mefistofelis Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 26, 2007 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 26, 2007 Για πειτε ρε παιδια μετα απο ποσο καιρο σας θολωνουν εσας οι σωληνες τις υδροψυξης?Εμενα στις 15 μερες εχοθν ψιλοθολωσει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
panoc Ιούνιος 26, 2007 #2 Κοινοποίηση Ιούνιος 26, 2007 εμενα μετα απο 3-4 μηνες... τι σωληνες ειναι αυτοι που θολωνουν τόσο γρηγορα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
power636 Ιούνιος 26, 2007 #3 Κοινοποίηση Ιούνιος 26, 2007 και εμενα μετα απο 3-4 μηνες ..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
schumifer1442169067 Ιούνιος 27, 2007 #4 Κοινοποίηση Ιούνιος 27, 2007 Κι εμένα σίγουρα λιγότερο από 3-4 μήνες. Κάπου στους 1-2 το πολύ θα έλεγα. Πράκτικερ ολέ Link to comment Share on other sites More sharing options...
beisnikos_spi Ιούνιος 27, 2007 #5 Κοινοποίηση Ιούνιος 27, 2007 Τους έχω από τον Σεπτέμβριο και ακόμα δεν έχουν θολώσει! Thermaltake ftw! Ούτε coolant δεν έχω προσθέσει να φανταστείτε!Πάντως πιστεύω ότι στη θόλωση των σωληνώσεων οδηγούν 2 φαινόμενα: Είτε το κύκλωμα παίρνει αέρα, είτε το νερό δεν είναι καλής ποιότητας και μαζεύει μύκητες. Το Coolant της Thermaltake είναι πάρα πολύ καλό. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Candyman1442169163 Ιούνιος 27, 2007 #6 Κοινοποίηση Ιούνιος 27, 2007 Τους έχω από τον Σεπτέμβριο και ακόμα δεν έχουν θολώσει! Thermaltake ftw! Ούτε coolant δεν έχω προσθέσει να φανταστείτε!Πάντως πιστεύω ότι στη θόλωση των σωληνώσεων οδηγούν 2 φαινόμενα: Είτε το κύκλωμα παίρνει αέρα, είτε το νερό δεν είναι καλής ποιότητας και μαζεύει μύκητες. Το Coolant της Thermaltake είναι πάρα πολύ καλό. Μωρέ μια χαρά είναι. Να ήταν και της προκοπής οι αντλίες τους. Μόνο το bigwater έχει σοβαρή αντλία (καμμένος δις γαρ)! Link to comment Share on other sites More sharing options...
didicola Ιούνιος 27, 2007 #7 Κοινοποίηση Ιούνιος 27, 2007 τις εχω απ τον νοεμβρη που απολυθηκα απο φανταρος και ακομα ειναι μια χαρα και τις πηρα απο μαγαζι με υδραυλικα 0,8€ το μετρο Link to comment Share on other sites More sharing options...
mefistofelis Ιούνιος 27, 2007 Author #8 Κοινοποίηση Ιούνιος 27, 2007 τι σωληνες ειναι αυτοι που θολωνουν τόσο γρηγορα?Οι σωληνες ειναι απλο αλφαδολαστιχο αλλα το ειχα απολυμανει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
didicola Ιούνιος 27, 2007 #9 Κοινοποίηση Ιούνιος 27, 2007 Οι σωληνες ειναι απλο αλφαδολαστιχο αλλα το ειχα απολυμανει.πως τις απολύμανες με betadine? xxaxaxax (κατακουζηνος) Link to comment Share on other sites More sharing options...
panoc Ιούνιος 27, 2007 #10 Κοινοποίηση Ιούνιος 27, 2007 Τους έχω από τον Σεπτέμβριο και ακόμα δεν έχουν θολώσει! Thermaltake ftw! Ούτε coolant δεν έχω προσθέσει να φανταστείτε!Πάντως πιστεύω ότι στη θόλωση των σωληνώσεων οδηγούν 2 φαινόμενα: Είτε το κύκλωμα παίρνει αέρα, είτε το νερό δεν είναι καλής ποιότητας και μαζεύει μύκητες. Το Coolant της Thermaltake είναι πάρα πολύ καλό. Λιγο betedine μεσα και θα ειναι αστερι για πολυυυ καιρο παντος τους δικους μου τους ειχα παρει με 10-15 λεπτα το μετρο απο μαγαζι με υδραυλικα-γεωργικα-παντος ειδους μηχανηματα εδω στη Πατρα... με αυτη τη τιμη και σε 2 μερες να θολωναν δε θα με ενοιαζε... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Linos801442169065 Ιούνιος 27, 2007 #11 Κοινοποίηση Ιούνιος 27, 2007 Πάντως πιστεύω ότι στη θόλωση των σωληνώσεων οδηγούν 2 φαινόμενα: Είτε το κύκλωμα παίρνει αέρα, είτε το νερό δεν είναι καλής ποιότητας και μαζεύει μύκητες. Δεν εχω παρα να συμφωνησω... Link to comment Share on other sites More sharing options...
panoc Ιούνιος 27, 2007 #12 Κοινοποίηση Ιούνιος 27, 2007 Δεν εχω παρα να συμφωνησω... προσθεστε και τα αλατα, καθοτι το απιονισμενο νερο αντιθετα με οτι πιστευουμε περιεχει αλατα, απλα δεν περιεχει ιοντα κατα βαση αυτα θολωνουν τους σωληνες κοψτε ενα σωληνα αφηστε τον να στεγνωσει και μετα ξυστε τον... ενα σωρο στερεά υπολοίματα θα βγάλετε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mefistofelis Ιούνιος 27, 2007 Author #13 Κοινοποίηση Ιούνιος 27, 2007 Στο κυκλωμα παντως τρεχει δισαπεσταγμενο νερο Link to comment Share on other sites More sharing options...
Linos801442169065 Ιούνιος 27, 2007 #14 Κοινοποίηση Ιούνιος 27, 2007 Το κυκλωμα ειναι ανοιχτο η κλειστο? Link to comment Share on other sites More sharing options...
mefistofelis Ιούνιος 27, 2007 Author #15 Κοινοποίηση Ιούνιος 27, 2007 Κλειστο με τανκ.Ο μονος αερας που υπαρχει στο κυκλωμα ειναι μερικα κε στο καπακι του τανκ Link to comment Share on other sites More sharing options...
outlaw Ιούνιος 27, 2007 #16 Κοινοποίηση Ιούνιος 27, 2007 Μην στενοχωριέσαι....κι εμένα σε 2 βδομάδες θόλωσε. Φτάνει σ ένα βαθμό και εκεί έχει μείνει 2 χρόνια τώρα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
schumifer1442169067 Ιούνιος 27, 2007 #17 Κοινοποίηση Ιούνιος 27, 2007 Κάπως έτσι κι εμένα , δε με αγχώνει καθόλου. Όταν έριξα betadine μου κιτρίνισε αμέσως τους σωλήνες και μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα έφυγε η κιτρινίλα και έμεινε μία ελαφρά ωχρότητα. Από τότε έτσι είναι Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.