Jump to content

Jonys

Recommended Posts

Μήπως ξέρει κανείς κανένα καλό site για avatars αυτόν που έχω τώρα τον βρήκα ούτε και θυμάμε πού (google) αλλά δεν είμαι και πολύ ενθουσιασμένος.

ξέρεις κανένα καλό πρόγραμμα για αυτήν την δουλειά δώσε μου και link αν μπορείς θέλω να φτιάξω και baner για την ιστιοσελίδα μου αλλά δεν βρήσκω πρόγραμμα θα σου είμαι πολύ ευγνώμων άμα μου πείς κανένα καλό.

Κοίτα δεν την έχω ψάξει και πολύ, αλλά το βασικό είναι να βρείς κάτι που σου αρέσει.

Από προγράμματα μπορείς να χρησιμοποιήσεις απο το photoshop μέχρι τον Microsoft Photo Editor που έρχεται μαζί με τα Windows.

Aρχικά βρίσκεις αυτό που θέλεις και κάνεις crop στο σημείο που θες να κόψεις(αν δεν την θέλεις όλη την εικόνα).

Μετά όπως είσαι κάνεις resize στις διαστάσεις που θέλεις(πάντα σε pixel) και είσαι έτοιμος -enjoy-

:D

Αρχική απάντηση από Jonys

resize ξέρω να κάνω και με την ζωγραφική ακόμα στην ουσία animated θέλω να κάνω και να αλάζη η εικόνα ανά τακτά χρονικά διαστήματα

Χρειάζεσαι gif.

Δεν έχω ιδέα απο gif editors :o αν βρείς τίποτα postαρε να μας δώσεις τα φώτα σου.:D

θα προσπαθήσω και θα δώ τι θα κάνω.

ξέρεις που μπορώ να βρώ το gimp

Οτι και να κάνεις μην πάρεις την φατσα σου και βάλεις επάνω της ψευτικά γυαλια ειναι μεγάλη μαλ***α.

LOL ωραίος σε ένα άλλο forum είχα βάλει την φάτσα μου χωρίς καμία αλαγή είμαι και εγώ λίγο ψώνιο τι να κάνουμε :D:tomato:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.