Jump to content

Μετα απο ποσο σας θολωνουν οι σωληνες?

mefistofelis

Recommended Posts

Τους έχω από τον Σεπτέμβριο και ακόμα δεν έχουν θολώσει! Thermaltake ftw! Ούτε coolant δεν έχω προσθέσει να φανταστείτε!

Πάντως πιστεύω ότι στη θόλωση των σωληνώσεων οδηγούν 2 φαινόμενα: Είτε το κύκλωμα παίρνει αέρα, είτε το νερό δεν είναι καλής ποιότητας και μαζεύει μύκητες. Το Coolant της Thermaltake είναι πάρα πολύ καλό.

Τους έχω από τον Σεπτέμβριο και ακόμα δεν έχουν θολώσει! Thermaltake ftw! Ούτε coolant δεν έχω προσθέσει να φανταστείτε!

Πάντως πιστεύω ότι στη θόλωση των σωληνώσεων οδηγούν 2 φαινόμενα: Είτε το κύκλωμα παίρνει αέρα, είτε το νερό δεν είναι καλής ποιότητας και μαζεύει μύκητες. Το Coolant της Thermaltake είναι πάρα πολύ καλό.

Μωρέ μια χαρά είναι. Να ήταν και της προκοπής οι αντλίες τους. Μόνο το bigwater έχει σοβαρή αντλία (καμμένος δις γαρ)! :(

Λιγο betedine μεσα και θα ειναι αστερι για πολυυυ καιρο :)

παντος τους δικους μου τους ειχα παρει με 10-15 λεπτα το μετρο απο μαγαζι με υδραυλικα-γεωργικα-παντος ειδους μηχανηματα εδω στη Πατρα...

με αυτη τη τιμη και σε 2 μερες να θολωναν δε θα με ενοιαζε...

Πάντως πιστεύω ότι στη θόλωση των σωληνώσεων οδηγούν 2 φαινόμενα: Είτε το κύκλωμα παίρνει αέρα, είτε το νερό δεν είναι καλής ποιότητας και μαζεύει μύκητες.

Δεν εχω παρα να συμφωνησω...:)

Δεν εχω παρα να συμφωνησω...:)

προσθεστε και τα αλατα, καθοτι το απιονισμενο νερο αντιθετα με οτι πιστευουμε περιεχει αλατα, απλα δεν περιεχει ιοντα ;) κατα βαση αυτα θολωνουν τους σωληνες :)

κοψτε ενα σωληνα αφηστε τον να στεγνωσει και μετα ξυστε τον... ενα σωρο στερεά υπολοίματα θα βγάλετε.

Κάπως έτσι κι εμένα , δε με αγχώνει καθόλου. Όταν έριξα betadine μου κιτρίνισε αμέσως τους σωλήνες και μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα έφυγε η κιτρινίλα και έμεινε μία ελαφρά ωχρότητα. Από τότε έτσι είναι

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.