mictop Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 21, 2007 #1 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 21, 2007 Καλησπέρα. Εχω το εξής πρόβλημα. Εάν μπορεί κάποιος να με βοηθήσει θα του είμαι ευγνώμων: Όταν προσπαθώ να ανοίξω ένα ραδιοφωνικό ή τηλεοπτικό σταθμό εμφανίζεται το παρακάτω παράθυρο Ετσι, δυστυχώς, δεν μπορώ να ακούσω ή να δω τίποτα. Να σημειωθεί ότι αυτό παρουσιάστηκε στον υπολογιστή μου συγχρόνως με την απενεργοποίηση του Windows Media Player. Η απενεργοποίηση δεν έγινε εκούσια. Στον υπολογιστή μου έχω εγκαταστήσει επίσης τον Real Player ο οποίος λειτουργεί κανονικά. Στη προσπάθειά μου να ξαναεγκαταστήσω τον WMP απέτυχα. Κάθε βοήθεια ευπρόσδεκτη. Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
tacticalcube138 Ιούνιος 21, 2007 #3 Ιούνιος 21, 2007 Μπορείς να δοκιμάσεις να τρέξεις utilities όπως το DirectShow Filter Manager ή το Sherlock μήπως βοηθήσουν στη διάγνωση του προβλήματος.Για directshow φίλτρα υπάρχει και το DirectShow FilterPack.
sofos1442169074 Ιούνιος 21, 2007 #4 Ιούνιος 21, 2007 βαλε στο google : "k-lite codec pack" ,εντοπισε την full version,κατεβασε τοειναι free ,εγκατεστησε το και θα εισαι ικανος να αναπαραγεις σχεδον ολες τις μορφες ηχου-εικονας
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.