Jump to content

Τι ακούτε στα FM?????

kingrim

Recommended Posts

Για Θεσσαλονίκη να πω ότι ακούω γενικά 94,8 (Ερωτικός)

αυτή την στιγμή ακούω 93,4. Σήμερα τον έβαλα κατά τύχη και παίζει πολύ ωραία έντεχνα κομματάκια

• Replies 42
  • Created
  • Last Reply

RED fm 96.3

αν και τελευταια αρχισε τις πολλες διαφημισεις και δεν πολυγουσταρω..........12-5 που δεν κανει καμια διακοπη παρα μονο για την ωρα ειναι η καλυτερη ωρα να τον ακουω.το προγραμμα ειναι φανταστικο:T:

Τελικα ηταν απο το απαγορευμενο αυτο που θυμομουν....

Αναλογα τις διαθεσεις παντα....

οταν διαβαζουμε kiss 92.9 η 95.2 RadioDj

οταν καψουρευομαστε 92.3 λαμψη,94.9 ρυθμος

τα καψουρικα κρυα βραδια 97,5 love radio.....

κ οταν μερακλωνουμε...cdακι του μελα.....xexexe

Ακουγα ερωτικό πριν καποιούς αιώνες σε μια καμμένη εποχή, τωρα μου φαίνεται ψιλογελίος (γιατι θυμαμαι τον εαυτό μου).

Τωρα στο αμάξι ειναι ο zoo radio , o star fm 97,1 (γιατι αρέσουν στην κοπέλα) και οι rock radio 104,7 και 1055 rock (105,5) γιατί θα ήθελα να αρέσουν σε εμένα.

Κακά τα ψέματα απο τότε που εβαλα MP3 στο αμάξι γλύτωσα απο τους καραγκιόζηδες.

Το πρωι πρωι (07:00 - ή και νωρίτερα) ΑΝΤ1 τον Καλαμίτση (για τη μή δημοσιοκαφρική εναγρίωσή μου) και τις άλλες ώρες τον rock fm απο nova (αν και δεν είναι τόσο καλο το πρόγραμμά του όσο μια δεκαετία πριν...)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.