Jump to content

Προβλημα με μητρικη MSI

300Spartan

Recommended Posts

καλησπερα σε ολους

προσφατα αγορασα καινουριο Η/Υ..

σκεφτομουν τι μητρικη να παρω...

μερικοι φιλοι μου καθωσ και ο αδερφοσ μου με προειδοποιησαν να μη παρω μητρικη MSI γιατι αυτοι που πηρανε ειχαν παρα πολλα προβληματα..

ως συνηθωσ εγω δεν εδωσα σημασια και πηρα την MSI P965 neo-F

δυστυχωσ καθε 3 και λιγο μοθ πεταει μπλε οθονη και κανει επανεκκινηση μονο του...πιστευω οτι φταιει η μητρικη...εχο κατεωασει ολουσ τουσ νεους drivers για καρτα γραφικων,ηχου και ολουσ τουσ νεουσ drivers απ το site ths MSI καθως και το νεο BIOS απ το site της MSI...

δε ξερω τι να κανω εχω απογοητευθει...εχετε να μοθ προτεινετε κατι?

το υπολοιπο συστημα ειναι

core 2 duo E4300 1.86

OCZ PC2-5400 DDR2 2X1024

MSI NX8600GT 256MB

Western digital 120 GB 7200RPM

ευχαριστω εκ των προτερων

Όπως είπε και ο χρήστης akamarinos έλεγξε τις μνήμες σου. Κατέβασε το memtest και τρέχτο να δεις αν είναι εντάξει οι μνήμες σου. Επίσης προσπάθησε να τις επανατοποθετήσεις και χρησιμοποίησε ένα ένα τα Modules να δεις αν θα σου κάνει τα ίδια...

Προσωπικά σε τέτοιες περιπτώσεις ελέγχω πάντα τροφοδοσία-θερμοκρασίες-μνήμες. Τα θεωρώ τα πιο επίφοβα για random προβλήματα όπως το δικό σου. Καλό θα ήταν βέβαια να μας πεις τι γράφει η μπλε οθόνη(ή οθόνες...) που σου πετάει. Αν τα παραπάνω είναι όλα κομπλέ, τότε μάλλον προς μητρική πάει το θέμα. Παρ'όλα αυτά θεωρώ τις MSI από τις πιο αξιόπιστες μητρικές.

Προσωπικά σε τέτοιες περιπτώσεις ελέγχω πάντα τροφοδοσία-θερμοκρασίες-μνήμες. Τα θεωρώ τα πιο επίφοβα για random προβλήματα όπως το δικό σου. Καλό θα ήταν βέβαια να μας πεις τι γράφει η μπλε οθόνη(ή οθόνες...) που σου πετάει. Αν τα παραπάνω είναι όλα κομπλέ, τότε μάλλον προς μητρική πάει το θέμα. Παρ'όλα αυτά θεωρώ τις MSI από τις πιο αξιόπιστες μητρικές.

Όντως, πρώτα τροφοδοτικό, μετά μνήμες και τελευταίος ύποπτος η m/b.

Και βεβαίως δεν παραλείπουμε να εξασφαλίζουμε καλή απαγωγή της θερμότητας.

ηρθε ενας τεχνικοσ και μετρησε το τροφοδοτικο και μοθ πε οτι ειναι καλο

για τις μπλε οθονεσ δε βλεπω τι γραφουν γιατι εχω την επιλογη με το που πεταει τι μπλε οθονη να κανει επανεκκινηση αυτοματα...

η θερμοκρασια μοθ δεν ανεβαινει ποτε πανο απο 55 βαθμους...

περιμενω τωρα καποιον φιλο μου να μου φερει τις μνημες τοθ να δοκιμασουμε αν και μ αυτες κανει τα ιδια

Thanos21 μακαρι να μην ειναι η μητρικη...

αλλα ακουσα οτι η MSI ειχε παρει μια παρτιδα χαλασμενους πυκνωτες:022:

οποτε αν εσυ την εχεις 6 μηνες και γω 1 μηνα..μαλλον οι μητρικες μας δεν ειναι απ την ιδια παρτιδα...

