Alex_gr Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 7, 2005 #1 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 7, 2005 Πρόσφατα μου την έδωσε να αγοράσω ένα PC πολύ κοντα στην κορυφή ανεξαρτήτου κόστους. Θα προτιμήσω το oc.uk για την αγορά που τα έχει σχεδόν όλα. Κατεληξα στο εξής configuration και θα ήθελα να μου πείτε την γνώμη σας και ενδεχομένως προτάσεις για κάτι διαφορετικό, αλλαγές κτλ. INSIDE: AMD Athlon 64 3500+ Winchester 90nm (Socket 939) (With Arctic Silver 5 Thermal Compound) DFI LanParty NF4 SLI-DR (Socket 939) PCI-Express Motherboard Corsair 1GB DDR XMS3200XL Pro TwinX (2x512MB) CAS2 (x2) XFX GeForce 6800 Ultra 256MB DDR3 TV-Out/Dual DVI (PCI-Express) (x2) (With Arctic Cooling VGA Silencers) Seagate Barracuda 7200.8 Plus NCQ 300GB ST3300831AS SATA 8MB Cache (x2) (RAID 0) CoolerMaster Stacker STC-T01 with Side Window - Silver Trim + OCZ PowerStream 600w ATX2.2 Power Supply ΨΥΞΗ WaterChill KT12A-L30 Antarctica CPU/VGA/Chipset Ultra Extreme Cooling Kit - Triple 120mm Radiator/Fan + WaterChill 5.25" Hard Drive Cooler Accessory (x2) ps: Το pc θα είναι moded με διάφορα "καλούδια"
ison Φεβρουάριος 7, 2005 #2 Φεβρουάριος 7, 2005 Αν θες κορυφη βαλε αντι για 3500+ ενα fx55...για μνημες θα ελεγα να περιμενεις λιγο ακομα να δεις ποιες πανε καλα στα σιγουρα....σκληρους πηγαινε σε ραπτορες 2χ 74...και ενα 300....εχε υποψη οτι το overclockers εχει λιμιτ στα κιλα εως 2 αν θυμαμαι καλα οποτε μερικα(αν οχι τα περισσοτερα) ξεχνα τα πο εκει...Αυτα οταν με το καλο το παρεις...καλοριζικος
haris1984 Φεβρουάριος 7, 2005 #3 Φεβρουάριος 7, 2005 συμφωνω με τον ison για τον επεξεργαστη...οπως και για τους σκληρους...για καρτες γραφικων θα προτεινα 2χ6800gt...ελαχιστη διαφορα με τις ultra και φτανουν ευκολα τους χρονισμους των ultra...επισης....τι ακριβως θα το κανεις το wc για τους σκληρους???υπερβολικο, ακριβο και αχρηστο...κι εκτος απο αυτο θα μειωσει την ροη... μεχρι ποσα σχεδιαζεις να δωσεις?
Alex_gr Φεβρουάριος 7, 2005 Author #4 Φεβρουάριος 7, 2005 χμμμ...ο FX55 έχει διαφορα τιμής γύρω στις 190 λίρες... αξίζει τον κόπο όμως?το wc για τους σκληρούς οκ είναι too muchμε την mobo μηπως να πήγαινα σε ASUS NF4 SLI? ποια είναι καλύτερη σε SLI?σε μνήμες θέλω μια βοήθεια κυρίως.... αν δεν κάνουν οι Corsair 1GB DDR XMS3200XL Pro TwinX τότε ποιες...?thx
soki Φεβρουάριος 7, 2005 #5 Φεβρουάριος 7, 2005 Eπεξεργαστης καλος ειναι και ο 3500+, για μητρικη DFI προτιμησε.
steve_m Φεβρουάριος 7, 2005 #6 Φεβρουάριος 7, 2005 αγορασε το οπως ειναι,κορυφαιος συνδιασμος παρολο που θα μπορουσαν να γινουν και αλλοι εξισου κορυφαιοι
Spooky Φεβρουάριος 7, 2005 #7 Φεβρουάριος 7, 2005 Μηπως αντι για XFX να διαλεξεις καμια αλλη μαρκα για την καρτα γραφικων? Γιατι κατα καιρους διαφορα εχουν ακουστει για την εταιρια. Σε διαφορα φορουμ εχω δει παραπωνα αλλα για την 6600 που κοιτουσα.
