Cain Inc. Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 25, 2007 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 25, 2007 Γεια σε ολους Ποια η γνωμη σας για τη συγκεκριμενη μητρικη; Ψηνομαι να δoκιμασω και τις Asus.Σχετικα προβληματα που εχετε ακουσει η αντιμετωπισει ;Τo hardware CPU:Intel E6600VGA:SAPPHIRE ATI 1800XLRAM :4*1024 OCZ@800 (5-5-5-12)PSU:TAGAN 600 HDD 1:RAPTOR 74 GBHDD 2:MAXTOR 300 GB SATA 2ODD 1:PLEXTOR 755AODD 2:PLEXTOR 760SAODD 3:NEC 7170 SΕυχαριστω Link to comment Share on other sites More sharing options...
gt4 Ιούνιος 25, 2007 #2 Κοινοποίηση Ιούνιος 25, 2007 κατα την αποψη μου οι asus ειναι παρα πολυ καλες και αξιοπιστες μητρικες.Εγω εχω την Α8Ν-SLI deluxe και ειμαι πανευχαριστημενος.Ουδεν προβλημα μου εβγαλε μεχρι στιγμης.Σε συβμουλευω να μην μεινεις μονο στο "ψησιμο" αλλα και να "ψηθεις" και να δοκιμασεις και τις asus Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cain Inc. Ιούνιος 25, 2007 Author #3 Κοινοποίηση Ιούνιος 25, 2007 Ευχαριστω για την απαντηση .Θα μ'ενδιεφερε η συγκεκριμενη να μην εχει ασυμβατοτητες λογω controller η κατι αλλο και κατα ποσο τα bios ειναι αξιοπιστα.Εχω ακουσει επισης οτι ανεβαζει θερμοκρασιες ισχυει ; Link to comment Share on other sites More sharing options...
gt4 Ιούνιος 25, 2007 #4 Κοινοποίηση Ιούνιος 25, 2007 δεν ξερω για ασυμβατοτητες αλλα η δικια μου δεν ανεβαζει υψηλες θερμοκρασιες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
NGF Ιούνιος 25, 2007 #5 Κοινοποίηση Ιούνιος 25, 2007 Περι ασυμβατοτητες δεν νομιζω οτι μπορει κανεις να στο εγγυηθει πληρως αν και δεν νομιζω να εχεις πουθενα προβλημα. Θερμοκρασιες...αναλογα τι κανεις και που την φιλοξενεις παντα...παντος φουρνος δεν ειναι Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stelaras Ιούνιος 25, 2007 #6 Κοινοποίηση Ιούνιος 25, 2007 Εχει αρκετες παραξενιες και ασυμβατοτητες . Οταν ομως τις μαθεις , ξεπερνιονται ευκολα .Ψαξε στο xtremesystems.org και διαβασε το thread μεσα στην κατηγορια Intel που εχει τιτλο "p5b secrets" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cain Inc. Ιούνιος 28, 2007 Author #7 Κοινοποίηση Ιούνιος 28, 2007 @Stelaras:Eυχαριστω, πολυ χρησιμο το thread.Αν δεν μου προκυψει καποια αλλη θα την προτιμησω για μια δοκιμη. Σας ευχαριστω για τις απαντησεις αν υπαρχουν και αλλες γνωμες ειναι ευπροσδεκτες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ThorLite Ιούνιος 28, 2007 #8 Κοινοποίηση Ιούνιος 28, 2007 Aν δεν προκειτε να κανεις xtreme οverclock θα προτεινα την απλη P5K της Αsus ή αν εχεις τα λεφτα την P5K Deluxe.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.