιατί το Overdrive από το CCC δεν μου το εμφανίζει. Αλήθεια, γιατί δεν μου το εμφανίζει;

Μπορεις να μου πεις λιγο για ποσα Frames μιλαμε , ( αν μπορουσες να μετρησεις με Fraps) γιατι στο δικο μου το συστημα δεν μπορω να μιλησω για απολαυστικη εμπειρια με 25-35 Frames σε Crossfire στα 1680χ1050 χωρις ΑΑ.

Το πλαίσιο άρχισε κάτι τρελές εκπτώσεις... 8800GTS 640mb στα 280€, και κάτι άλλη πρώην θηρία -100€, μένεις _@λ@κας.

χάμος πρέπει να γίνεται αλλά ότι και να ζητήσεις στο τηλέφωνο ... έχει εξαντληθει ... παρόλα αυτα μέσω internet σε αφήνει να κάνεις παραγγελίες ... ξέρει κανείς αν αυτές οι παραγγελίες ισχύουν ...

Μπορεις να μου πεις λιγο για ποσα Frames μιλαμε , ( αν μπορουσες να μετρησεις με Fraps) γιατι στο δικο μου το συστημα δεν μπορω να μιλησω για απολαυστικη εμπειρια με 25-35 Frames σε Crossfire στα 1680χ1050 χωρις ΑΑ.
Θα το κοιτάξω το απόγευμα και θα σου πώ.

Απενεργοποίησέ το λίγο, καινούργια είναι η κάρτα μάλλον πρόβλημα με drivers είναι.

Απο την στιγμή που έκανες την παραγγελία σε αυτή την τιμή είναι δικό τους πρόβλημα. Άμα δεν είχαν ας την απέρριπταν.

Καλά έχει γίνει κοτζάμ θέμα η ιστορία με τις εκπτώσεις του Πλαισιού, τι να του απορρίψουνε βρε masteroidz?...

Θα πέσει τηλεφωνάκι με το γνωστό μύνημα-κασσέτα: "Λυπούμεθα αλλά το προϊόν που παραγγείλατε έχει εξαντληθεί και δεν θα ξαναφέρουμε γιατί.. καταργήθηκε!"

Αυτό το ξέρω αλλά έτσι για σπάσιμο κάνεις μια καταγγελία στο υπουργείο ανάπτυξης. Πλάκα έχει το θέμα. Όσους γνωστούς ξέρω που έτρεξαν να αγοράσουν πήραν... Στοίχημα οτι θα βγουν στα fora για πωλήσεις?

Στοίχημα οτι θα βγουν στα fora για πωλήσεις?

Δεν βάζω στοίχημα γιατί θα το χάσω.

Κάτσε να δεις σε μερικές μέρες τι θα γίνεται στο emarket από αγγελίες του τύπου: "αχρησιμοποίητη 7900gt, σε τιμή έκπληξη μόνο 160 ευρώ!"...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.