yaputzis Φεβρουάριος 7, 2005 #21 Φεβρουάριος 7, 2005 Αυτό που κάνω εγώ για να δώ αν είναι σταθερό το υπερχρονισμένο σύστημά μου: Βαρύ encoding με CCE για 3 με 4 ώρες.
vdeseris Φεβρουάριος 7, 2005 #22 Φεβρουάριος 7, 2005 Αρχική απάντηση από Nos-Dio [Σήμερα, στις 02:53] τωρα κανονικα ταιριαζαν τα 2 @ αλλα δεν τα βαζω και στο λεω εντελως φιλικα!!ΟΛΟΙΔΙΕΣ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΕΣ ΕΧΟΥΝ ΣΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΜΟΥ!..... Τα 2 @????? Τι να πω. Τέλος πάντων....Σε μένα Seti και prime torture test 1 (όχι blend) έχουν διαφορά 5 βαθμούς σε load)
.38-.45 Φεβρουάριος 7, 2005 #23 Φεβρουάριος 7, 2005 Αρχική απάντηση από Alexandros [Σήμερα, στις 02:08] Πολυ καλο το Σ&Μ. Ο επεξεργαστης πιανει την μαξ θερμοκρασια σε ελαχιστο χρονο και στρεσαρεται πολυ καθως ολο το συστημα δειχνει πολυ αργο οταν πας να εκτελεσεις αλλη εργασια. Επισης βγαζει πολυ γρηγορα ερρορ (δευτερολεπτα ή 2-3 λεπτα) οταν κατι δεν παει καλα. Ποση ωρα πιστευετε χρειαζεται για να βγαλει ο επεξεργαστης για πολυ μεγαλη σταθεροτητα? 60 λεπτα ? καποια στιγμη, γυρω στο 2ωρο αν βαλεις ολα τα τεστ, τελειωνει μονο του.
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.