Jump to content

GeCube x1950pro πρόβλημα

pliktras

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Μετα απο πολλά reviews για την κάρτα που διάβασα που έλεγαν οτι είναι αθόρυβη σχεδον και οτι έχει άριστη θερμική συμπεριφορά είπα να την παρω.Έλα όμως που δεν έιναι έτσι?...

Η κάρτα εκτος απο το οτι μόνο αθόρυβη δεν έιναι η ψύκτρα της καίγετε! (δεν έχει θερμομετρο οπότε το χέρι είναι καλή λύση).

Τώρα, παρολο που είναι σχεδον τέλεια στα games μετα απο λίγη ώρα gaming η οθόνη μου (ag Neovo f-417 17" lcd) κλίνει εμφανίζοντας το γνωστό μήνυμα που εμφανίζεται όταν δεν έχουμε συνδ'εση την οθόνη στην vga και μετά απο λίγο (αφου κολίσουν ταπάντα)είται τθα συνεχίσρει το παιχνίδι να παίζει (στην αρχή ε κολήματα μετα οκ)είτε θα παραμορφωθεί για τα καλά η εικόνα και θα κολήσει βγάζοντας μου μήνυμα ο catalyst για το vpu recover!!

Δεν ξέρω τι να κάνω...

Να πάω να πάρω καμια πάστα θερμοαγώγιμη???

Αλλα στο κουτί μου έχω εναν ανεμηστίρα κάτω (και ενναν πίσω πάνω φυσικα) 12cm ο οποίο φέρνει μέσα στο κουτί αέρα.Η κάρτα βγάζει τον αέρα της προς τον ανεμηστίρα τον κάτω, και για να το καταλάβεται ο αέρας της κάρτας με αυτόν του ανεμιστήρα του κουτιού τρακέρνουν!Μήπως παίζει κάποιο ρόλο??Και πως μπορω να το διορθώσω.

Παρακαλώ οποιαδήποτε βοήθεια θα ήταν πολύτιμη

ΥΓ:Έχω όλους τους νέους drivers για όλες τις συσκευές

ΥΓ2:Όταν έβαλα την κάρτα στην δεύτερη θύρα pci-e λειτούργισε san 1x (αντι για 16χ)αλλα χωρίς κανένα πρόβλημα,επίσης απο τον device manager την εγκατέστησα σαν x1950series και όχι σαν x1950pro...Τώρα χαρι σε πιο δούλευε χωρίς πρόβλημα...δεν το γνωρίζω...

Πάντως έχω καλό airflow στο case μου και το τροφοδοτικό μου είναι αρκετά καλό και καινούργιο (ούτε 3μήνες δεν το έχω) το οποίο είναι ένα TAGAN TG480U-U15 480Watt

ΥΓ3:Πολύ φοβάμαι πως παίζει ασυμβατότητα με το nf4sli chipset μου

Τεσπα..εσείς ξέρετε καλύτερα απο εμένα

Ευχαριστώ

αμα δουλεuει 1χ κλαφτα χαραλαμπε οι επιδοσεις θα πανε στον πατο τωρα

εχω την εντυπωση δεν θυμαμαι και καλα οτι οι gekube δεν υποστηριζονται

σωστα απο την ati.. drivers βαλε απο αυτους και οχι απο την ati

ΥΓ καπου μεσα στο forum τα παιδια εχουν αναφερθει για την συγκεκριμενη

καρτα ψαξτο λιγο

Όλα τα έχω κάνει, κι αυτούς που έδινε στο cd ¨εβαλα, και τους ξεότερους κατέβασα απο το site της gecube με το πρόβλημα να συνεχίζει...

το κουτί θα το βγάλω φοτο και θα σας το δείξω

Πήρα τηλ. στο eshop και μου είπαν να πάω την κάρτα πίσω να την δούνε και αν είναι να την αλλάξουν με την εγγύηση αλλα...

...10μέρες θα κάνει για να έρθει

Αυτό δεν γίνεται ούτε μισί ώρα ωρις pc δεν γίνεται.

Οπώτε θα με συμφέρει να αγοράσω αυτή την ψύκτρα??Θα κάνει καλή δουλειά?

βαλε ενα ανεμιστηρα να την χτυπαη εξωτερικα να ριξει θερμοκρασιες

να βεβαιωθουμε οτι ειναι απο θερμοκρασια εκτος αν ειναι τιποτα αλλο

και μετα χωνεις αυτο το ψυκτρονη και εισαι jet. εμενα κατεβασε 15 βαθμους!!!

t_Picture2m_0bf5910.jpg

Αυτό είναι το κουτί μου ένα gerolchi 6a series στο οποίο έχω ανεμιστήρες αρκετούς όπως θα δείτε...

φίλε μου, τη ανεμηστίρα ενοιείς να βάλω?Μηπως έχω είδη??

Για πείτε παιδιά??

