Jonys Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 6, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 6, 2005 Μήπως ξέρει κανείς κανένα καλό site για avatars αυτόν που έχω τώρα τον βρήκα ούτε και θυμάμε πού (google) αλλά δεν είμαι και πολύ ενθουσιασμένος. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Malkav Φεβρουάριος 6, 2005 #2 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 6, 2005 H καλύτερη λύση είναι -φτιάχτο μόνος σου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jonys Φεβρουάριος 6, 2005 Author #3 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 6, 2005 ξέρεις κανένα καλό πρόγραμμα για αυτήν την δουλειά δώσε μου και link αν μπορείς θέλω να φτιάξω και baner για την ιστιοσελίδα μου αλλά δεν βρήσκω πρόγραμμα θα σου είμαι πολύ ευγνώμων άμα μου πείς κανένα καλό. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Malkav Φεβρουάριος 6, 2005 #4 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 6, 2005 Κοίτα δεν την έχω ψάξει και πολύ, αλλά το βασικό είναι να βρείς κάτι που σου αρέσει. Από προγράμματα μπορείς να χρησιμοποιήσεις απο το photoshop μέχρι τον Microsoft Photo Editor που έρχεται μαζί με τα Windows. Aρχικά βρίσκεις αυτό που θέλεις και κάνεις crop στο σημείο που θες να κόψεις(αν δεν την θέλεις όλη την εικόνα). Μετά όπως είσαι κάνεις resize στις διαστάσεις που θέλεις(πάντα σε pixel) και είσαι έτοιμος -enjoy- Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jonys Φεβρουάριος 6, 2005 Author #5 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 6, 2005 thx θα δοκημάσω... Link to comment Share on other sites More sharing options...
fanisk Φεβρουάριος 6, 2005 #6 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 6, 2005 Για resize ανοιγεις τη φωτο σου στο MS Paint και πατας CTRL+W...αλλιως μπορεις να το κανεις και με αλλα progs οπως photoshop, pic resizers κλπ κλπ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jonys Φεβρουάριος 6, 2005 Author #7 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 6, 2005 resize ξέρω να κάνω και με την ζωγραφική ακόμα στην ουσία animated θέλω να κάνω και να αλάζη η εικόνα ανά τακτά χρονικά διαστήματα Link to comment Share on other sites More sharing options...
alex_000 Φεβρουάριος 6, 2005 #8 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 6, 2005 Οτι και να κάνεις μην πάρεις την φατσα σου και βάλεις επάνω της ψευτικά γυαλια ειναι μεγάλη μαλ***α. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Malkav Φεβρουάριος 6, 2005 #9 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 6, 2005 Αρχική απάντηση από Jonys resize ξέρω να κάνω και με την ζωγραφική ακόμα στην ουσία animated θέλω να κάνω και να αλάζη η εικόνα ανά τακτά χρονικά διαστήματα Χρειάζεσαι gif. Δεν έχω ιδέα απο gif editors αν βρείς τίποτα postαρε να μας δώσεις τα φώτα σου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sotiris Φεβρουάριος 6, 2005 #10 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 6, 2005 scaling πάντως μιας εικόνας μπορείς να κάνεις και με το gimp. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jonys Φεβρουάριος 6, 2005 Author #11 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 6, 2005 θα προσπαθήσω και θα δώ τι θα κάνω. ξέρεις που μπορώ να βρώ το gimp Οτι και να κάνεις μην πάρεις την φατσα σου και βάλεις επάνω της ψευτικά γυαλια ειναι μεγάλη μαλ***α. LOL ωραίος σε ένα άλλο forum είχα βάλει την φάτσα μου χωρίς καμία αλαγή είμαι και εγώ λίγο ψώνιο τι να κάνουμε Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jonys Φεβρουάριος 6, 2005 Author #12 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 6, 2005 το βρήκα το gimp (google) τώρα άντε να μάθω να το δουλεύω... ένα review θα με βοηθούσε πολύ αν υπάρχει κάπου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
fantacid Φεβρουάριος 6, 2005 #13 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 6, 2005 δες εδω Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jonys Φεβρουάριος 7, 2005 Author #14 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 7, 2005 thx fantacid Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.