KaMDeN Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 25, 2007 #1 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 25, 2007 Καλησπέρα,Το πρόβλημά μου είναι το εξής.Ο υπολογιστής μου εκκινεί κανονικά αλλά μόλις φτάνει στην οθόνη για να κάνω log on στο domain και δίνοντάς του το username και το password ξεινάει κανονικά τη διαδικασία να μπει στην επιφάνεια εργασίας αλλά αυτόματα κάνει ξανά log off!!!Αυτό έγινε ξαφνικά και ενώ όλα μέχρι προχτές λειτουργούσε κανονικά!Δοκίμασα να μπώ σε safe mode και πάλι τα ίδια, ακόμα και σε safe mode χωρίς δίκτυο και μόνο με command prompt.Πάλι το ίδιο βιολί!Log on και αυτόματα log off και ενώ όλοι οι υπόλοιποι υπολογιστές στο domain συνδέονται κανονικά.Το γύρισα και καλά στις τελευταίες σωστές ρυθμίσεις και πάλι τα ίδια.Σαν τελευταία λύση έκανα repair installation με το cd των XP και πάλι τα ίδια.Και το θέμα είναι ότι δεν μπορώ να δουλέψω με τη #@$!@ από το πρωί και αναγκάζομαι και περνάω προγράμματα από pc σε pc.Α...και remote desktop προσπάθησα από τον server και πάλι τα ίδια μου κάνει.Έχει κανείς ιδέα τι μπορεί να φταίει???????Γιατί αν είναι να κάνω backup , format κλπ κλπ θα χάσω άλλη μια μέρα δουλειά και είμαι ήδη στην πίεση.Ευχαριστώ.
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.