τελος παντων περιμενω να δω τι θα γινει και με τις μνημες

αλλα ακουσα οτι η MSI ειχε παρει μια παρτιδα χαλασμενους πυκνωτες

Καλά κι εγώ άκουσα μια φορά το Θεό να μου μιλάει αλλά... μάλλον έφταιγαν τα μανιτάρια... :D

Για πές μας τι τροφοδοτικό έχεις... :101:

για τις μπλε οθονεσ δε βλεπω τι γραφουν γιατι εχω την επιλογη με το που πεταει τι μπλε οθονη να κανει επανεκκινηση αυτοματα...

Δεξί κλικ στο "Ο Υπολογιστής μου" --> Ιδιότητες -- > καρτέλα "Για Προχωρημένους" --> στο πεδίο "Εκκίνηση και Επαναφορά" πατάς το κουμπί "Ρυθμίσεις" --> στην νέα καρτέλα και στο πεδίο "Αποτυχία Συστήματος" ξεδιαλέγεις το "Αυτόματη Επανεκκίνηση"...

Καλά κι εγώ άκουσα μια φορά το Θεό να μου μιλάει αλλά... μάλλον έφταιγαν τα μανιτάρια... :D

http://www.pctechnology.gr/vbull/vb/showthread.php?t=26829&highlight=msi

Παλιά η MSI είχε κάποια προβλήματα. Αν και αυτό είναι εντελώς διαφορετικό περιστατικό, σίγουρα δεν είναι κάτι που δεν μπορεί να συμβεί και σίγουρα δεν χρειάζεται να το γνωρίζεις εσύ προσωπικά προκειμένου να ισχύει. Επίσης αν και η MSI είναι κορυφαία εταιρία ασφαλείς πληροφορίες από το Βατικανό επιβεβαιώνουν ότι το αλάθητο παραμένει αποκλειστικότητα του Πάπα.

Υ.Γ. Τι σου είπε ο Θεός?

Υ.Γ. Τι σου είπε ο Θεός?

Ότι είμαι ένας μ.....ς και μισός ! :D :D :D

Τότε του λέω "Μα είστε σίγουρος;"

Και μου απάντησε: "Βεβαίως!"

Υ.Γ. Αλλο πράγμα ελαττωματική παρτίδα και άλλο πράγμα κακές μητρικές. Τεράστια διαφορά. Και επίσης τουλάχιστον η MSI ανακοινωσε, σωστά; Γιατί υπάρχουν κατασκευαστές που δεν ανακοινώνουν καν ότι υπάρχει ελαττωματική παρτίδα και .. ξέρεις που καταλήγουν συνήθως. ;)

Η MSI οντως ειναι εξαιρετικα αξιοπιστη εταιρια,στα πισια μου εχω αλλαξει 4 μητρικες ολες MSI ποτε δεν ειχα προβλημα.

Παρ'ολα αυτα δεν σημαινει οτι αποκλειεται μια MSI να βγαλει προβλημα.

Παιδια το τροφοδοτικο μου ειναι Heroichi windmill pro 500W

και στα προηγουμενα pc ειχα heroichi και δεν ειχα προβλημα...

regent εκανα την ρυθμιση και περιμενω το επομενο μπλε σημαδι του θεου

οπως περιμενω και τις μνημες ακομα να δοκιμασω...

τεσπα οσο για την MSI δεν τη κατηγορω σαν εταιρια...απλα εχει βγαλει καποιεσ παρτιδεσ με προβληματικες μητρικες...

ο αδερφος και ενας φιλος του ειχαν msi και ειχαν προβληματα..και τις αλλαξαν...

εγω μεχρι και αυτο το pc ειχα παντα ASUS και ποτε δεν ειχα προβλημα...

Έχω και εγώ κακιές εμπειρίες από MSI. Μέχρι φωτιά έχω δει να βγάζουν, χωρίς υπερβολές.

lol

λοιπον παιδια η μπλε οθονη λεει το εξης:

Stop : 0x0000007E (0XC0000005,0X8051A442,0XBACDFB70,0XBACDF86C)

μου λεει αν αναγνωρισω κανεναν driver απ αυτο το μυνημα να τον βγαλω...κ.τ.λ

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.