PainkiLer Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 21, 2007 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 21, 2007 ΚαλημεραΞερει κανεις που μπορω να βρω τον unseen;Του εχω στειλει pm αλλα δεν ξερω τι γινεται.Χρειαζομαι υδροψυξη γιατι δεν την παλευει το pc με τετοια ζεστη και χωρις a/c,εδω κατω.Εχει ανεβασει 14 βαθμους η cpu απο την προηγουμενη εβδομαδα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
apotsi Ιούνιος 22, 2007 #2 Κοινοποίηση Ιούνιος 22, 2007 http://www.xtremeshop.com.gr Link to comment Share on other sites More sharing options...
MUL Ιούνιος 22, 2007 #3 Κοινοποίηση Ιούνιος 22, 2007 Χαχαχααχα....εχεις χούμορ...!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
apotsi Ιούνιος 22, 2007 #4 Κοινοποίηση Ιούνιος 22, 2007 Χαχαχααχα....εχεις χούμορ...!!!Σε εμένα το λες αυτό; Link to comment Share on other sites More sharing options...
PainkiLer Ιούνιος 22, 2007 Author #5 Κοινοποίηση Ιούνιος 22, 2007 Αυτο το ξερω,οτι το μαγαζι του ειναι αυτο.Εγω θελω να μιλησω με τον ιδιο.Τελοσπαντων θα παρω τηλ. στο μαγαζι μπας και τον βρω.ευχαριστω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
unseen Ιούνιος 26, 2007 #6 Κοινοποίηση Ιούνιος 26, 2007 Its hereeee! Eχω λιγα ζορια αυτον το καιρο με τις ****ζεστες και τρεχω. Ολα τα switchακια, ρουτερακια , φτηνα pc κολλανε και με τρεχουν... Το mail μου για οποιον δεν με βρισκει ειναι koutsiaris at gmail.com Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.