pliktras Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 25, 2007 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 25, 2007 Έχω σε έναν am2 x2 3800+ αυτή την ψύκτρα http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.523534 αλλα την rev2 (η οποία μάλόν εξαντλήθηκε απο το eshop), στην οποία έχω βάλει έναν 12άρη ανεμιστήρα και έχω άλλον έναν πίσω στο κουτί και ακόμα έναν κάτω μπροστα΄στο κουτί.Θα μπορέσω να τον ανεβάσω ή όχι?Δεν θέλω με ακρίβια μιας και δεν έχω ακόμα το μηχάνημα μπου λέω απλα γενικά αν θα μπορείσε να ανέβει για να ξέρω απλά...ευχαριστώ Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikchris Ιούνιος 25, 2007 #2 Κοινοποίηση Ιούνιος 25, 2007 το λινκ παραπεμπει σε μητρικη Link to comment Share on other sites More sharing options...
pliktras Ιούνιος 25, 2007 Author #3 Κοινοποίηση Ιούνιος 25, 2007 τι? Παρακαλω? Link to comment Share on other sites More sharing options...
cabrinha Ιούνιος 26, 2007 #4 Κοινοποίηση Ιούνιος 26, 2007 Eχεις βαλει μια διευθυνση που αντι να δειχνει μια ψυκτρα δειχνει μια μητρικη.Βρε μπας και εισαι ο γνωστος τρολλερ "θελω παρω 8800 αλλα μηπως του χρονου 8941 καλυτερη και cpu barcelona παιζει ολα τα παιχνιδια ή καλυτερα ρεαλ και ποσα χρονια με κρατησει"? Link to comment Share on other sites More sharing options...
tsif Ιούνιος 26, 2007 #5 Κοινοποίηση Ιούνιος 26, 2007 Μάλλον θα μπερδεύτηκε ο φίλος μας .... ας πάρει μια 2 ευκαιρία και να φτιάξει και το link....... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.