nicksoti1442169068 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 29, 2007 #1 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 29, 2007 Αν και δεν είναι και τόσο επείγον...αλλά μου σπάει λίγο τα νεύρα.Πήγα πρόσφατα σε 2πύρινο AM2, μητρική Asus M2N-SLI deluxe.Το πρόβλημα είναι, ότι το μηχάνημα δεν επανέρχεται από standby. Πατώντας πλήκτρα ή ποντίκι, δεν κάνει τίποτα, με το power button, προσπαθεί να ανοίξει, αλλά μένει στην προσπάθεια.....Και εννοώ το "καλό" standby, αυτό που υποστηρίζουν όλες οι νέες μητρικές (που κλείνει τα πάντα, ανεμιστήρες κλπ), και ουσιαστικά καθιστά άχρηστο το hibernate, γι αυτό μάλλον δεν εμφανίζεται το τελευταίο σαν επιλογή υποθέτω.Η μόνη λύση, είναι να επιλέξω "S1" στο bios, αντί "S1+S3". Τότε δουλεύει, αλλά με τον παλιό κλασικό τρόπο, δηλ οι ανεμιστήρες παραμένουν ενεργοί. Με τον 3700 και την A8R32-MVP που είχα πριν, δεν είχα αυτό το πρόβλημα. Ξέρετε τι μπορεί να φταίει;
yanni Ιούνιος 29, 2007 #3 Ιούνιος 29, 2007 Overclocked? Αν ναι τότε δεν είσαι και τόσο σταθερός. Από εκεί και πέρα το hibernate κακώς δεν εμφανίζεται. Ή δεν το έχεις ενεργοποιήσει ή απλά κάτι δεν πάει καλά.Αν δεν βρεις άκρη, απεγκατάσταση και επανεγκατάσταση όλους τους drivers.Υ.Γ. Αν κατά το shutdown πατήσεις shift η επιλογή stand by αλλάζει σε hibernate, εφόσον το τελευταίο είναι ενεργοποιημένο.
didicola Ιούνιος 29, 2007 #4 Ιούνιος 29, 2007 εμενα γιατι μου ακουγεται για προβλημα στις μνημες οι οποιες δεν δεχονται το suspend to ram?
nicksoti1442169068 Ιούνιος 30, 2007 Author #5 Ιούνιος 30, 2007 Παιδιά ευχαριστώ για απαντήσεις.Οverclocked είμαι, αλλά σταθερότατος. Και με το τελευταίο bios. To hibernate ενεργοποιημένο είναι, αλλά δεν εμφανίζεται στις επιλογές, νομίζω σε όλες τις νέες μητρικές που υποστηρίζουν S3 state. Αυτό με το shift ομολογώ δεν το γνώριζα, ευχαριστώ. DidicolA, κι εγώ κάτι με μνήμες υποψιάζομαι. Θα το ψάξω λίγο ακόμα και θα σας ενημερώσω.
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.