Jump to content

Sapphire 2900XT 512MB ή ZOTAC 8800GTS 640MB ???

apotsi

Recommended Posts

• Replies 75
  • Created
  • Last Reply

Απλά για τη σύγκριση εμένα με stock cooling, stock ρεύμα και 820/860 σε gaming session δεν πέρασε τους 64-65 βαθμούς. Οπότε οι 79 που λέει ένα παληκάρι είναι μάλλον πολλοί. Ίσως το πρόβλημα να μην βρίσκεται στην κάρτα στην συγκεκριμένη περίπτωση...

Απλά για τη σύγκριση εμένα με stock cooling, stock ρεύμα και 820/860 σε gaming session δεν πέρασε τους 64-65 βαθμούς. Οπότε οι 79 που λέει ένα παληκάρι είναι μάλλον πολλοί. Ίσως το πρόβλημα να μην βρίσκεται στην κάρτα στην συγκεκριμένη περίπτωση...

Δες και τα υπόλοιπα + το τελευταίο που έβαλα! Παραείναι πολλά για να μην συμβαίνει κάτι....

Επειδή δεν έχω την συγκεκριμένη κάρτα για να έχω σαφή άποψη μένω στα λεγόμενα των παιδιών που την αγόρασαν.

Αρκετα περιεργο . Τετοια artifact δεν εχω ξαναδει ...Ποτε ηταν αγορασμενες αυτες οι καρτες ?

Παρα το προβλημα αυτο και εγω sapphire θα προτεινα . Πιστευω πως ειναι πολυ μικρο το δειγμα για να δημιουργηθει η οποιαδηποτε φημη για προβλημα . Πουθενα δεν εχω διαβασει για παρομοια προβληματα .

Κοίτα και αυτά εδώ ! ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΕΡΓΑ!!!!! Σε 8800gtx

http://www.insomnia.gr/vb3/showthread.php?t=193202

Απαντώντας στο αρχικό ερώτημα, αφου δε τίθεται θέμα σύγκρισης με την 320mb, τότε την

X2900XT

The Bottom Line

We hoped newer driver revisions would improve performance on the ATI Radeon HD 2900 XT. With the newer driver we used for this evaluation we did not see any “magic” happen when it comes to real world gaming experiences at resolutions at and above 1600x1200. The ATI Radeon HD 2900 XT is not even a match for even the much less expensive and much less power hungry 320 MB GeForce 8800 GTS.

http://enthusiast.hardocp.com/article.html?art=MTM1MSw2LCxoZW50aHVzaWFzdA==

Εγώ πάντως καταλαβαίνω (αν ισχύει το παραπάνω) ότι αν δεν βγούν καλύτεροι οδηγοί, η Ati δεν αξίζει προς το παρόν. Ήδη οι νέοι οδηγοί -σύμφωνα με το site πάντα- δεν δώσανε καμιά ιδιαίτερη διαφορά σε επιδόσεις παρά ελάχιστα πράγματα. Τι γίνεται όμως αν η απόδοση δεν ανέβει ούτε με νεότερους οδηγούς; Μήπως η Nvidia είναι πιο "σίγουρη" λύση;

Υ.Γ. Σε χαμηλότερες αναλύσεις τι γίνεται, ξέρει κανείς; Γιατί δεν παίζουμε όλοι σε 1600x1200 υποθέτω...

Κοίτα και αυτά εδώ ! ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΕΡΓΑ!!!!! Σε 8800gtx

http://www.insomnia.gr/vb3/showthread.php?t=193202

Αυτο με τη GTX δεν εχει σχεση με τα αλλα .

1ον ειναι gtx και οχι 2900xt .

2ον ο τυπος επαιξε με o/c . Οχι οτι σημαινει απαραιτητα κατι αυτο !

Οσο για τα αλλα , αυτο που ειδα ειναι πως κατα κανονα εγραφαν για υψηλες θερμοκρασιες . Μαλιστα ο ενας εχει και ενα αλλο thread που εγραφε για 76C στον επεξεργαστη του ... και δοκιμασε και δυο 2900xt και ειχε προβλημα .

http://enthusiast.hardocp.com/article.html?art=MTM1MSw2LCxoZW50aHVzaWFzdA==

Εγώ πάντως καταλαβαίνω (αν ισχύει το παραπάνω) ότι αν δεν βγούν καλύτεροι οδηγοί, η Ati δεν αξίζει προς το παρόν. Ήδη οι νέοι οδηγοί -σύμφωνα με το site πάντα- δεν δώσανε καμιά ιδιαίτερη διαφορά σε επιδόσεις παρά ελάχιστα πράγματα. Τι γίνεται όμως αν η απόδοση δεν ανέβει ούτε με νεότερους οδηγούς; Μήπως η Nvidia είναι πιο "σίγουρη" λύση;

Υ.Γ. Σε χαμηλότερες αναλύσεις τι γίνεται, ξέρει κανείς; Γιατί δεν παίζουμε όλοι σε 1600x1200 υποθέτω...

Σε αυτο εχεις δικιο.

Αυτη τη στιγμη η Nvidia θεωρειται πιο σιγουρη λυση.

Για την 2900ΧΤ ειμαστε σε αναμονη. Ας ελπισουμε οτι θα δουμε συντομα αποτελεσματα.

Οσον αφορα τις "μικρες" αναλυσεις, προσωπικη μου γνωμη ειναι να μην ξοδεψει καποιος μια περιουσια σε vga τετοιου επιπεδου και να επενδυσει τα χρηματα του σε κατι φτηνοτερο.

Αυτο με τη GTX δεν εχει σχεση με τα αλλα .

1ον ειναι gtx και οχι 2900xt .

2ον ο τυπος επαιξε με o/c . Οχι οτι σημαινει απαραιτητα κατι αυτο !

Οσο για τα αλλα , αυτο που ειδα ειναι πως κατα κανονα εγραφαν για υψηλες θερμοκρασιες . Μαλιστα ο ενας εχει και ενα αλλο thread που εγραφε για 76C στον επεξεργαστη του ... και δοκιμασε και δυο 2900xt και ειχε προβλημα .

Δεν είπα για την GTX αλλά για το περίεργο artifact στην φωτο! Τίποτα παραπάνω!

Επειδή η GTX δεν με ενδιαφέρει, παρά μόνο η GTS με τα 640ΜΒ μπορείτε να μου πείτε ανάμεσα σ' αυτές τις δύο;

Επειδή η GTX δεν με ενδιαφέρει, παρά μόνο η GTS με τα 640ΜΒ μπορείτε να μου πείτε ανάμεσα σ' αυτές τις δύο;

Αν το σκέφτεσαι ακόμα λόγω θερμοκρασιών, θορύβου και οδηγών... καλά κάνεις... :033:

Πιστεύω ότι οι Sapphire είναι οι καλύτερες ATI της αγοράς. Τώρα όσον αφορά τις ελαττωματικές παρτίδες, συμβαίνουν και στις καλύτερες οικογένειες.

PS: Κάποτε ήμουν φανατικός nvidia! :Ρ

Με πείσατε τελικά... Μάλλον θα πάω σε 2900XT. Συμφέρει αγορά από το εξωτερικό ή όχι;

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.