tacticalcube138 Ιούνιος 24, 2007 #21 Ιούνιος 24, 2007 Το ενδιαφέρον στην όλη ιστορία είναι ότι Tagan και Enermax είναι μακράν τα πιο προτεινόμενα τροφοδοτικά από τα ελληνικά περιοδικά του χώρου.
outlaw Ιούνιος 24, 2007 #22 Ιούνιος 24, 2007 TAGAN......μπλιάχ.....άλλος ένας καμένος εδώ. Η 3.3άρα του ξεφούσκωσε σαν μπαλόνι δίνοντας drops υπό οποιοδήποτε load της τάξεως του -0.4v και κατά συνέπεια είχα ένα vdimm καρδιογράφημα και το o/c πήγε περίπατο. Ακόμα θυμάμαι και άλλα παιδιά τότε που κλαίγαμε τα 100+ euroz του περιβόητου 480αριού με τα βαρβάτα Α. Υπήρξε μάλιστα και ολόκληρη παρτίδα με ελαττωματικά που υπερθερμαινόντουσαν άνευ λόγου και αιτίας, άλλα τσίριζαν άλλα σκάγανε.....ωραίες εποχές και ακόμα καλύτεροι αυτοί που τα φέρναν τότε...τεσπα, όπως προαναφέρθηκε ΔΕΝ κρίνουμε εκ των ιδίων αφού 2-3, άντε 10 εν ζωή δεν κάνουν ένα προϊόν επιτυχημένο (εξυπακούεται πως πρέπει να δουλεύει, δεν αποτελεί παράγοντα για εκθειασμό) αλλά ο αριθμός αυτών που τα τινάξανε ορίζει το μέγεθος της αποτυχίας. Κι εγώ είμαι μ ένα enermax τώρα 3 χρόνια και δεν μ έχει απογοητεύσει. Αυτό δεν σημαίνει πως επειδή το ΔΙΚΟ μου παίζει οι άλλοι 10-20 που το πήραν στο χέρι αυτό ή και άλλο hardware που πήρε μαζί του στο τάφο, είναι απλώς γκαντέμιδες.
Candyman1442169163 Ιούνιος 24, 2007 #23 Ιούνιος 24, 2007 Outlaw: Σωστός man, γενικώς τα Tagan έχουν προβλήματα όπως διαπίστωσες και.. ιδιοις όμασι. Όσο για τα Enermax, τα Liberty έχουν πολλά προβλήματα, εν αντιθέσει με άλλα της μοντέλα που είναι σαφώς καλύτερα.http://www.hardforum.com/showthread.php?p=1030857236Το ενδιαφέρον στην όλη ιστορία είναι ότι Tagan και Enermax είναι μακράν τα πιο προτεινόμενα τροφοδοτικά από τα ελληνικά περιοδικά του χώρου.tacticalcube138: Τα Tagan γίνανε φίρμα από τα ελληνικά περιοδικά (είναι οι γνωστοί... "εξπέρ" του προτεκτοράτου που λέγεται ελλάντα. Και με τις έξυπνες συμβουλές τους κάψανε ενα σωρό κόσμο, απλά και μόνο επειδή τα "πιάνουν" από.. γνωστά μαγαζιά του χώρου, που εισάγουν τα Tagan... Ονόματα δεν λέμε..).Και η φάση είναι ότι ακόμα θεωρούνται από πολλούς και.. σοβαρή φίρμα! Α ρε.. τελικά όντως η ημιμάθεια είναι χειρότερη από την αμάθεια!
Simon1442169120 Ιούνιος 24, 2007 #24 Ιούνιος 24, 2007 Έχω ακούσει κι εγώ για αυτά τα...ατυχή γεγονότα, υπάρχουν άλλες "μάρκες" σαφώς καλύτερες και ταυτόχρονα φθηνότερες(!), που σημαίνει ότι το πιό ακριβό δεν είναι και το καλύτερο. Πιστεύω ότι είναι και στο κομμάτι, δηλαδή μπορεί όλα τα προϊόντα μιας εταιρείας να είναι καλά και ένα (ή μια παρτίδα) να είναι άχρηστο και το αντίθετο. Εντάξει έχεις Tagan και δεν γουστάρεις το "κράξιμο" τους, αλλά η πραγματικότητα είναι ακριβώς αυτή. Μήπως με κρίνεις λίγο επιπόλαια; Δεν με ενοχλεί η αλήθεια
Candyman1442169163 Ιούνιος 24, 2007 #25 Ιούνιος 24, 2007 Μήπως με κρίνεις λίγο επιπόλαια; Δεν με ενοχλεί η αλήθειαΕννοούσα απλά ότι είναι λογικό να ενοχλεί πιθανώς κάποιον κάτοχο ενός εξαρτήματος η αρνητική κριτική αυτού...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.