Jump to content

Μητρικη,μνημες

amdnikos

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Δυστηχως μετα απο πολυ σκεψη λεω να περασω στο αντιπαλο στρατοπεδο.

Ο λογος οτι εχω βαρεθει την ιδια συνθεση (1,5 χρονο περιπου) και πραγματικα μου φενετε ακομα ενας αιωνας για την απαντηση της amd,εξαλλου θελω κατι καινουργιο για να παιζω:016: .

Λοιπον ο επεξεργαστης λογικα θα ειναι ενας 6600 η 6700 και για μητρικη θα κατεληγα σε καποιο απο τις κορυφαιες υπολοποιησεις της asus.Λεω θα κατεληγα γιατι στο παιχνιδι μπηκαν οι ddr3 και καπου εδω εχω αρχισει να χανω την μπαλλα με τα chipset μητρικων που ξεφυτρωσαν και τις διαφορες υπολοιησεις που υπαρχουν η θα υπαρξουν.

Λοιπον θα ηθελα να προτεινετε ποια μητρικη να παρω για αρχη(με ddr2 η ddr3).Στην συνεχεια θελω η μητρικη που θα παρω να υποστηριζει sli καθως πολυ συντομα θα παρω αλλη μια 8800 για να μην ειναι μονη της η πρωτη:110: .

Ακομα θα με ενδιεφερε και ο εξοπλισμος της mobo με θεμιτη την υπαρξη wifi και λοιπων καλουδιων,καθως επισης να κλοκαρει πολυ δυνατα και σταθερα(κοινως τρελλo fsb:005: ).

Περιμενω τις προτασεις σας και σας ευχαριστω προκαταβολικα.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.