Jump to content

Παιδια SOS!!!Αν είναι δυνατόν αυτό το iTunes!!!

kitsaras0025

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Σήμερα είπα να δοκιμάσω το iTunes. Το κανω εγκατάσταση.Μπίνω μέσα και του λέω να βάλει απο έναν συγκεκριμένο φάκελο τα τραγούδια στο Library!!Το αφήνω να κάνει την δουλειά του.Τι εγινε μετά ομως??Πήρε και καλα πληροφορίες απο το Ιντερνετ και μπέρδεψε τα αρχεία.Να γινω πιο σαφής.Για παράδειγμα πήρε απο το F:\Ελληνικά\Πασχάλης Τερζής και δημιούργησε ασχετουσ φακέλους π.χ άλλα κομμάτια τα πήγε σε F:\Pasxalis ή F:\Terzis κλπ. Ενώ κράτησε άδειο τελείως τον γονικό φάκελο...Να πω πως η επιλογή undo δεν ήταν διαθέσιμη...Τι κάνω τώρα παιδια???Ένα Ένα ξανά στη θέση τους??Υπάρχει καμιά λύση γιατι ειναι τόσα μα τόσα πολλα...και θα μου φάει εβδομαδες να τα φερω όπως ήταν....Βληθείστε ρε παιδια γιατι θα τρελαθώ...Ευχαριστω εκ των προτερων....

Eμ γιατι πατας συνεχεια το Yes και δεν διαβαζεις τι θα κανει?

Διοκιμασε μεσω του library μηπως μπορεις να κανεις παλι τιποτα.

Αν τα ειχες ολα χυμα σε ενα φακελο απλα κανε αναζητηση στο φακελο αυτο για *.mp3 αρχεια,καντα ΟΛΑ CUT,και μετα paste εκει που θες.

μέσω του library μάλλον δεν γινεται τίτοπτα προσ το παρόν...γιατί δε το ξέρω καλά το πρόγραμμα...τώρα απο εκεί και πέρα...διάβασα τι έλεγε....αλλά δεν φαντάστηκα ποτε μου οτι θα μου έκανε κατι τετοιο....ούτε στα πιο τρελλα μου όνειρα...μάλλον φτου και απο την αρχή το κόβω το θέμα...και δεν μου αρεσει καθόλου η δουλειά...

Μάλλον δεν τα διάβασες καλά γιατί σου λέει ότι πρόκειται να αλλάξει την αρχειοθέτηση. Επίσης σου δίνει την επιλογή να κρατήσεις και την παλιά (που μάλλον ούτε αυτό το επέλεξες)

αν είναι έτσι τότε μαλλον δεν το έκανα....τώρα όμως γίνεται τπτ η φτου και απο την αρχή??Δεν υπάρχει καμιά εντολή ή κάτι απο τα αρχεία καταγραφής συστήματος ώστε να κάνει αναίρεση αυτή την μετακίνηση??οχι επαναφορα συστήματος γιατί το δοκίμασα...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.