Alex_gr Φεβρουάριος 7, 2005 Author #8 Φεβρουάριος 7, 2005 Με τις μνήμες εχω το προβλημα, αναρωτιέμαι αν η DFI πάει καλά με τις Corsair η μας προκύψει καμια ασυμβατότητα.Για κάρτα γραφικών μπορεί να πάμε και για Leadtek 6800GT
GoriLLakoS Φεβρουάριος 7, 2005 #9 Φεβρουάριος 7, 2005 Μια χαρα ειναι ολα...και η xfx καλη ειναι.....αλλα ολα αυτα υπαρχουν και σε ελλαδα.....ασε που θα χρειαστεις κ μια περιουσια απο το συγκεκριμενο σαιτ το οποιο δεν στελνει πανω απο 2 κιλα δεμα...
GoriLLakoS Φεβρουάριος 7, 2005 #11 Φεβρουάριος 7, 2005 Αρχική απάντηση από screwvy Εγώ λέω να πάρεις έναν mac ..... και τι να τον κανει?κ εγω λεω να παρεις ενα quad opteron......lol
Alex_gr Φεβρουάριος 7, 2005 Author #12 Φεβρουάριος 7, 2005 Ναι υπαρχουν, μόνο που είναι βάσανο να τα συγκεντρώσεις... ο ένας δεν έχει, ο αλλος ειναι φαρμακείο και όπως καταλαβαίνεις χρειάζεται και λίγο τιμωρία στους δήθεν επαγγελματίες της στουρνάρη και οχι μόνο...By the way,έψαχνα για ένα μοναδικό κουτι, εδώ και μέρες, ένα state of the art!ε, το βρήκα (να δουμε πως θα το φέρουμε ελλαδα τώρα)http://mountainmods.com/product_info.php?products_id=84απλά καταπληκτικό
Ilias83 Φεβρουάριος 7, 2005 #13 Φεβρουάριος 7, 2005 Εγώ πάλι θα έλεγα μήπως υπερβάλεις λίγο; Μόνο οι δυο κάρτες γραφικών θα περάσουνε τα 1000. Νομίζω οτι ξεφεύγεις πάρα μα πάρα πολύ... Βέβαια δικά σου τα λεφτά δικές σου και οι επιλογές... Δεν μου πέφτει λόγος, αλλά είναι υπερβολή όλα αυτά... π.χ. Τι θα κάνεις 600GB storage? Με 200GB και ένα DVD-R είσαι υπερκαλημένος... Επίσης 2x6800 Ultra (τι θα παίξεις (Και κάτι ακόμα - βάλε καλύτερα Ceramique...)
Battosai Φεβρουάριος 7, 2005 #14 Φεβρουάριος 7, 2005 Αρχική απάντηση από Alex_gr [Χθες, στις 21:06] χμμμ...ο FX55 έχει διαφορα τιμής γύρω στις 190 λίρες... αξίζει τον κόπο όμως? Για ρίξε μια ματιά εδώ Απλά αγνόησε τις τελευταίες σελίδες Αν θες ότι καλύτερο κυκλοφορεί τότε ο FX είναι η λύση.Αλλά για τα λεφτά του ο 939 είναι κορυφαίος
screwvy Φεβρουάριος 7, 2005 #15 Φεβρουάριος 7, 2005 Βασίλη, τι θα τον κάνει ? Ένας mac είναι απο τους πιο δυνατούς και όμορφους υπολογιστές. Δεν θα του παλιώσει για τουλάχιστον 5 χρόνια. Του το πρότεινω αφού δεν το νοιάζει το κόστος. -> mac dual G5
Chosen Φεβρουάριος 8, 2005 #16 Φεβρουάριος 8, 2005 Αρχική απάντηση από screwvyΔεν θα του παλιώσει για τουλάχιστον 5 χρόνια. lolΚαλά το "Ταιριάζει με το χρώμα του γραφείου μου" και "Είναι καλύτεροι στα γραφικά" και τα συναφή, τα είχα ξανακούσει, αλλά ομολογώ ότι αυτό το επιχείρημα δεν το είχα ξανακούσει!...