-edit- μη βλέπετε τον σκληρό.Εγω τον ε΄βαλα εκει κάτω... έκανα μια καλή πατέντα...

t_Picture2m_0bf5910.jpg

Αυτό είναι το κουτί μου ένα gerolchi 6a series στο οποίο έχω ανεμιστήρες αρκετούς όπως θα δείτε...

φίλε μου, τη ανεμηστίρα ενοιείς να βάλω?Μηπως έχω είδη??

Για πείτε παιδιά??

-edit- μη βλέπετε τον σκληρό.Εγω τον ε΄βαλα εκει κάτω... έκανα μια καλή πατέντα...

ετσι οπως ειναι ο σκληρος δεν φερνει επανω τη ζεστη και την τραβαει η καρτα????

πως δηλαδή να βάλω τον σκληρό???Μα τον βάλω κάτω απο το floppy??Ήταν σε άλλη θέση ο σκληρός.Ακριβος απο πάνω απο εκκειπου είναι τώρα με μθια βάση αλλα την αφέρεσα.

Λοιπόν πέιτε μου τώρα που είδατε το κουτί μου τι καριβώς να κάνω για να βελτιοθούν οι θερμοκρασίες στο pc μου.Πείτςε μου τι να βάλω που.

Ευχαριστώ

Κάνει αρκετό θόρυβο όντως...

εγώ πήρα το ACCELERO X2 και ησύχασα

.

πάντως με τους οδηγούς γενικά δε τα πάει καλά.

Πέρασα χτες τους καινούριους 7.6 και χτυπουσε πάλι στο win32k.sys οπως με μια παλιοτερη παρτίδα. Back to 7.5

Ναι όντως.

Πέρασα τους νέους drivers κι εγώ και τώρα όχι μόνο δεν έφτιαξε αλλα,

την ώρ απου παίζω βγένουν κάτι καφε λορίδες στην οθόνη παραμορφώνεται , μετά χαλάει και ο ήχος πάρα πολύ κολάει για λίγο, μου πετάει μπλέ οθόνη που το μόνο που προλαβένω να διαβάσω είναι κάτι error σχζετικά με το display και κάτι άλλα σχετικά με drivers λέει... και μετά αναγκαστικά πρέπει να κάνω restart απο το κουμπί.

Να σκεφτίτε οτι για τις θερμοκρασίες τον κάτω μπροστά ανεμιστήρα τον έβαλα να φυσάει προς τα έξω για να βγάζει έξω τις θερμοκρασίες τις κάρτας...

αυτό δεν είναι σωστό ε??

Για πέιτε τι άλλο μπορώ να κάνω και πως θα ωελτιώσω τις θερμ0οκρασίες...

Ευχαριστώ και πάλι που ασχολίστε με το πρόβλημα μου

Kανε στο πλαϊνό μια τρυπα λιγο πιο κάτω απο την καρτα.

Μια 80χιλ αρκει. Και βαλε εναν ανεμηστηρα.

Γιατί καλοι οι 120in 120out αλλά χρειάζονται και οι παλαϊνοί ανεμηστήρες.

Ειδικά σε μικρα κουτια οπως το HEC σου.

ναι βρες καποιο τροπο να στειλεις φρεσκο αερα στην καρτα η λυση που ειπε ο

soulclaimer ειναι η καλυτερη

ωχ...

και πως θα την κάνω την τρύπα στο καπάκι του κουτιού??

Τρυπάνι για τοίχο κάνει???

Αν όχι σε τι μάστορα να το πάω να το κάνει?

ωχ...

και πως θα την κάνω την τρύπα στο καπάκι του κουτιού??

Τρυπάνι για τοίχο κάνει???

Αν όχι σε τι μάστορα να το πάω να το κάνει?

οχι δεν κανει.σημαδεψε το κανε μια τρυπα με τρυπανι για λαμαρινα και συνεχισε με μια σεγα ,κανε και 2-4 τρυπουλες για να βιδωθει ο ανεμιστηρας και ετοιμος

Μάλιστα...

αυτό ποιοι μάστορες το κάνουν??Σιδεράδες,λαμαρινάδες,τζαμάδες,μαραγκοί??

Που θα το πάω και πόσα λεφτά περίπου θα μου πάρουν...

Επίσης να κάνω 8cm ή 12cm τρύπα για ανεμιστήρα??Ο οποίος θα φυσάει μέσα ή έξω απο το κουτί?? νομίζω καλύτερα έξω)

Μάλιστα...

αυτό ποιοι μάστορες το κάνουν??Σιδεράδες,λαμαρινάδες,τζαμάδες,μαραγκοί??

Που θα το πάω και πόσα λεφτά περίπου θα μου πάρουν...

Επίσης να κάνω 8cm ή 12cm τρύπα για ανεμιστήρα??Ο οποίος θα φυσάει μέσα ή έξω απο το κουτί?? νομίζω καλύτερα έξω)

πηγενε σε καποιον που κανει ηχοσυστηματα αυτοκινητου,εχουν τα παντα...........

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.