Jump to content

Προβλημα ακατανοητο

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Έχω το κινητό nokia η91 και επειδή έκανα format πρόσφατα προσπαθώ τώρα να βάλω το cd του για να βάλω μέσα το prog ώστε να περάσω κάποιες φωτός και αρχεία που θέλω..αλλα δυστυχώς δεν μπορώ...Μόλις το βάζω m βγάζει την οθόνη για επιλογή γλώσσας και μόλις πατάω την γλώσσα(οποια και να είναι αυτή) m βγάζει το ακολουθώ μήνυμα

"Executable"F\Nokia_N91.exe"had the following uncoverable.error.

Couldn't find library MSVCR80.dll required by C:\PROGRA~1\COMMON~1\MICRO~1\OFFICE 12\MSOXMLF.DLL

Pleas ensure that it is installed...

Έχω εγκατεστημένα τα windows χρ sp2 English και τα office 2007 english...Πείτε m σας παρακαλώ τι να κάνω!!!!

ειχα και εγω το ιδιο προβλημα με το νοκια N72.το προβλημα ξεκινησε οταν εκανα εγκατασταση το office 2007.το καινουριο office εγκαθηστα ενα προγρααμα,το groove,μολις το εβγαλα(το groove) ολα δουλευαν κανονικα.

thanks man θα το κάνω αλλα το θέμα είναι πως??πάω προσθαφαίρεση προγραμμάτων και δεν m το βγάζει καθόλου..K η φάση είναι ότι ήθελα να το σβήσω από την αρχή αλλα δεν το έβρισκα το g@midi...

αν ενοεις οτι δεν σου βγαζει να σβκσεις μονο το groove,που ειναι λογικο,αφαιρεσε ολο το office και οταν θα το ξαναεγκαταστησεις επελεξε να μην εγκταστασταθεi το groove.

k όμως όχι...το πρόβλημα συνεχίζει...έκανα unistall το office και το ξανά έκανα install χωρίς το groove και πάλι τα ίδια...σας παρακαλώ παιδιά βρείτε m 1 λύση!!!

οταν ειχες το προγραμμα που θες εγκατεστημενο πριν το format ειχες και το office μαζι?

το nokia pcsuite προσπαθεις να εγκαταστησεις?

Βασικα γινεται καποιο μπερδεμα με τα δυο προγραμματα απο αυτα που λεει και ο gt4 και δεν ειναι η πρωτη φορα αλλα αυτο το σφαλμα που λεει ειναι απο τα κλασικα οταν ψαχνει καποιο αρχειο-dll απαραιτητο για να τρεξει το προγραμμα και το οποιο δεν υπαρχει. Οποτε δοκιμασε αυτο που σου ειπα να μην χανουμε χρονο και αν δεν γινει τιποτα το ψαχνουμε και αλλο τοτε το θεμα

Παίδες ειλικρινά σας ευχαριστώ όλους για την βοήθεια σας...Δοκίμασα και με το groove όπως είπα και tpt δοκίμασα και με το αρχείο dll p κατέβασα και το έβαλα μέσα στο system32 και πάλι tpt...είχα ακόμα 1 ελπίδα μήπως γινόταν άμα το έβαζα σε ένα σημείο από το office επειδή το error κάτι τέτοια m έλεγε δηλαδή να το έβαζα μέσα στο library...Δεν το δοκίμασα γιατί τελικά έκανα κάτι πιο απλό...το έκανα download από την nokia.com οποτε κλέη..ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΏ ΚΑΙ Π’ΛΙ!!!!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.