Jump to content

τροφοδοτικο 400w

spiderdim1442169203

Recommended Posts

Με λιγότερα λεφτά παίρνεις το seasonic 430 το οποίο στην κυριολεξία είναι ότι καλύτερο έχω δεί στη ζωή μου. Πέρα από το γεγονός ότι είναι αθόρυβο, βγάζει πολύ καλές τάσεις.

To καλό του πάντος είναι οτι είναι modular και είναι "καλό" για να μην έχεις ένα μάτσο καλόδια μεσα στο κουτί σου....

Κοιτα φιλε μου εγω θα σου ελεγα το TAGAN που λες και εσυ ειναι πολυ καλο αλλα και το Seasonic και το HEROICHI ειναι εξισου καλα...!οτι και να παρεις ευχαριστημενος θα εισαι...!

Εχω ενα hec και ειναι μια χαρα. Απο τη μερια μου το προτεινω

παιδια τελικα δεν χρειζομαι τροφοδοτικο..... και ευτυχως δηλαδη γιατι θελω να παω διακοπες και δεν λεει να σπαταλαω χρηματα για το pc αυτην την εποχη......:112: :112: :112: :112: :112: :112:

ευχαριστω για την αμεση βοηθεια σας παντως!!!!!!!!!!!!!:098: :098: :098:

Άνοιξα το κατεβαστήρι να δώ πώς πάει από θερμοκρασίες και το τροφοδοτικό ήταν ελαφρώς ζεστό. Ούτε έκαιγε ούτε τπτ. Την ίδια στιγμή να βράζει όλο το υπόλοιπο σύστημα. Άξιζαν τα € που έδωσα.

TAGAN=Γ.Τ.Π.

Μπορεί να έχεις δίκιο ................ πάντος εδώ και ένα εξάμηνο που το έχω δεν έχω διαπιστώσει κάτι τέτοιο........

Δε λέω μπορεί να ξέρεις 2-3 πράγματα παραπάνω για τα τροφοδοτικά αλλά .... ηρέμησε.....pls.

Ρε Candyman, ηρέμησε λίγο. Το tagan μου δεν είναι καθόλου όπως τα λες. Μπορεί να είναι υπερτιμημένα ελαφρώς αλλά είναι ποιοτικά, τουλάχιστον το δικό μου.

Ρε Candyman, ηρέμησε λίγο. Το tagan μου δεν είναι καθόλου όπως τα λες. Μπορεί να είναι υπερτιμημένα ελαφρώς αλλά είναι ποιοτικά, τουλάχιστον το δικό μου.

Και εγω ετσι ελεγα για το δικο μου tagan που μου κρατησε 4 χρονια συνεχως σχεδον να λειτουργει μεχρι που ενα βραδακι ωραιοτατο εκανε ενα μπαμ και εσκασε και πηρε μαζι του και το mobo μου!

Οσα τροφοδοτικα εχω παρει μπορει να εχουν καει ή να ειχαν αλλα στραβα αλλα ποτε δεν ειχαν σκασει οπως εσκασε το tagan και πετωντας φλογα απο πισω 1 μετρο περιπου!

Μεχρι που αναθεωρησα και εγω γνωμη διοτι ναι μεν να καει παει στο καλο αλλα να καει σαν ΟΡΟΛΟΓΙΑΚΗ ΒΟΜΒΑ και να σου παιρνει μαζι και mobo παει πολυ!

@PlanetmanR5: Πολλά τροφοδοτικά διαφόρων εταιρειών έχουν σκάσει όπως περιγράφεις, εμάς όμως μας κάνει εντύπωση όταν μας συμβεί. Αν συμβαίνει σπάνια δεν σημαίνει ότι όλα είναι το ίδιο, επίσης μπορεί να συμβεί εξαιτίας μιας συγκυρίας. Πρέπει να τα λαμβάνουμε όλα υπ'όψιν και κυρίως να μην κρίνουμε από ένα συμβάν: μπορεί να είναι η εξαίρεση αλλά μπορεί να είναι και ο κανόνας...

Simon: Λάθος. Γι'αυτό και κάθε εταιρία έχει δικό της δείκτη failure rate. Δηλαδή για να σου το αντιστρέψω, πιστεύεις ότι ποσοστιαία, "σκάνε" όσα HEC όσα και Q-tec?

Δεύτερον, ΑΥΤΟ ακριβώς διαχωρίζει τα καλά τροφοδοτικά από τις μάπες. Τα συστήματα προστασίας. Αν το τροφοδοτικό δεν έχει ή αν χρησιμοποιούνται φτηνοεξαρτήματα, ή το τροφοδοτικό δεν έχει καν ασφάλεια (το να είναι σε αντιεκρηκτική θήκη το.. ξεχνάμε!) τότε θα κάνει μπαμ για πλάκα.

Φυσικά δεν κρίνουμε από ένα συμβάν, μόνο που το νετ είναι γεμάτο στα φόρουμ με σκασμένα Enermax Liberty και Tagan.

Επίσης η Tagan ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΑ κάνει overinflate των τεχν. χαρακτηριστικών (τρίτη φορά που λέω τα ίδια πράγματα!!!)...

Εντάξει έχεις Tagan και δεν γουστάρεις το "κράξιμο" τους, αλλά η πραγματικότητα είναι ακριβώς αυτή.

Και όποιος δεν πιστεύει ας διαβάσει κανά review του johnguru για τα Tagan, και όχι review από άσχετους σχετικά με τα PSU (π.χ. x-bit labs, SIlent PC review, Tomshardware, etc).

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.