takis 7 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 26, 2007 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 26, 2007 Λοιπον παιδες, για βοηθατε, γιατι μεχρι τωρα ο καθεις εχει λυση, αλλα εγω κοντευω να πιστεψω οτι δε γινεται...Το ερωτημα ειναι απλο:Μπορω να βαζω τα ακουστικα στο front panel (ειναι εγκατεστημενο κανονικα, λειτουργει κτλ) και την ωρα που τα βαζω να "καταλαβαινουν" τα ηχεια (2 desktop speakers) και να σταματαει η μουσικη - ηχος - απο κει?Οχι δεν εχω καρτα ηχου, ο ηχος ερχεται απο mobo Asus P5W DH Deluxe (εχει 7.1) απο μονη της. Εγω για την ωρα εχω οπως ειπα 2 desktop speakers.Αν δε γινεται, εχει καλως, (πειτε το με σιγουρια ομως ρε παιδες, γιατι εχω βαρεθει ατακες του τυπου: τικαρε εκει που θα λεει mute speakers ...when headphones in" ή κατι τετοια.Αν δε γινεται, ετσι στημενο που ειναι το συστημα μονο με mobo κτλ, pls πειτε πως μπορει να γινεται αυτοματα να κλεινουν τα ηχεια τον ηχο, οταν μπαινουν τα ακουστικα (αυτοματα..).Εχω και καρτα ηχου αφημενη σε αλλο pc που δε το λειτουργω πια (καλη της Creative) αλλα μη παιζω με τις PCI αδικα...Για πειτε ιδεες και τροπους.Το εφαρμοζει κανεις σας ετσι που το περιγραφω εγω?Thnx εκ των προτερων..(Greek , λολ, ναι εσυ παλιο moderator, βοηθα εδω να τελειωνω με αυτο..) λολολολ Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikchris Ιούνιος 26, 2007 #2 Κοινοποίηση Ιούνιος 26, 2007 Δε γινεται. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dark_Son20 Ιούνιος 26, 2007 #3 Κοινοποίηση Ιούνιος 26, 2007 εμενα το βλαμμένο το DFI που ακυρώνει τα πίσω με του που συνδέσω στο front μονο του και δεν θέλω....στα πιο πολλά mobo πάντως με το που συνδέσεις στο front panel κλείνουν το πίσω (δοκιμασμένο σε asus/msi/abit) Link to comment Share on other sites More sharing options...
takis 7 Ιούνιος 27, 2007 Author #4 Κοινοποίηση Ιούνιος 27, 2007 Εδω ειναι το γελιο τωρα ρε μεγαλε, αυτο ακριβως προσπαθω να κανω, αν και οπως το περιγραφεις φαινεται σαν λαθος connection των pins πανω στη mobo.Lol, εστω και ετσι..αυτο θελω να πετυχω...Πειτε τπτ ρε παιδες, εστω και αν ειναι να βαλω απανω τη PCI της CREATIVE.. τι sto kalo na jumperώσω να το καταφερω?..:022: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Greek Ιούνιος 27, 2007 #5 Κοινοποίηση Ιούνιος 27, 2007 Σίγουρα κάτι έχεις βάλει λάθος και δεν απομονωνει τα ηχεία όταν καρφώνεις τα ακουστικά . Καταρχάς κάνε έναν επανέλεγχο των συνδέσεω, Εύκολο πράγμα μιας και έχεις τακτοποιήσει το κουτί.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
dimitris74 Ιούνιος 27, 2007 #6 Κοινοποίηση Ιούνιος 27, 2007 στην δικιά μου asus p5ld2 deluxe παντως με το realtek HD παιζουν ταυτοχρονα και τα ηχεια και τα ακουστικά. αν θελω να ακουσω απο τα ακουστικά απλά κλεινω τα ηχεία. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.