toskani Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 25, 2007 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 25, 2007 Θέλω να εγκαταστήσω ένα scanner fujitsu 600c σε w2k και αφού ολοκληρώσω την εγκατάσταση και μου ζητήσει επανεκκίνηση μου βγάζει το παράθυρο found new hardware που μου ζητάει drivers τους οποιους δεν τους έχει στο φάκελο που είναι μέσα και το setup. Πως μπορώ να βρω αυτούς τους drivers? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Greek Ιούνιος 25, 2007 #2 Κοινοποίηση Ιούνιος 25, 2007 Υπάρχουν 2-3 τρόποι να κάνεις εγκατάσταση οδηγών. Ο ένας είναι μέσα απο το cd/dvd. O άλλος είναι μέσα απο το control panel και το add/remove programms όπου του λές να κάνει αυτόματη αναζήτηση των οδηγών και ο τρίτος τρόπος είναι μεσα απο το device Manager όπου πάς και κάνεις update drivers και δίνει χειροκίντητα από που θα πάρει τους drivers. Link to comment Share on other sites More sharing options...
outlaw Ιούνιος 25, 2007 #3 Κοινοποίηση Ιούνιος 25, 2007 Μπορεί ν ακούγεται κουλό αλλά δοκίμασέ το.....ένας agfa scsi scanner σ ένα γραφείο δουλεύει χωρίς drivers. Drivers έχει περασμένους μόνο ο controller και από εκεί και πέρα μέσω του software το scanner ανταποκρίνεται κανονικά απαντώντας πρόθυμα στην κάθε κλήση του λογισμικού της agfa.....δες μήπως και ο δικός σου παίζει έτσι (scsi thing) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.