Jump to content

Ποια οθόνη να διαλέξω;

pokemon6401442169101

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Να και η 15άρα CRT στο download PC μου είναι στα τελευταία της (μοντέλο 93), έψαξα και βρήκα μερικές καλές 17’-19’ CRT καινούριες και θέλω την άποψη σας και ποια από τις τέσσερεις είναι καλή για να αγοράσω.

HP S7540 109,91E (Mg manager)

Philips 107E71 111.86E(Msystems)

Samsung 793DF 98,71E

Philips 109B70 121,36E

Από TFT δύσκολο να πάρω, κυρίως λόγω τιμής, ταχύτητας(Hz, pixelιαζμα κ.α.)

Από θέμα χώρου δεν έχω πρόβλημα, το γραφείο μου χωράει και 24άρα CRT άνετα. Η 19άρα Philips μου έχει τραβήξει το ενδιαφέρον. Λόγω ανάλυσης και μεγέθους, αλλά με σχέση τις άλλες(HP/Samsung), έχει καλό service αν τυχόν πάθει κάτι και είναι μέσα στην εγγύηση;

Στο σχολείο μου έχει 14x Philips 107E(αν θυμάμαι καλά) αλλά η 14η βούιζε και την έστειλαν για αλλαγή.

1. Τι την θες την οθόνη στο κατεβαστήρι?Το Remote desktop δεν σ αρέσει?

2. Αν δεν γίνεται αλλιώς γιατί κοιτάς μοντέλα? Παρε την φθηνότερη...

3. Παρε μια μεταχειρισμένη tft 15''

1.Συνδέομαι με remote, αλλά όταν είμαι σε εκείνο το σπίτι συνδέομαι τοπικά

2.Χμμ.. αυτό είναι σχετικό, δεν θέλω να αγοράσω γουρούνι στο σακί.

3.15άρα TFT έχει ο πατέρας μου και όποτε την κοιτώ μου έρχεται ναυτία και ξεραΐλα, από 21’ Eizo που έχω στο καλό μου PC είναι τελείως ξενέρα η 15άρα.

Όλες οι οθόνες που παραθέτεις είναι μια χαρά.

Προτιμώ την Samsung στα 98€ λόγω τιμης και ποιοτητας εικόνας. (εφαγα αρκετές ώρες με μια τέτοια).

Αλλά το θέμα είναι(οπως είπε και ο Μανωλιός): Τι την θες την οθόνη στο κατεβαστήρι?

Εγω θα εβρισκα καμια παλιά 15" CRT τζαμπα,

και με το κατοστάρι θα επαιρνα καλύτερα κανέναν 500GB σκληρό.

Αν δεν καταφέρω να αγοράσω την 19άρα philips, (γιατί είναι και μακριά από εμένα λίγο τα μαγαζιά που την φέρνουν) θα πάρω την Samsung να και έχει 65Hz @ 1280x1024 ενώ οι άλλες πάνε μέχρι 60.

+1 SAMSUNG. Εχω την 765MB που ειναι απο τις ελαχιστες που δινουν 100Hz στα 1024x768 εδω και 6 χρονια και δεν την αλλαζω με τιποτα!

• 3 weeks later...

Τελικά θα πάρω την 793S από πλαίσιο, 50Ε στο ράφι-stock! Μόνο πρέπει πριν την πάρω να την ελέγξω μην έχει σκιές(επειδή αφήνουν για πολύ ώρα το SAP ανοικτό στην ίδια εικόνα και μπορεί να έχει είδωλο) η οτιδήποτε άλλο.

Μόλις τώρα την έβαλα, τυχερός είμαι, δεν έχει κανένα πρόβλημα! Απο ποιότιτα εικόνας, ανάλυση, κίνηση, moire κ.α. με μια λέξη Τ-Ε-Λ-Ε-Ι-Α!

Την προτείνω και εγώ, ότι καλύτερο για τα λεφτά της. ;)

εγώ έχω την 206wt της lg.αλλα τώρα αξίζει να πάρεις την 226wt της lg δες στον intrnet και θα καταλάβεις

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.