Jump to content

Αγορα Πολυμηχανημα

ΠαιντερΖ

Recommended Posts

Λοιπον παιδες θελω να αγορασω ενα πολυμηχανιμα οχι για τρελα πραγματα μεχρι 100Ευρω και θελω την βοηθεια σας...Περιμενω την βοηθεια σας..Ευχαριστω...:)

Αυτο εδω μαλλον εννοει ο φιλος. Κι αυτο μαλλον θα παρω κ εγω γιατι θελω να ειναι φτηνουτσικο με φτηνα μελανια.

http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=1&category=69976470&product=880736

Καλό, αλλά με το μειονέκτημα να μην έχει επίπεδο σαρωτή (π.χ. για βιβλία), σκανάρει μόνο μεμονωμένες σελίδες.
http://www.skroutz.gr/products/list?keyphrase=Officejet+5610+&page=1&cat_id=65

εγώ αυτό έλεγα αλλά βλέπω ότι έχει 30 ευρά πάνω από τα χρήματα που διαθέτει ο φίλος. Αλλα είναι πολύ καλό για όλα αυτά που προσφέρει.

Εξαιρετική τιμή, αλλά κρύβει μια παγίδα. Το έγχρωμο μελάνι που δέχεται είναι εξαιρετικά μικρής χωρητικότητας. Έτσι για έγχρωμα δεν ενδείκνυται. Για α/μ εκτυπώσεις είναι ότι πρέπει, έχει πάρα πολλά χαρακτηριστικά (fax, διπλός τροφοδότης σάρωσης -επίπεδος και αυτόματος πολλών σελίδων-, κλπ).

Προσωπικά θα προτιμούσα Canon MP160 (75e) ή ΗΡ ΡSC 2575 (130e) ή Canon MP180 (100e) ή HP officejet J5780 (155e, αρκετά ακριβότερο).

Καλό, αλλά με το μειονέκτημα να μην έχει επίπεδο σαρωτή (π.χ. για βιβλία), σκανάρει μόνο μεμονωμένες σελίδες.

Μα τα τεσσερα ευρωπαικα μας, δεν το ειχα προσεξει!! σιγουρα μειονεκτημα οποτε παω γι΄'αλλα

Και εγώ πριν 6 μήνες που έψαχνα πολυμηχάνημα κατέληξα στο Canon MP180,

ως τώρα δεν αντιμετώπισα κανένα πρόβλημα . Οπως φαίνεται στο συγκριτικό αλλά και στην πράξη ,έχει ταχύτατη σάρωση και πολύ καλή ποιότητα εκτύπωσης.

Δες το συγκριτικό με τα 19 πολυμηχανήματα ,έχει το Canon PIXMA MP160 που σε σχέση με το ΜΡ 180 δεν έχει cardreader.

19 Πολυμηχανήματα.xls

έχει το Canon PIXMA MP160 που σε σχέση με το ΜΡ 180 δεν έχει cardreader.
Σωστός! Γι' αυτό πρότεινα ΜP160 είναι εξαιρετικά φθηνό μηχάνημα με μεγάλης χωρητικότητας μελάνια, αρκεί να αγοράζει κανείς τα 41, 51 (αντί τα 40, 50). Αν κάποιος δεν θέλει φαξ και διάφορα άλλα καλούδια είναι η απόλυτα προτεινόμενη λύση, σε κόστος ίδιο με του αντίστοιχου (σκέτου) εκτυπωτή.

Είναι μεν φθηνότερο αλλά δε θα έχεις φάξ και τροφοδότη φύλλων. Οπότε θα χάσεις μια πολύτιμη λειτουργία ενός πολυμηχανήματος για 30 ευρώ διαφορά.
Χαιρετώ,

και τα δύο μηχανήματα δεν έχουν φαξ. Όσα πολυμηχανήματα έχουν φαξ συνήθως κοστίζουν πολύ ακριβότερα. Για κάποιο λόγο το φαξ "πουλιέται" ακριβά.

Το 160 έχει τη μισή ανάλυση σάρωσης, και δεν έχει card reader, αλλά αυτά δεν αποτελούν απαραίτητα χαρακτηριστικά. Ανάλυση σάρωσης 1200x600 dpi φτάνει για όλες τις χρήσεις εκτός από μεγέθυνση πάνω από 3x φορές. Ο δεύτερος αρκεί για μεγέθυνση ως 6x. Σημ. 3x μεγέθυνση σημαίνει φωτογραφία 6x9cm να τυπωθεί σε Α4. 8x: φωτογραφία 3x5cm να σκαναριστεί και να τυπωθεί σε Α4.

Έλα JohnG δε σε κατάλαβα. Με έχει χτυπήσει η ζέστη! Κ λέω κάτι μου θυμίζει αυτό το nick :-)
To έχω πάθει εγώ παλιότερα!! Έτσι είναι το ίντερνετ, χανόμαστε πίσω από ένα nickname, ειδικά όταν αλλάζει ;-)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.