ison Φεβρουάριος 8, 2005 #17 Φεβρουάριος 8, 2005 Αρχική απάντηση από Chosen lolΚαλά το "Ταιριάζει με το χρώμα του γραφείου μου" και "Είναι καλύτεροι στα γραφικά" και τα συναφή, τα είχα ξανακούσει, αλλά ομολογώ ότι αυτό το επιχείρημα δεν το είχα ξανακούσει!... LOL chosen...off topic Αν οντως εχει λεχθει αυτο στην sig σου απλα σε :worship: που το εβαλες εκει για να το δω, το ΚΑΡΑ LOL (χωρις παρεξηγηση pontifika ....λαθοι γινονται )ενα λινκ Pls off topic
Chosen Φεβρουάριος 8, 2005 #18 Φεβρουάριος 8, 2005 Αρχική απάντηση από ison LOL chosen... off topic Αν οντως εχει λεχθει αυτο στην sig σου απλα σε :worship: που το εβαλες εκει για να το δω, το ΚΑΡΑ LOL (χωρις παρεξηγηση pontifika ....λαθοι γινονται )ενα λινκ Pls off topic Μα εκεί είναι όλη η κ**λα, ότι ήξερε τι έλεγε ο ποντίφιξ (γι'αυτό είναι ατακάρα )
Alex_gr Φεβρουάριος 8, 2005 Author #19 Φεβρουάριος 8, 2005 Αρχική απάντηση από Ilias83 Εγώ πάλι θα έλεγα μήπως υπερβάλεις λίγο; Μόνο οι δυο κάρτες γραφικών θα περάσουνε τα 1000. Νομίζω οτι ξεφεύγεις πάρα μα πάρα πολύ... Βέβαια δικά σου τα λεφτά δικές σου και οι επιλογές... Δεν μου πέφτει λόγος, αλλά είναι υπερβολή όλα αυτά... π.χ. Τι θα κάνεις 600GB storage? Με 200GB και ένα DVD-R είσαι υπερκαλημένος... Επίσης 2x6800 Ultra (τι θα παίξεις (Και κάτι ακόμα - βάλε καλύτερα Ceramique...) Είπα μια φορά να τα χώσω τα φράγκα χωρίς προηγούμενο θέλω να φτιάξω το καλύτερο και το πιο εντυπωσιακό! στο "εντυπωσιακό" σκέλος σκέφτομαι να πάω σε extreme cooling να φανταστείς... και ολα αυτά σε αυτό μέσα! --> http://mountainmods.com/product_info.php?products_id=84 <-- θα γίνει ένα τέρας που θα προκαλεί δέος!!! :worship: :worship: :worship: λολ
screwvy Φεβρουάριος 8, 2005 #20 Φεβρουάριος 8, 2005 Aν πάρει τον καλύτερο athlon που του προτείνεται, κάποια στιγμή θα τον νοιώθει 'παλιό'. Αλλά ο mac θα του αντέξει παραπάνω. Επειδή είναι πιο εξελιγμένης τεχνολογίας, πώς να τον κάνουμε τώρα? Και τα 5 χρόνια που λέω παραπάνω, τι τα πέρνετε όλα τοις μετρητοίς? Εννοούσα ότι αυτά τα μηχανήματα αντέχουν πολύ περισσότερο στο χρόνο απο ότι τα απλά PCs. Τέσπα, ανακαλώ όλη την αποψη μου και σου λέω να έχεις υπόψην σου τον Cell !! Είναι προ των πυλών. http://www.in.gr/news/article.asp?lngEntityID=600073&lngDtrID=252http://www.e-pcmag.gr/modules/news/article.php?storyid=208
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.