pliktras Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 26, 2007 #1 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 26, 2007 Όταν κάνω oc και ανεβάσω αρκετά ψυλά τον a64 μου μολις μπω στο ΒΙΟΣ και ανεβάσω ακόμα 1 το fsb δεν ανοίγει.Άν τον κλ΄΄ισω και μετά απο λίγο τον ανοίξω όκ αλλα μόνο στο βιος μπενει...στα windows αν μπει κάνει restart.Όλοι μου λένε το ρεύμα να ανεβάσω...ναι αλλα πιο ρεύμα??Του chipset?Του επεξεργαστή??Της μνήμς?Όλα??Επίσηςας πουμε οτι ανεβάζω το ρεύμα πόσο θα το ανεβάσω?στην πιο μικρή τάση που έχει (δηλαδή όσο λιγότερο μπορώ να δώσω παραπάνω ρεύμα)?Και πάλι ας πουμε οτι το ανέασα, θα πρέπει να ανεβάσω λίγο ακόμα και το fsb ή μόνο ρεύμα και όλα όσο είναι ανεβασμένα...Είμαι λίγο άσχετος απο overclocking!
deadlock7 Ιούνιος 26, 2007 #2 Ιούνιος 26, 2007 Ρίξε μια ματιά εδώ.Αυτό που σίγουρα θα πρέπει ν'ανεβάσεις είναι το επεξεργαστή.Αν κάνεις oc ΚΑΙ στις μνήμες,τότε μπορεί να χρειάζονται κι αυτές.Aν έχεις απορίες μετά την ανάγνωση εδώ είμαστε..
pliktras Ιούνιος 27, 2007 Author #6 Ιούνιος 27, 2007 χα!οκ παδιά σας ευχαριστώ πολύ.Πολύ καλός αυτός ο οδηγός
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.